2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar merhaba daha önce de yazmıştım 19 Ekim'de aşılama oldum. Aşılamanın 15. Günü muhtemelen 15 günlük hamileyim. İki gün önce beta HCG 35 çıkmıştı bugün 96 cikti. Doktorum progesteron vermedi gerek yok dedi. Progesteron 42 çıktı ilaç kullanmadan çok iyi dedi. Sizin sonuclariniz nasıldı beta bana çok az geldi daha yüksekleri duydum burada başka doktora gidicem hiç memnun kalmadım bu doktordan. Keseyi ne zaman görürüm iki günde bir kan verir takip edersin gelmene gerek yok dedi sizce ne yapayım nolur bir akıl verin

Asilama olduğun doktara gitmiyor musun kendini çok stres sokma varsa yiyeceği dünyaya gelir bak bugün 56 saat sonra enkaz çıktı elif 3 yaşında Allah'ım korumuş biz asi kullariz bazen ama unutmaliyim ki Allah var

Canımm çok sevindim hayırlı olsun böyle uğraşıp gebe kalanlara farklı bir seviniyorum gerçekten
15 günlük için beta hcg çok iyi çıkmış ben 2 haftalık 50 lerde duyduğum bile oluyordu hiç kuşkun olmasın 2 günde bir takip ettir
Doktorun aspirin önerebilir önlem amaçlı yani ben genelde riske atmıyolar aspirinde veriyolar diye biliyorum bi araştır istersen

Allah razı olsun canım çok teşekkürler gerçekten cevap veren çıkmadı ne yapacağımı şaşırdım. Kimyasal yaşayanlar olmuş o çok korkuttu beni. O zaman folik asit hariç birşey kullanmadan da sıkıntı olmaz demi acilden takip ettirmem yeterli mi yani kadin doğuma mi gitmeliyim

Kimyasal kese görene kadar hep risk kuzum yani erken öğrenmek cidden farklı bir stres oluyor malesef ama değerin iyi inşallah yükselicektir de acilde 2 günde bir aynı saatte kan vermeye çalış folik asitine başla hemen içini ferah tut hatta benim betahcg ilk 40 larda çıkmıştı sen düşün

Normal adet dongume göre bat 5 Kasım daha 3 gün var ya kanamam olursa dün biraz lekelendim napsam bilemedim canım ama çok teşekkürler içimi rahatlattin

Kizlar en son ne zmn betahcg baktrdiniz bm gebeligimi gecen hafta cuma ogrendm 393.5du pazartesi 1826 idi carsamba gunu doktorum 4+2sin dedi sonrada hic bktrmdim ve bugun cok merak ediyorum degerlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…