- 31 Ekim 2020
- 686
- 502
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok anlamam ama artmış sonuçta. Doktor ne dedi. Sağlıkla gelsin inşallah.Kızlar salı günü verdiğim beta 1777 idi bugün birdaha verdim 3314 çıktı nasıl peki
Doktar göstermedim sadece sağlık ocağı yaptırdımÇok anlamam ama artmış sonuçta. Doktor ne dedi. Sağlıkla gelsin inşallah.
Bende ağustosun başında evlendimTemmuzda evlendim
Bende de olmadıBen hiç yaşamadım canım bilmiyorum.
Yaş 38K
Kuzum bulamadım mesajı tekrar bu mesaja yaz da ekleyim
Bence gayet iyi çıkmış. Kese görebilirsin bu değerle diye düşünüyorum. Ama en iyisini yine doktorun bilir.Kızlar salı günü verdiğim beta 1777 idi bugün birdaha verdim 3314 çıktı nasıl peki
Hani iki kat diyolar ya tm iki kat degilYaş 38
Sat yok
Tahmini doğum temmuz başı
3.çocuk
İstanbul
Bence gayet iyi çıkmış. Kese görebilirsin bu değerle diye düşünüyorum. Ama en iyisini yine doktorun bilir.
Beni orası korkuttuHani iki kat diyolar ya tm iki kat degil
Çok güzel canimm daha verme bence Kese kontrolüne gidersin 1 hafta sonraKızlar salı günü verdiğim beta 1777 idi bugün birdaha verdim 3314 çıktı nasıl peki
Hayr korkmana gerek yok canım illa iki kat olması gerkmiyor ve sayin bana göre güzel geldiBeni orası korkuttu
Sen ikisndede kalHanımlar ben birşey sormak istiyorum benim adet tarihime göre 40 hafta doğum 9 temmuzu gösteriyor ama sezeryan olacağı için Haziran grubunda mi olmalıyım aslında ssvd de istiyorum hangi gruba katılmaliyim ben
Canım bana aile hekimim buralarda çok dolanma hamile hastam covid oldu ilaçta icemiyor yatarak geçiriyor hamileliğini dedi. O yüzden çok dikkat etmeliyizKızlar covidin hamileler üzerindeki etkisiyle ilgili bir fikri olan duyum almış olan var mı? Çember iyice daraldı korkuyorum
Korkmayın benimde salı günü 1188 çıktı bugün 3001 artsın yeterkiHani iki kat diyolar ya tm iki kat degil
Kız iki tarafa yazmak zor olurSen ikisndede kal
Valla benimde doğum hazirna gelcek herhalde. Sezeryan benimde 38haftada alırlar hayırlısıylaKız iki tarafa yazmak zor olur
Hepimizin doğum erken olabilir. Ben kızımı martın 21 de bekliyordum 2 sinde doğdu. Nasip tabi ama buda haziranda olacak gibi. Önemli olan doğum değil bence. İlerleyen süreçte birbirimize yakın olduğumuz için hamileliğimiz hakkında bilgi destek almak. Mesela çoğumuz daha kese görmedik. Kalp atışı almadık. En ufak bilgi bile bir birimize yardım etmek için çok iyi.Hanımlar ben birşey sormak istiyorum benim adet tarihime göre 40 hafta doğum 9 temmuzu gösteriyor ama sezeryan olacağı için Haziran grubunda mi olmalıyım aslında ssvd de istiyorum hangi gruba katılmaliyim ben
Son adet tarihin ne bnm 2 Ekim 9 temmuz diyor ama Haziran'da sezeryan olur ayy bilmiyom neyse ben 2 tarafa da ayak basarımValla benimde doğum hazirna gelcek herhalde. Sezeryan benimde 38haftada alırlar hayırlısıyla