Tabiki öyle bende muhabbet olsun diye giriyorum birbirimizden fikir alıyoruz siz gördünüz mü bebisi ben cumartesi keseyi görmeye gitcem inşallah görürüz bugün beta HCG 3000 lerdeydi cumartesi görünmesi lazım 6000 7000 lerde olur cumartesiHepimizin doğum erken olabilir. Ben kızımı martın 21 de bekliyordum 2 sinde doğdu. Nasip tabi ama buda haziranda olacak gibi. Önemli olan doğum değil bence. İlerleyen süreçte birbirimize yakın olduğumuz için hamileliğimiz hakkında bilgi destek almak. Mesela çoğumuz daha kese görmedik. Kalp atışı almadık. En ufak bilgi bile bir birimize yardım etmek için çok iyi.
Ama bak iki katıKorkmayın benimde salı günü 1188 çıktı bugün 3001 artsın yeterki
Ben daha gitmedim. Eşimin izin ayarlaması lazım.kontrollere hiç tek gitmedim onunla gitmek istiyorum. Oda bu hafta değil diğer hafta olsun diyor bakalım.Tabiki öyle bende muhabbet olsun diye giriyorum birbirimizden fikir alıyoruz siz gördünüz mü bebisi ben cumartesi keseyi görmeye gitcem inşallah görürüz bugün beta HCG 3000 lerdeydi cumartesi görünmesi lazım 6000 7000 lerde olur cumartesi
Korkma cnm için rahat etmiyorsa iki gün sonra tekrarlaAma bak iki katı
3ekim benimdeSon adet tarihin ne bnm 2 Ekim 9 temmuz diyor ama Haziran'da sezeryan olur ayy bilmiyomneyse ben 2 tarafa da ayak basarım
Allah hayırlı etsin sizinde bebişiniziBende ağustosun başında evlendim
Evet oluyor ilk hamilelikte de ağrım oldu öyle ama kahverengi lekelenme olmamıştı o yüzden korktum testim pozitif çıktı çok netYaaa benim de bat yarın çok az kahve rengi iki nokta gördüm, inşallah adet olmayız. Hem sol hem sağ kasığım çok ağrıdı o da geçti , senin ağrın var mı?
Allah acil şifalar versin inşallah hiçbirşey olmaz kötü düşünmeyelim bizm de durum belirsiz allah yardımcımız olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırız insallahBenim de 12 sinde bitiyor 5+5 olucam inşallah sağlıklıdırlar. Benim eşim covit pozitif bende de belirtiler var etkilenmez umarım
Devlette almıyorlar benim gittiğim hastane öyleydiKızlar doktorda eşler giremiyormus sanırım içeri öyle mi
Canım özelde benim eşim giriyordu. Ama şuan covidden dolayı almıyorsa bilmiyorum. İnşallah alırlar yaa.Kızlar doktorda eşler giremiyormus sanırım içeri öyle mi
%60 70 yeterli diye biliyorum ben. Bence sen gönlünü ferah tut. Stres yapma ki bebeğinde sakin sakin büyüsün içinde..Hani iki kat diyolar ya tm iki kat degil
Devlette almayabilirler. Ama özelde öyle olduğunu sanmıyorum.. Yeni covid önlemi almadılarsa tabi.Kızlar doktorda eşler giremiyormus sanırım içeri öyle mi
Şat 5 ekim temmuz 15 3 çocuk. IstanbulMerhaba değerli anne adayları,
Hepinize şimdiden hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bu konu başlığında gebelik, hastane, muayene ve çocuk tecrübelerimizi paylaşacağız. İnşallah tez zamanda kalabalık bir aile oluruz. Güzel haber alıp listeye eklenmek isteyenler SAT-TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ-YAŞ-ÇOCUK SAYISI-ŞEHİR bilgilerini yazdığı zaman listeye eklenecektir.
Saygılarımla
ÜYE ADI SAT DOĞUM TARİHİ YAŞ ÇOCUK SAYISI ŞEHİR @nervouscookie 11 Eylül 03.07.2021 27 ikinci çocuk bursa @duyguyigitemre 20 Eylül temmuz başı 28 ilk çocuk mersin Mnkpnda 23 Eylül 30.06.2021 24 ikinci çocuk eskişehir H htccc4410 23 Eylül 01.07.2021 25 ilk çocuk malatya @MelodiXX 25 Eylül 02.07.2021 25 ilk gebelik istanbul @herkesgitsinsenkal 27 Eylül 04.07.2021 28 ilk çocuk yurt dışı @Tatlibebish 28 Eylül 05.07.2021 34 ikinci çocuk eskişehir @firdevsmelisa 29 Eylül 04.07.2021 26 ikinci çocuk diyarbakır @gsm_lee 29 Eylül 06.07.2021 32 ikinci çocuk ankara @Tek duam2746 30 Eylül Temmuz başı 31 ilk çocuk izmir @Masalsss 3 Ekim 10.07.2021 34 ilk çocuk ankara @Sine 3 Ekim 10.07.2021 35 ikinci çocuk istanbul kzlrgn05 3 Ekim 10.07.2021 24 ilk çocuk kayseri @Womenclubbb 9 Ekim 25.07.2021 ilk çocuk @mutlugul 24 Eylul 01.07.2021 31 Ikıncı cocuk istanbul O ozmircalkap Temmuz başı 38 üçüncü cocuk istanbul
Evet canım bazı yerler almıyor tedbir amaçlı. Doktorda haklı bence de girmesin video çekebilen çeksinKızlar doktorda eşler giremiyormus sanırım içeri öyle mi
Bende mide bulantısı yapıyorFolik asit kullanıyor musunben ilk kez başlayacağım da bazıları aşırı derecede baş ağrısını yaptığını yazmış
Çok güzel sonucun canım Allah tamamına erdirsin. Önemli olan ikiye katlanması canım kaç çıktığı hiç önemli degil ,Slm kızlar bende araniza yeni katıldım.haziran diye biliyordum ama temmuz ayına geliyor.en son beta 234 cıktı.benim gibi olan var mı
Yok cnm 1 ay sonra gel dedi ben iki hafta sonra özele gidip keseyi baktırcamÇok güzel sonucun canım Allah tamamına erdirsin. Önemli olan ikiye katlanması canım kaç çıktığı hiç önemli degil ,büyük ihtimal doktorun 2gun sonra kanı tekrarlamani isticek
Acaba ikiz mi geliyorKızlar salı günü verdiğim beta 1777 idi bugün birdaha verdim 3314 çıktı nasıl peki