2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
K

Kuzum bulamadım mesajı tekrar bu mesaja yaz da ekleyim
Yaş 38
Sat yok
Tahmini doğum temmuz başı
3.çocuk
İstanbul
Kızlar salı günü verdiğim beta 1777 idi bugün birdaha verdim 3314 çıktı nasıl peki
Bence gayet iyi çıkmış. Kese görebilirsin bu değerle diye düşünüyorum. Ama en iyisini yine doktorun bilir.

Kızlar covidin hamileler üzerindeki etkisiyle ilgili bir fikri olan duyum almış olan var mı? Çember iyice daraldı korkuyorum

• Beğen
Reactions: Z P
Hanımlar ben birşey sormak istiyorum benim adet tarihime göre 40 hafta doğum 9 temmuzu gösteriyor ama sezeryan olacağı için Haziran grubunda mi olmalıyım aslında ssvd de istiyorum hangi gruba katılmaliyim ben 🙈😁

• Komik
Reactions: Z P
Hanımlar ben birşey sormak istiyorum benim adet tarihime göre 40 hafta doğum 9 temmuzu gösteriyor ama sezeryan olacağı için Haziran grubunda mi olmalıyım aslında ssvd de istiyorum hangi gruba katılmaliyim ben 🙈😁
Sen ikisndede kal😂😂

Kızlar covidin hamileler üzerindeki etkisiyle ilgili bir fikri olan duyum almış olan var mı? Çember iyice daraldı korkuyorum
Canım bana aile hekimim buralarda çok dolanma hamile hastam covid oldu ilaçta icemiyor yatarak geçiriyor hamileliğini dedi. O yüzden çok dikkat etmeliyiz

• Beğen
Reactions: Ebt
Hepimizin doğum erken olabilir. Ben kızımı martın 21 de bekliyordum 2 sinde doğdu. Nasip tabi ama buda haziranda olacak gibi. Önemli olan doğum değil bence. İlerleyen süreçte birbirimize yakın olduğumuz için hamileliğimiz hakkında bilgi destek almak. Mesela çoğumuz daha kese görmedik. Kalp atışı almadık. En ufak bilgi bile bir birimize yardım etmek için çok iyi.

X