2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İnşallah gorürüm bende hafif kasıkağrısı oluyor arada akıntımda kesildi gibi bilemedim o yüzden. Bekleyeceğim artık birkaç gün daha

Bu sabah yaptım bende idrar testi kızlar. 2 bebeğim olacak inşallah, henüz 17 aylık oğlum,daha çok erken beklenmedik bir gebelikti. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. Testi yapar yapmaz anında koyulaştı yeni değil sanırım. Sizin test çizgileri bukadar koyu iken beta degerleriniz kaçtı kızlar ? SAT 9 ekim

Eklentiler

• IMG_20201106_141801.jpg
    134,9 KB · Görüntüleme: 30
Haklisin cnm ins rabbim gonlumuze gore verir

Kızlar süt ve yoğurdu nasıl tuketiyorsunuz pastörize mi güvendiğiniz biyerden alıp mi içiyorsunuz lütfen cevap verir misiniz

200 veya 300 lerde olabilir kuzum
Kızlar süt ve yoğurdu nasıl tuketiyorsunuz pastörize mi güvendiğiniz biyerden alıp mi içiyorsunuz lütfen cevap verir misiniz
Ben köy sütü alıyorum kuzum süzüp kaynatıp sonra tuketiyorum

Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah. Kese görünür bence bu testle.

Süt içmiyorum. Kızımda zorda kalmıştım mide yanması için kapalı paket süt içmiştim. Yoğurdu mu kendim yapıyorum. Mandıradan gelen sütü kaynatıp yapıyorum.

Ikinci gebeliği ya da üçüncü gebeliği olanlar keske bizi biraz beslenme konusunda bilgilenirse :)) Daha doktora gitmeyenler icin güzel olur
Canım bildiğim kadarıyla yumurta peynir ceviz avokoda gibi şeyler kahvaltı için çok iyi. Ben şuan sadece ceviz yiyebiliyorum. Bulgur pilavı, muz, kaşar peyniri, sade maden suyu bebek için çok fayfalı ve kilo almasını sağlayan besinlerden. Kalsiyum eksikliği olmasın diye bol bol süt ve Yoğurt öneriliyor. Onun harici zaten sebze meyve bakliyatlarda önemli düzenli ve sağlıklı beslenmek iyi ama şuan ben çoğunu yiyemiyorum. Balık haftada bir yense çok iyi.

Cnm ultrasona gore 5+4 gunluk olmusuz ama kalp atslari duyulmadi doktor amcamiz hersey yok iii ama erkn kalp atslari icin dedi carsamba gunu ozele gitcem ins o zmn duyulur burdakide 15 gun sonra gel dedi
Ben bir bucuk hafta önce 5+0 da gitmiştim sadece keseyi görmüştük yolksac bebek yoktı bana da 15 gın sonra dedıler bende 7+0 da yani pazartesi gidecegm ınsallah kalp atısı ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…