- 15 Ekim 2020
- 860
- 556
Eltim Benden 3 sene sonra evlendi şimdi bi kızı oldu benide özendir diSabahları az bulantı oluyor hızlı hareket ettiğimde vücut dilimi biliyorum artık ilk günden fark ettim ama daha önce boş gebelik yşadığım için gitmeye korkuyorum canım ondan sabretmeye çalışıyorum inşallah bebeğim benimledir 6 yıllk evliyim ve ilk defa bu kadar çok istiyorum
Benim de bundan önce kürtaj oldum kese vardı ama kalpnatisi olmadı ondan Allahim kucağımızi boş bırakmasın Allah'ım ol emri ile inşallah olurlarSabahları az bulantı oluyor hızlı hareket ettiğimde vücut dilimi biliyorum artık ilk günden fark ettim ama daha önce boş gebelik yşadığım için gitmeye korkuyorum canım ondan sabretmeye çalışıyorum inşallah bebeğim benimledir 6 yıllk evliyim ve ilk defa bu kadar çok istiyorum
Unutmuşum kusura bakma canım 29 sakaryaCanım yaş kaç listeye ekliyorum bir de hangi sehir
Ben göndermiştim ama eklememişsin kiiiiHadi kızlar daha bilgilerini yollamayalar var, listeyi düzenliyorum gönderin hadi :)
Evet. Kazaya kurban gittim diyelimcanım plansız mı oldu senin gebelik
İnşallah canım sabrının sonunda müjdeli haberler alırsın. Ben yarın gideceğim doktora karaciğerime doğru sağ tarafım ağrıyor neden bilmiyorum. Şeker hastasıyım gebeliğim sağlıklıdır inşallahSabahları az bulantı oluyor hızlı hareket ettiğimde vücut dilimi biliyorum artık ilk günden fark ettim ama daha önce boş gebelik yşadığım için gitmeye korkuyorum canım ondan sabretmeye çalışıyorum inşallah bebeğim benimledir 6 yıllk evliyim ve ilk defa bu kadar çok istiyorum
Ben hiç yaşamadım canım bilmiyorum.Bat günü açık kahve lekelenme normal mi yaşayan var mı yoksa adet mi bu saat oldu kanama gelmedi kafayı yiycem burda
Kuzum bulamadım mesajı tekrar bu mesaja yaz da ekleyimBen göndermiştim ama eklememişsin kiiii
Evet. Kazaya kurban gittim diyelim
son adet tarihim 24 eylül tahmini doğum tarihi 01.07.2021 yaş 31 2. çocuk istanbulK
Kuzum bulamadım mesajı tekrar bu mesaja yaz da ekleyim
Canımmm yerleşme kanaması oluyor dediğin ya açık pembe yada kahvedir google da resimlerine bakabilirsin takip et bakalım çoğalıcak mıBat günü açık kahve lekelenme normal mi yaşayan var mı yoksa adet mi bu saat oldu kanama gelmedi kafayı yiycem burda
Ne zaman evlendin canımBen herkese söyledim söylemezsem dilim Şişereşime sürpriz yaparak söyledim tabi herkes çok şaşırdı kimse beklemiyodu yeni evlendiğimiz için
Canım bende Ankaradayım bugün hastane hastane dolaştım özele gittim devlete gittim hiçbirinden randıman alamadım diyebilirim . Benim de kafam karışık şu andakızlar merhaba ben eşime direk söyledim ilkini değişik bir şakalı süprizli söylemiştim bunu zaten işaretlediğim için biliyorduk kan verdiğimi de biliyordu direk söyledim eşim babasına abisine söyledi bende anneme sötledim ama dedim daha kese yok iş yerine söylemedim öncekinde sorup sorup duruyorlardı bunalmıştım
nedense ben kendimi kötü hissediyorum sanki kese olmayacak gibi
bel ağrım var kasık ağrım geçti akıntım çok mide bulantısı vs yok çok şükür kokuya hassasiyet var sadece kolonya vs tıkıyor
ankarada doktor önerecek var mı kızlar
Tamam inşallah birşey olmazCanımmm yerleşme kanaması oluyor dediğin ya açık pembe yada kahvedir google da resimlerine bakabilirsin takip et bakalım çoğalıcak mı
Saatler oldu bir daha gelmedi ya da çoğalmadı az önce test yaptım ikinci çizgi çok net çıktı ama karnım ağrıyor adet gelecek gibi korkuyorum evden de çıkamıyorum kan vereyim ya da doktora görününeyimCanımmm yerleşme kanaması oluyor dediğin ya açık pembe yada kahvedir google da resimlerine bakabilirsin takip et bakalım çoğalıcak mı
Benim 4-5 gün sürdü leklenme adet dönemimde oldu kesildiği gün test yaptım pozitif çıktı, yerleşme kanamasıdır diye umut ediyorum. Karantina da olduğumuz için doktora gidemedim ben de çok merak ediyorumBat günü açık kahve lekelenme normal mi yaşayan var mı yoksa adet mi bu saat oldu kanama gelmedi kafayı yiycem burda
Âmin inşallahBenim de bundan önce kürtaj oldum kese vardı ama kalpnatisi olmadı ondan Allahim kucağımızi boş bırakmasın Allah'ım ol emri ile inşallah olurlar
1 kaç saat önce testim pozitif çıktı inşallah bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucagimiza alırız ayın 18 inde karantinam bitiyor ve kan testini filan geç direk doktora uçucam 6 haftalık oluyor sonucdaBenim 4-5 gün sürdü leklenme adet dönemimde oldu kesildiği gün test yaptım pozitif çıktı, yerleşme kanamasıdır diye umut ediyorum. Karantina da olduğumuz için doktora gidemedim ben de çok merak ediyorum
Yaaa benim de bat yarın çok az kahve rengi iki nokta gördüm, inşallah adet olmayız. Hem sol hem sağ kasığım çok ağrıdı o da geçti , senin ağrın var mı?Bat günü açık kahve lekelenme normal mi yaşayan var mı yoksa adet mi bu saat oldu kanama gelmedi kafayı yiycem burda
Benim de 12 sinde bitiyor 5+5 olucam inşallah sağlıklıdırlar. Benim eşim covit pozitif bende de belirtiler var etkilenmez umarım1 kaç saat önce testim pozitif çıktı inşallah bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucagimiza alırız ayın 18 inde karantinam bitiyor ve kan testini filan geç direk doktora uçucam 6 haftalık oluyor sonucda
Temmuzda evlendimNe zaman evlendin canım