2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım bildiğim kadarıyla yumurta peynir ceviz avokoda gibi şeyler kahvaltı için çok iyi. Ben şuan sadece ceviz yiyebiliyorum. Bulgur pilavı, muz, kaşar peyniri, sade maden suyu bebek için çok fayfalı ve kilo almasını sağlayan besinlerden. Kalsiyum eksikliği olmasın diye bol bol süt ve Yoğurt öneriliyor. Onun harici zaten sebze meyve bakliyatlarda önemli düzenli ve sağlıklı beslenmek iyi ama şuan ben çoğunu yiyemiyorum. Balık haftada bir yense çok iyi.
Sağol kuzum şimdilik yumurta yıyebiliyorum kahvaltıya devam edeyim yazdıklarına da dikkat edeyim
Cnm ultrasona gore 5+4 gunluk olmusuz ama kalp atslari duyulmadi doktor amcamiz hersey yok iii ama erkn kalp atslari icin dedi carsamba gunu ozele gitcem ins o zmn duyulur burdakide 15 gun sonra gel dedi
Maşallah kuzumm her şey yolunda olsun zamanı gelince kalp atışı duyulur ben de haftaya perşembe gidicem muhtemelen kalp atışı zor ama kısmet bakalim

Kızlar şuan midem çok kötü. Kızımda direk kusmaya başlamıştım ama bu bir kaç gündür sadece bulantı hissi mide çalkalanması yaşatıyor. Kusmadım ama o hiss hep var. Ayy ağzım sürekli sulanıyor midem kalkıyor gibi oluyor.

Ikinci gebeliği ya da üçüncü gebeliği olanlar keske bizi biraz beslenme konusunda bilgilenirse :)) Daha doktora gitmeyenler icin güzel olur
Cnm benim 3 .gebelik yeniyim ama meyveyi çok yiyorum normalde fazla sevmem.sebze yemekleri seviyorum onları yerim dengeli beslenmeye calisiyorum

Selam kızlar,
Eşimin pozitif olduğunu öğrenince eve test için çağırmıştık. Bugün sonuçlandı. Maalesef ben de covit pozitifim. İlerde geçiren olursa diye yazıyorum halsizlik ve ağrı çok fazla idi bugün daha iyiyim 6. Günüm . C ve D vitamini kullanıyorum. 2,5 yaşında oğlum var onda hiçbir belirti yok etkilenmiyor. Benim karantinam 4 gün sonra bitiyor inşallah gebeliğim sağlıklı şekilde ilerlemiştir.

Selam kızlar,
Eşimin pozitif olduğunu öğrenince eve test için çağırmıştık. Bugün sonuçlandı. Maalesef ben de covit pozitifim. İlerde geçiren olursa diye yazıyorum halsizlik ve ağrı çok fazla idi bugün daha iyiyim 6. Günüm . C ve D vitamini kullanıyorum. 2,5 yaşında oğlum var onda hiçbir belirti yok etkilenmiyor. Benim karantinam 4 gün sonra bitiyor inşallah gebeliğim sağlıklı şekilde ilerlemiştir.
Çok geçmiş olsun. Zor ama en azından atlatıp rahatladın bende acaba ne yaşıycam ne zaman olucam diye korkuyorum. Sağlıkla gelsin bebişler

Anlık bir anı bırakmak istedim buraya, oğlum tam 3 dakika önce uyandı ve direkt şöyle birşey söyledi "Annem bebek olursa benonun altına bez bağlarım, senin yardım etmene hiç gerek yok" dedi neden rüyamı gördün diye sorduğumda hayır sadece söylemek istedim dedi. Inşallah hissediyordur :))

Selam kızlar,
çok ama çok geçmiş olsun canım benim inşallah çabucak atlatırsın. Eğer kati meyve sıkacağın varsa pancar falan sık suyunu iç, zencefil ve sarımsak ağırlıklı beslen. Inşallah rabbim o minik yavruya da geçirmez

Kızlar merhaba nasılsınız🌸 dün sabah ilk idrar ile test yapmış sizden yardım istemiştim hatırlarsanız. Bu sabah yine test yaptım ve yine aynı şekilde gördüm. Bat: 8 kasım diye erkenden gitmek istemedim muhtemelen pazartesi kan vermeye gideceğim. Sizinle fotoğraf paylaşmak istedim, üstteki dün sabah yaptıgım alttaki bu sabah yaptıgım test. Hamileyimdir değil mi ? ☺️

Eklentiler

• 2AD2D147-A765-4BF8-8B94-A093FB8EE6A8.jpeg
    2AD2D147-A765-4BF8-8B94-A093FB8EE6A8.jpeg
    92,7 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar merhaba nasılsınız🌸 dün sabah ilk idrar ile test yapmış sizden yardım istemiştim hatırlarsanız. Bu sabah yine test yaptım ve yine aynı şekilde gördüm. Bat: 8 kasım diye erkenden gitmek istemedim muhtemelen pazartesi kan vermeye gideceğim. Sizinle fotoğraf paylaşmak istedim, üstteki dün sabah yaptıgım alttaki bu sabah yaptıgım test. Hamileyimdir değil mi ? ☺️
Gayet net çizgi görünüyor. İnşallah hamilesin. Sağlıkla gelsin.😊

Bence hamilesin canım hayırlı olsun :)

X