- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 27
Bnimde ayni cnm mide bulantim hzximszligim ve uykum var ama mide bulantsindan nefret edyrm yaaa bu 3.gebeligim 3dede birbirinden farkli belirtiler yasadmBenim de aynı kusturmayacak kadar bulantı uyku hazımsızlık bide
Evet ya bende öyle uyumak istiyorum uykum kaçıyor uyuyamiyorum vallaBnimde ayni cnm mide bulantim hzximszligim ve uykum var ama mide bulantsindan nefret edyrm yaaa bu 3.gebeligim 3dede birbirinden farkli belirtiler yasadm
Bugun doktora gitcem bklm nolcak cok m.edyrm hm beta bktrcam hm bi muayene olcam tahmini bugun 5+4 gecen hfta carsamba doktr 4+2 demstiEvet ya bende öyle uyumak istiyorum uykum kaçıyor uyuyamiyorum valla
Kalp atslarini duyarmiyim acabaBugun doktora gitcem bklm nolcak cok m.edyrm hm beta bktrcam hm bi muayene olcam tahmini bugun 5+4 gecen hfta carsamba doktr 4+2 demsti
Hayırlı haberlerle gel inşallah ıyi çıkar. Çıkınca yaz buraya cnmBugun doktora gitcem bklm nolcak cok m.edyrm hm beta bktrcam hm bi muayene olcam tahmini bugun 5+4 gecen hfta carsamba doktr 4+2 demsti
Kalp atışlarına erken daha cnm keseyi görürsün ancakKalp atslarini duyarmiyim acaba
Ins cnm keseyi gordum ozelde doktor 15 gun sonra gel kalp atsina bklm dedi ama bn 1 hfta anca dayandm kndi sehrimde devlet hastanesine gitcem bklm nolcakHayırlı haberlerle gel inşallah ıyi çıkar. Çıkınca yaz buraya cnm
Bn keseyi gordum cnm gecen haftaKalp atışlarına erken daha cnm keseyi görürsün ancak
23 eylulde gebeligimi ogrendm bnm hemen igneye baslamm gerektgi icin cumartsi ozele gittim vajinal ultrasonla keseyi gordu hmn ignemi yazdi yoksa keseyi gormeden yazmcakti ama doppler ide beklememem gerekiyordu çünku bbegim heran olebilirdi neyse 4 gun snra yani carsamba normal dopplerden gorduk keseyi doktr 15 gun sonra gel kalp atsni duyalm dedi ama bn dyanamadim kndi sehirimdeki devlet hastnesine gtcem bgun ayin 23de betahcg 393.5du 26 sinda ise 1826 idi bidha hic beta bktrmadm hm kn vercem hm muayene olcamBn keseyi gordum cnm gecen hafta
Inşallah ozaman kalp atışını duyarsın.bende 2 hafta sonra gidicem bakalimIns cnm keseyi gordum ozelde doktor 15 gun sonra gel kalp atsina bklm dedi ama bn 1 hfta anca dayandm kndi sehrimde devlet hastanesine gitcem bklm nolcak
Inşallah cnm hayırlı haberleri bekliyoruz23 eylulde gebeligimi ogrendm bnm hemen igneye baslamm gerektgi icin cumartsi ozele gittim vajinal ultrasonla keseyi gordu hmn ignemi yazdi yoksa keseyi gormeden yazmcakti ama doppler ide beklememem gerekiyordu çünku bbegim heran olebilirdi neyse 4 gun snra yani carsamba normal dopplerden gorduk keseyi doktr 15 gun sonra gel kalp atsni duyalm dedi ama bn dyanamadim kndi sehirimdeki devlet hastnesine gtcem bgun ayin 23de betahcg 393.5du 26 sinda ise 1826 idi bidha hic beta bktrmadm hm kn vercem hm muayene olcam
Ins cnm sen naptin nasil gdyr kc hftlksn doktor ne dioInşallah cnm hayırlı haberleri bekliyoruz
Benim de almadılar giremiyor evetDevlette almıyorlar benim gittiğim hastane öyleydi
Keseyi görmek için alttan muayene mi ediyorIns cnm keseyi gordum ozelde doktor 15 gun sonra gel kalp atsina bklm dedi ama bn 1 hfta anca dayandm kndi sehrimde devlet hastanesine gitcem bklm nolcak
Normalde gobekten bnm keseyi mcburen gormesi gerektgi icin alttan bkti bir kereye mahsusKeseyi görmek için alttan muayene mi ediyor
Senin bir oğlun mu var maşallah Allah bağışlasın bu 2.mi olucKay ne bileyim ya dokunsalar ağlayacağım o durumdayım şuanda oğlumda çok erken öğrenmiştim şuan biraz da sabırsızlanıyorum
Neden mecbur görmesi gerekNormalde gobekten bnm keseyi mcburen gormesi gerektgi icin alttan bkti bir kereye mahsus
Benim geçen hafta 2 gün bulantı oldu başka da belirtim olmadı baya sırt ağrısı var göğüs hassasiyeti varGünaydin kizlar,
aranizda gögüs hassasiyeti yasayan varmi? Bu durum artarak devam mi edecek bir sure sonra azalacak mi?
Benim BAT gününden beri olan gögüs hassasiyetim iki gündür azaldi ve bu beni endiselendiriyor? Normal bir durum mu yasayan varmi?
Baska belirtileriniz varmi? Benim henuz baska hic belirtim yok ister istemez kafama takiliyor. Normal bir durum mu?