2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bn keseyi gordum cnm gecen hafta
23 eylulde gebeligimi ogrendm bnm hemen igneye baslamm gerektgi icin cumartsi ozele gittim vajinal ultrasonla keseyi gordu hmn ignemi yazdi yoksa keseyi gormeden yazmcakti ama doppler ide beklememem gerekiyordu çünku bbegim heran olebilirdi neyse 4 gun snra yani carsamba normal dopplerden gorduk keseyi doktr 15 gun sonra gel kalp atsni duyalm dedi ama bn dyanamadim kndi sehirimdeki devlet hastnesine gtcem bgun ayin 23de betahcg 393.5du 26 sinda ise 1826 idi bidha hic beta bktrmadm hm kn vercem hm muayene olcam

23 eylulde gebeligimi ogrendm bnm hemen igneye baslamm gerektgi icin cumartsi ozele gittim vajinal ultrasonla keseyi gordu hmn ignemi yazdi yoksa keseyi gormeden yazmcakti ama doppler ide beklememem gerekiyordu çünku bbegim heran olebilirdi neyse 4 gun snra yani carsamba normal dopplerden gorduk keseyi doktr 15 gun sonra gel kalp atsni duyalm dedi ama bn dyanamadim kndi sehirimdeki devlet hastnesine gtcem bgun ayin 23de betahcg 393.5du 26 sinda ise 1826 idi bidha hic beta bktrmadm hm kn vercem hm muayene olcam
Inşallah cnm hayırlı haberleri bekliyoruz 🤲

Kızlar devlet hastanesine gittim ne bi vitamin ne bişey ne değerlerime baktılar ne tahlil aile hekiminde daha iyi ilgilendirer bence aile hekiminize gidin

Kızlar nasil beslenuyosunuz ben kahvaltıda 2 yumurta yiyorum biraz peynir vs hergün salata yemeye çalışıyorum bi de ebe bana hergün ceviz ye dedi başka da aklıma bisy gelmiyo

Günaydin kizlar,
aranizda gögüs hassasiyeti yasayan varmi? Bu durum artarak devam mi edecek bir sure sonra azalacak mi?
Benim BAT gününden beri olan gögüs hassasiyetim iki gündür azaldi ve bu beni endiselendiriyor? Normal bir durum mu yasayan varmi?
Baska belirtileriniz varmi? Benim henuz baska hic belirtim yok ister istemez kafama takiliyor. Normal bir durum mu?
Benim geçen hafta 2 gün bulantı oldu başka da belirtim olmadı baya sırt ağrısı var göğüs hassasiyeti var

X