Hicbir bilgim yok canım ama o kedi köpek alerjisi gibi bi sey mıydı bence korkulacak bir durum değil-dir doktoruna danışMerhaba
Toksoplazma testimde bagisikligimin olmadigi cikti. Acaba cok mu kotu bir sey, herkesin bagisikligi var benim yok gibi hissediyorum.. onceden aşı mı yaptırmak gerekiyordu 3 ay once falan. O kadar doktorlara sordum, hamile kalmadan kimse birsey demiyor ya. 5+6 gunlugum.
Günlerimiz de yakınmış kuzum :)Normal cnm bende öyleyim
Çok sevindim canım , hayırla kalp atışını da duyarsın insallah :) Neler dedi doktorKızlar iyi akşamlar bugün bebeğimin kesesini gördük cok şükürO kadar içim rahatladıki darısı kalp atıslarını duymaya inşallah
İnşallah canımÇok sevindim canım , hayırla kalp atışını da duyarsın insallah :) Neler dedi doktor
Oh ne güzel kuzum darısı bana insallah:)İnşallah canımYolk sac olusmus iyi duruyor su an kesede dedi baska bişey demedi kuzum
Maşallah canım. Darısı bizim başımıza.Kızlar iyi akşamlar bugün bebeğimin kesesini gördük cok şükürO kadar içim rahatladıki darısı kalp atıslarını duymaya inşallah
Oh ne güzel kuzum darısı bana insallah:)
İnşallah kızlar darısı sizlerede olsunMaşallah canım. Darısı bizim başımıza.
Canım bu arada sat 29.09 ilk cocuk olcak 26 yasındayımOh ne güzel kuzum darısı bana insallah:)
2 gündemi bu şekilde arttı değerlerin canım , hayırlı olsu bu arada bide idrar testi yaptıysan atarmisin buraya resmini adetten kaç gün sonra yaptın. Benim adet günüm 1 gün geçti sadece ama çok koyu çıktı 2. Çizgi o yüzden soruyorumBenimde 176 dan 852 ye cıktı ve ikiz gebeyim canim ikiz olabilirler
Sizinde ikiz herhaldeİnşallah ne bilim içimdeki şu araştırma huyunu alsalar keşke hep diyolar ya iki katı iki katı bende böyle olunca korktum
"""Toksonun asisi olmaz kizamikcik var onun olur benim ikisine de bağışıklığım yok. Tokso herkesin geçirdiği bir sey değil zten. Ozellikle 20. Haftaya kadar salam sosis sucuk gibi seyler yeme ciplak elle ete dokunma kedilerden uzak dur bisi olmaz cok sik gorulen bisi değil."""Hicbir bilgim yok canım ama o kedi köpek alerjisi gibi bi sey mıydı bence korkulacak bir durum değil-dir doktoruna danış
Teşekkürler tatlım bizi de bilgilendirmiş oldun:)"""Toksonun asisi olmaz kizamikcik var onun olur benim ikisine de bağışıklığım yok. Tokso herkesin geçirdiği bir sey değil zten. Ozellikle 20. Haftaya kadar salam sosis sucuk gibi seyler yeme ciplak elle ete dokunma kedilerden uzak dur bisi olmaz cok sik gorulen bisi değil."""
Boyle bir cevap geldi :)
Herşeyin hayırlısı hayırlısıyla kese ile kalp atışı duysakSizinde ikiz herhaldetebrik ederim, idrar testinizin resmi varsa atarmisiniz acaba benim bu şekilde çıktı 2. Çizgi çok koyu sanki
1 bucuk aylik degilde sanki 4 5 aylik hamile gbiyimEvet cnm sanki 9aylik gibiyim midem sis
9 gun oldu keseyi goreli ins kalp atslarinida duyariz doktorumz erken dedi ztnKızlar iyi akşamlar bugün bebeğimin kesesini gördük cok şükürO kadar içim rahatladıki darısı kalp atıslarını duymaya inşallah
Ben alttan baktırmak istemediğim için biraz gec gitmiştim kuzum9 gun oldu keseyi goreli ins kalp atslarinida duyariz doktorumz erken dedi ztn
Aynı hastanedemi kan verdin canimİyi akşamlar kızlar
Moralim bozuk bu akşam. Bugün tekrar kan verdim. Beta 2 günde 144den 199a çıkmış... Yine sağlıklız bir bebek mi dış gebelik mi bilemiyorum şuan. Ama acayip moralim bozuldu... 2 gün öncesine göre 40 dk daha erken kan vermişim o kadar farkeder mi acaba bir umut işte...