Merhaba ben de 5+1imKizlar bi akil verin nolur gdip bthcg bktrsam mi acilden
Kalp atsini duymadim dha cnm ya 9 yda 11 kasimda gitcem ind duyarimYa sen kese gördün kalp atışı duydun ne yapcam beta daha
Oyle gzumda m.edyrum kfam da Deli sorularMerhaba ben de 5+1im
Bence yorma kendini kese gorunmus sonucta kimyasal degil. Keseyi goren dis olmadigini da anlamistir.
Kese gorundukten sonra hcg onemli degil diyorlar.
Çok çok geçmiş olsun. Benim durumum ne olabilir kuzum sence? Yemeden içmeden kesildim resmenBen dış gebeliği dibine kadar her safhasını yaşadım arkadaşım. Doktorun ne kadar da çabuk karar vermiş öyle extra kan tahlilleri ve usg bile görmeden...
Herkeste farklı seyredebilir tabi ki ben kendiminkini yazayım.
Hamile olmadığımı düşübdüğüm bir zamandı. Bir gece çok şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Doktora gitmedim.sabahh oldu hafif lekelenmem olmuştu. Bi kliniğe gittim dojtorun teki rahimde çok büyük myom var ameliyat deyince soluğu devlet hastanesinde aldım. Doktor baktı evet ameliyat gerekebilir ama önce bi kanlarına bakalım dedi. Kan verdiö çıktım. Sonuçlar çıkmış mı diye bi girdim siteye ne göreyim adam bhcg istemiş birde ve sonuç 1100 şok oldum. Çünkü adetim biteli henüz 1 hafta olmuştu... Koşa koşa gittim doktorun yanına. Hamilesin 2 gün sonra tekrar gelip kan ver dedi. 2 şer gün arayla değerim 6400e geldi ama kese yok ortada ce benim lekelenmelerim var. Eğt arş hast srvk etti.. Gttim önce kan baktılar. Sonra usg. Sonra tekrar uzm gelip usg.. Ve dedi ki yatış veriyorum. Dış gebelik bebek tüpünde ve değerin çok yüksek... 24 gün hastanede yattım. Bhcg 8000e kadar çıktı. 2 tane iğne oldum işe yaramadı ve 1 ayın sonunda ameliyat oldum
Hah Dış gebelik hakkında çok bilgim yok ama dış gebelikde değer anormal artış gösteriyo diye biliyorum mesela 146 ya 2 gün sonra 1000 falan gibi biliyorum hiç düşük artış gösterdiğini duymamıştım
Ben dış gebeliği dibine kadar her safhasını yaşadım arkadaşım. Doktorun ne kadar da çabuk karar vermiş öyle extra kan tahlilleri ve usg bile görmeden...
Hamile olmadığımı düşübdüğüm bir zamandı. Bir gece çok şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Doktora gitmedim.sabahh oldu hafif lekelenmem olmuştu. Bi kliniğe gittim dojtorun teki rahimde çok büyük myom var ameliyat deyince soluğu devlet hastanesinde aldım. Doktor baktı evet ameliyat gerekebilir ama önce bi kanlarına bakalım dedi. Kan verdiö çıktım. Sonuçlar çıkmış mı diye bi girdim siteye ne göreyim adam bhcg istemiş birde ve sonuç 1100 şok oldum. Çünkü adetim biteli henüz 1 hafta olmuştu... Koşa koşa gittim doktorun yanına. Hamilesin 2 gün sonra tekrar gelip kan ver dedi. 2 şer gün arayla değerim 6400e geldi ama kese yok ortada ce benim lekelenmelerim var. Eğt arş hast srvk etti.. Gttim önce kan baktılar. Sonra usg. Sonra tekrar uzm gelip usg.. Ve dedi ki yatış veriyorum. Dış gebelik bebek tüpünde ve değerin çok yüksek... 24 gün hastanede yattım. Bhcg 8000e kadar çıktı. 2 tane iğne oldum işe yaramadı ve 1 ayın sonunda ameliyat oldum
Ben dış gebeliği dibine kadar her safhasını yaşadım arkadaşım. Doktorun ne kadar da çabuk karar vermiş öyle extra kan tahlilleri ve usg bile görmeden...
Benim neden az artmış düşünmekten beynim yorulduDış gebelik hakkında çok bilgim yok ama dış gebelikde değer anormal artış gösteriyo diye biliyorum mesela 146 ya 2 gün sonra 1000 falan gibi biliyorum hiç düşük artış gösterdiğini duymamıştım
E icinde kalacagina gidip kan veriver madem tatlim :)Oyle gzumda m.edyrum kfam da Deli sorular
İnşallah canım benim. Teşekkürler yinedeCanım inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Doktorun dediği gibi artış takibi yap. İnşallah sorunsuz ilerler. Benim bu konuda pek bir bilgim yok.
Bilemem tabiki.Ben kendiminkini anlattım. Ha bu arada ondan sonra bir kez daha hamile kalmıştım. Değerlerim böyle az az artıyordu. Gittiğim doktor 3. bhcgden sonra bana dış gebelik bu hemen ameliyat olman lazım dedi. Kaçtım hastaneden. Eski doktoruma gittim. Durumu anlatınca yine hastaneye yatırdıkar beni. 5 gün takip ettiler. 4.gün düşüşe geçti. Kanamam başladı. Ve kendiliğinden adetle düştü...Çok çok geçmiş olsun. Benim durumum ne olabilir kuzum sence? Yemeden içmeden kesildim resmenlekelenmelerimde arada bir nadir oluyor. Birgün var bir gün yok gibi. Ve sizin ki çok artmış benim az artmış. Yarın tekrar yaptıracağım bakalım
Aynen canım haklısın. Ağrım yok çok şükürBilemem tabiki.Ben kendiminkini anlattım. Ha bu arada ondan sonra bir kez daha hamile kalmıştım. Değerlerim böyle az az artıyordu. Gittiğim doktor 3. bhcgden sonra bana dış gebelik bu hemen ameliyat olman lazım dedi. Kaçtım hastaneden. Eski doktoruma gittim. Durumu anlatınca yine hastaneye yatırdıkar beni. 5 gün takip ettiler. 4.gün düşüşe geçti. Kanamam başladı. Ve kendiliğinden adetle düştü...
İnşallah senin sağlıklı bir bebeğin olur. Bunları anlatıyorum çünkü dış gebelik öyle 2 kere hcg bakmakla anlaşılacak birşey değil. Tabi eğer ağrın sızın yoksa... Başka bir doktora daha gitmeni öneririm.... Ama sen önce doktorları dinle. Sonuçta sağlıkçı değilim. Başıma geleni yazıyorum sadece. Herkeste farklı seyredebilir....
Ben gördüm inşallah hamilesin. Ben batdan 7 gün önce çok çok silik bir testle öğrendim.İyi akşamlar bende umarım temmuz annesi olurum sat 7 ekim di bat 4 kasım 3 gün önce erken gebelik testi yaptım ilk göremedim çizgiyi negatif dedim ama testi yaptıktan 8 dk sonra filan çok silik ikinci çizgiyi gördüm adet tarihi geçmeden fazla ümitlenmek istemiyorum geçerse 1 test daha yapıp kan vericem
İnşallah öyledir bakalım ayın 5 in de kan vericem olursa ikinci çocuğum olucakBen gördüm inşallah hamilesin. Ben batdan 7 gün önce çok çok silik bir testle öğrendim.
Sizi 2018 şubat annelerinden hatırlıyorum bende 10 şubat 2018 de doğum yaptım konuyu başından sonuna takip etmiş ama hiç yazmamıştım :)benim adet olacak mışım gibi inanılmaz ağrım var kasıklarım çok ağrıyor ilk kızımda adet günüme yakın ağrımıştı sonra kesilmişti bunda 2 gün geçişme oldu suan ama hala agrı var
Yok canım olması benin hatta çok erken geldi adetim olmadı senin ki de hayırlı olsun canımSeninle aynı tarihimiz nooldu geçti mi tarihin
Evet ilk bebeğim geçen sene temmuzda evlendim kasımdan bu yana bebek istiyorduk kısmet bu aya imişİnşallahilk bebeğiniz mi?
Sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallahEvet ilk bebeğim geçen sene temmuzda evlendim kasımdan bu yana bebek istiyorduk kısmet bu aya imiş