- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 31
Evet hala varlarYa bu kadar olur aynısı biliyor musun hepsi ayniGerçekten şok peki sende meme ucunda sivilcemsi şeyler çıktı mı böyle beyaz pıtırcıklar
Yok gelmedi hic canim insallah olur bu ayHayirlisi olsun inşallah canım çok isterim valla iki yıldır uğraşıyoruz o zaman kaybını anca kapatırızbir de unutmadan pembe leke geldi mi senden
Aa Senin ikiz miiBenimde 176 dan 852 ye cıktı ve ikiz gebeyim canim ikiz olabilirler
Pembe leke gelmesi iyi bir şey miYok gelmedi hic canim insallah olur bu ay
Çok sevindim yaaBende gitmedim keseleri gorduk ancak bebek görmek icin 14 unden sonra gtcemmm
Aynen ikizler canimAa Senin ikiz mii
Battan 2 önce 322 battan 3 gün önce 1845Beta ya baktirdin mi
Sagol canimÇok sevindim yaa
Devam edebilir pembe leke yerleşiyor diye biliorum yengemde oldu kahveye dondu bitti. Ben folik asit kullaniyorun canim folidocePembe leke gelmesi iyi bir şey miProgesteron kullanıyor musun peki
Anladım canım inşallah hayır olsun da. Ben de bir paket bitirdim ikinciye geçtim. Biz bebek için uğraşıyordum bir süredir içim dişim folik asit oldu zatenDevam edebilir pembe leke yerleşiyor diye biliorum yengemde oldu kahveye dondu bitti. Ben folik asit kullaniyorun canim folidoce
Insallah tutunurlar ve doğarlarAnladım canım inşallah hayır olsun da. Ben de bir paket bitirdim ikinciye geçtim. Biz bebek için uğraşıyordum bir süredir içim dişim folik asit oldu zateninşallah fasulyelerimiz bize sımsıkı tutunur
Çok aminInsallah tutunurlar ve doğarlarHayirli olsun insallahhhh
Evet cnmKızlar merhaba nasılsınızdün sabah ilk idrar ile test yapmış sizden yardım istemiştim hatırlarsanız. Bu sabah yine test yaptım ve yine aynı şekilde gördüm. Bat: 8 kasım diye erkenden gitmek istemedim muhtemelen pazartesi kan vermeye gideceğim. Sizinle fotoğraf paylaşmak istedim, üstteki dün sabah yaptıgım alttaki bu sabah yaptıgım test. Hamileyimdir değil mi ?
Senin değerin zaten yüksek sat gunu 176 idi benim canim senin sat gunu 1700lerde.
Belirli sure sonra yavaşlıyor zaten sen zaten hamilesin karından da alttan da görülebilir bebeklerin
İyimis senin de sat ne zaman seninBattan 2 önce 322 battan 3 gün önce 1845
Son adetimin ilk günü 23 eylül.İyimis senin de sat ne zaman senin
Evet cnm sanki 9aylik gibiyim midem sisKizlar siskinlik var sizdede var mi bn cok sisim
Normal cnm bende öyleyimIyi akşamlar hanımlar, bende de şişlik var göğüslerim de hassasiyet var ve inanılmaz büyüdü hic böyle olacağını tahmin etmemistim, bir de bende hic lekelenme olmadi yerleşme kanası falan da olmadı normal mi