2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Devam edebilir pembe leke yerleşiyor diye biliorum yengemde oldu kahveye dondu bitti. Ben folik asit kullaniyorun canim folidoce
Anladım canım inşallah hayır olsun da. Ben de bir paket bitirdim ikinciye geçtim. Biz bebek için uğraşıyordum bir süredir içim dişim folik asit oldu zaten🙈 inşallah fasulyelerimiz bize sımsıkı tutunur 🙏🌺

Kızlar merhaba nasılsınız🌸 dün sabah ilk idrar ile test yapmış sizden yardım istemiştim hatırlarsanız. Bu sabah yine test yaptım ve yine aynı şekilde gördüm. Bat: 8 kasım diye erkenden gitmek istemedim muhtemelen pazartesi kan vermeye gideceğim. Sizinle fotoğraf paylaşmak istedim, üstteki dün sabah yaptıgım alttaki bu sabah yaptıgım test. Hamileyimdir değil mi ? ☺️
Evet cnm

Iyi akşamlar hanımlar, bende de şişlik var göğüslerim de hassasiyet var ve inanılmaz büyüdü hic böyle olacağını tahmin etmemistim, bir de bende hic lekelenme olmadi yerleşme kanası falan da olmadı normal mi

Merhaba
Toksoplazma testimde bagisikligimin olmadigi cikti. Acaba cok mu kotu bir sey, herkesin bagisikligi var benim yok gibi hissediyorum.. onceden aşı mı yaptırmak gerekiyordu 3 ay once falan. O kadar doktorlara sordum, hamile kalmadan kimse birsey demiyor ya. 5+6 gunlugum.

X