2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım geçmiş olsun ben ve eşim de, hamile kalmadan önceki ay kovid atlattık bol bol sıvı tüket, c vitamini al insallah hafifçe atlatırsınız geçmiş olsun

Canım selam bu değer 2 günde mi çıktı:) 852 den sonra tekrar yaptırdın mi ay ne güzel ikiz gebelik hayırlı olsun
2 3 gunde cikti bu değer tekrar yaptirmadim deprem oldu kontrole gittik cok korktum diye baktı iki keseyi gordu biri birinden 1 mm büyük dedi sağlıklı görünüyorlar dedi. Kalp atışı icin 7.haftayı bekliyoruz

Senin değerin zaten yüksek sat gunu 176 idi benim canim senin sat gunu 1700lerde.

Belirli sure sonra yavaşlıyor zaten sen zaten hamilesin karından da alttan da görülebilir bebeklerin
İnşallah ne bilim içimdeki şu araştırma huyunu alsalar keşke hep diyolar ya iki katı iki katı bende böyle olunca korktum

Imzamda yazıyor 6.haftanin icindeyim
Insallah sende hamilelik takvimini eklersin yakinda

Imzamda yazıyor 6.haftanin icindeyim
Insallah sende hamilelik takvimini eklersin yakinda
Ayy pardon öyle şaşkınım ki masallah canım rabbim sağlıkla ilerletsin ben de 3. Haftamin içindeyim ama bilemiyorum tabi kese görününce falan değişir belki. Eklemiştim gözükmüyor mu
Benim aşılama oldu canım 19 Ekim'de muhtemelen o an dollenmistir belki de bir gün sonra. İki tane 20mm yumurtam vardı. Acaba ikiz mi bak aklıma düştü iki kasığımda da ağrı var birşey hissediyorum en son ilişkiye girerken top gibiydi böyle nasıl anlatsam. Sende nasıl belirtiler var

Benim belirtileri konumda anlattim detaylica aşağıya kopyliyorum.

26 sat tarihimdi klomen kullandim günde 2 kez 5 gün sonra 1 ekim 4 ekim 7 ekim 9 ekim 13 ekim degerlendirdim bu süreçte 3 kez yumurtlama ağrısı cektim ve hepsinde sümüksü akintiyi gördüm ve daha belirtileri sayıyorum

* Mide bulantısı
* Gece acikma ( gece asla acikmam ve uyanmam)
*Ateş basmalari
*Fazla uyuma ve bazen aşırı uykusuzluk
*Göğüs haresinin genişlemesi yeni oluştu resmen
*Adete 5 gün kalaya kadar adet sancısı cektim ve yumurtaliklarim ağrıdı.
*Gecenin 4 unde çiğköfte aserdim ve uyuyamadim resmen gitti esim aldi :)
*Birliktelik esnasinda ciddi anlamda daralma hissettim sanki kapandı orasi.
*Hic sivilcem çıkmazdı çıktı

Adete 10 ila 7 gun kala kanda negatif cikti testte de negatifti 5 gün oncesine kadar sonra bat gunu erken gebelikte cikti

Ikiz olabilirler benimde cok kasik agrim oluyor zaman zaman geçiyor. gözüküyor şimdi gördüm

Ya bu kadar olur aynısı biliyor musun hepsi ayni Gerçekten şok peki sende meme ucunda sivilcemsi şeyler çıktı mı böyle beyaz pıtırcıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…