2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Eltim Benden 3 sene sonra evlendi şimdi bi kızı oldu benide özendir di

Benim de bundan önce kürtaj oldum kese vardı ama kalpnatisi olmadı ondan Allahim kucağımızi boş bırakmasın Allah'ım ol emri ile inşallah olurlar

İnşallah canım sabrının sonunda müjdeli haberler alırsın. Ben yarın gideceğim doktora karaciğerime doğru sağ tarafım ağrıyor neden bilmiyorum. Şeker hastasıyım gebeliğim sağlıklıdır inşallah

Bat günü açık kahve lekelenme normal mi yaşayan var mı yoksa adet mi bu saat oldu kanama gelmedi kafayı yiycem burda
Canımmm yerleşme kanaması oluyor dediğin ya açık pembe yada kahvedir google da resimlerine bakabilirsin takip et bakalım çoğalıcak mı

Canım bende Ankaradayım bugün hastane hastane dolaştım özele gittim devlete gittim hiçbirinden randıman alamadım diyebilirim . Benim de kafam karışık şu anda

Tamam
Canımmm yerleşme kanaması oluyor dediğin ya açık pembe yada kahvedir google da resimlerine bakabilirsin takip et bakalım çoğalıcak mı
Tamam inşallah birşey olmaz Bat günü olunca endişe ettim daha erken oluyor diye biliyordum .az önce test elime geçti erken gebelik testi kopkoyu ikinci çizgi var ama ben karantinadayım kan vermeye ya da doktora gidemiyorum bakmalıyım düşük riski filan varsa ayın 18 ine kadar nasıl beklerim

Saatler oldu bir daha gelmedi ya da çoğalmadı az önce test yaptım ikinci çizgi çok net çıktı ama karnım ağrıyor adet gelecek gibi korkuyorum evden de çıkamıyorum kan vereyim ya da doktora görününeyim

Bat günü açık kahve lekelenme normal mi yaşayan var mı yoksa adet mi bu saat oldu kanama gelmedi kafayı yiycem burda
Benim 4-5 gün sürdü leklenme adet dönemimde oldu kesildiği gün test yaptım pozitif çıktı, yerleşme kanamasıdır diye umut ediyorum. Karantina da olduğumuz için doktora gidemedim ben de çok merak ediyorum

Benim 4-5 gün sürdü leklenme adet dönemimde oldu kesildiği gün test yaptım pozitif çıktı, yerleşme kanamasıdır diye umut ediyorum. Karantina da olduğumuz için doktora gidemedim ben de çok merak ediyorum
1 kaç saat önce testim pozitif çıktı inşallah bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucagimiza alırız ayın 18 inde karantinam bitiyor ve kan testini filan geç direk doktora uçucam 6 haftalık oluyor sonucda

Yaaa benim de bat yarın çok az kahve rengi iki nokta gördüm, inşallah adet olmayız. Hem sol hem sağ kasığım çok ağrıdı o da geçti , senin ağrın var mı?

1 kaç saat önce testim pozitif çıktı inşallah bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucagimiza alırız ayın 18 inde karantinam bitiyor ve kan testini filan geç direk doktora uçucam 6 haftalık oluyor sonucda
Benim de 12 sinde bitiyor 5+5 olucam inşallah sağlıklıdırlar. Benim eşim covit pozitif bende de belirtiler var etkilenmez umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…