- 17 Temmuz 2019
- 252
- 120
- 37
Cnm salı günü gittim 234 cıktı gebelik var dedi 4 haftalık yeni dedi. Vitamin ve folit asit verdi.onlari kullanıyorum bakalım hayırlısı Allahtan 2 hafta sonra gidicem kese için bakalimIns cnm sen naptin nasil gdyr kc hftlksn doktor ne dio
Hyrlisi gzumCnm salı günü gittim 234 cıktı gebelik var dedi 4 haftalık yeni dedi. Vitamin ve folit asit verdi.onlari kullanıyorum bakalım hayırlısı Allahtan 2 hafta sonra gidicem kese için bakalim
Kızlar nasil beslenuyosunuz ben kahvaltıda 2 yumurta yiyorum biraz peynir vs hergün salata yemeye çalışıyorum bi de ebe bana hergün ceviz ye dedi başka da aklıma bisy gelmiyo
Amin cnm insallahHyrlisi gzum
Hıç bozma moralini bdb bata 2 gün kala erken gebelik testi yaptim negatif çiktı demekki hamile değilim dedim.bayağıda üzuldük.sonra bat geçti yapmiycam dedim sonrasinda 5-6gun gecti normal test yaptim ve çift çizgiyi gördük.biraz daha bekle bence sende.Allah gönlüne göre versin...Kızlar moralim çok bozuldu, sabah test yaptım negatif çıktı bata 7 gün var erken mı davrandım acaba
Ben başlamıştık kuzum , folbiol kullanıyorum aile hekimimde, kadın doğuma gidene kadar sadece folik asit kullan dediKızlar bu arada folikasit kullanımına başladiniz mı?basladiysanız hangisini kullanıyorsunuz?ben bugun baslasam diye düşünüyorum ilk gebeligimden kalan folbiol var ondan alcam.bnm doktorum folikasit ve vitamin i ayni anda vermiyor.ilk 3 ay folikasit sonra o nu kesip vitamin başlıyor.dr gidene kadar kullanayim bari.ilk 3 ay cok önemli folikasit
Kuzum sabret her şey güzel olacak sürekli kan verme , zaten bu süreçte her test icin bir sürü vermek zorunda kalacaksın kacta randevunRandevum ogleden sonra vakit gecmiyor yaa bide once gdip acilden kan veresimvar
Bilgilerini atmadın at da listeye ekleyim :)Randevum ogleden sonra vakit gecmiyor yaa bide once gdip acilden kan veresimvar
14.20 de cnmKuzum sabret her şey güzel olacak sürekli kan verme , zaten bu süreçte her test icin bir sürü vermek zorunda kalacaksın kacta randevun
Nasil bilgiler cnmBilgilerini atmadın at da listeye ekleyim :)
Günaydın canım. Ağzımda kötü tat var bazı şeyler acayip acı geliyor. Dün mide bulantım tavandı. İlk uyandığımda da midem kötü oluyor. Düzgün yiyemiyorum.Ben başlamıştık kuzum , folbiol kullanıyorum aile hekimimde, kadın doğuma gidene kadar sadece folik asit kullan dedi
Günaydın kızlar bugün bel agrım var benim gibi bel ağrısı yaşayanlar var mi bi de sanki ağzımın icinde kötü bi tat var sürekli
Bnmde belim çok acıyor sırtıma flnda vuruyor,agızdaki kotu tat la ilgili daha fazla su icmemiz gerek sanırim.Ben başlamıştık kuzum , folbiol kullanıyorum aile hekimimde, kadın doğuma gidene kadar sadece folik asit kullan dedi
Günaydın kızlar bugün bel agrım var benim gibi bel ağrısı yaşayanlar var mi bi de sanki ağzımın icinde kötü bi tat var sürekli
Sat 26 eylulBilgilerini atmadın at da listeye ekleyim :)
Son adet günü, yaş, kaçıncı çocuk, şehir ve tahmini doğum tarhiNasil bilgiler cnm
Bana da öyle kuzum sanki bazı yiyeceklerin hic tadı yok, geceleri rahat uyuyabiliyor musunuz yaGünaydın canım. Ağzımda kötü tat var bazı şeyler acayip acı geliyor. Dün mide bulantım tavandı. İlk uyandığımda da midem kötü oluyor. Düzgün yiyemiyorum.
Bugün benim de sırtıma vurdu canımBnmde belim çok acıyor sırtıma flnda vuruyor,agızdaki kotu tat la ilgili daha fazla su icmemiz gerek sanırim.
Cnm folibol kullanıyorum bide devamit verdiKızlar bu arada folikasit kullanımına başladiniz mı?basladiysanız hangisini kullanıyorsunuz?ben bugun baslasam diye düşünüyorum ilk gebeligimden kalan folbiol var ondan alcam.bnm doktorum folikasit ve vitamin i ayni anda vermiyor.ilk 3 ay folikasit sonra o nu kesip vitamin başlıyor.dr gidene kadar kullanayim bari.ilk 3 ay cok önemli folikasit
23 yasindayim 10 15 gun sonra 24 olcamSat 26 eylul
Tahmini dogum tarihi 3 temmuz
Uygulamaya gore 5+6 ultrasona gore 5+4 haftalik gebeyim
Burdurda yasiyorum 3.gebeligim amq 2si dusuk oldu