2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kuzum hayırlı olsun, bende de gecen hafta aşırı kasıkta batma vard i bu hafta geçti kendini dinlendir bence

Hoş geldin. Sağlıkla al kucağına inşallah. ❤

Sağlıkla al kucağına inşallah.

Korkmayın inşallah Allah yardım ediyor ben ilk kızımda hamileyken 110 kiloyla kaldım zaten kilom yüzünden adetlerim düzensizdi ilk aylar sanki hiç hamile degil gibiydim çok rahat geçmişti sadece son iki ay tansiyon başladı 37 de Dr doğuma aldı Allah yardım ediyor korkmayın

Hayırlı olsun geç yumurtlayıp geç döllenmiş adete yakın muhtemelen

Slm hnmlar bnmde bir kızım var 11 aylik olcak.şuanda yine hamileyim.isteyerek kaldim.ikisi birden buyur gider diye.bendeki tam deli cesareti cunku eşim tek cocuk kayinvalidem ve kayinpederim yaşlıve hastalar bnm annemler yurtdışinda ve annemin kalp rahatsızligindan dolayi gelemiyorlar.yani kısacası tek başınayım.eşim ara ara yardim eder ama gece vs hayatta uyanmaz.ay skmdi yazarken acıdim kendime :)neyse Allah hayırlısını nasip etsin inşallah... bu arada SAT 28.10.2020

Sağlıkla gelsin inşallah. Rabbim kolaylık verir korkma hiç.

merhaba valla ben orda da subat analarını takıp etmıstım ama benım kız 3 hafta erken gelınce ozak anası oldum sanırım bu da erken gelır hazıran anası da olabilirim dıye dusunuyorum
sende mi hamilesin
İnşallah öyleyimdir testimde silik çizgi çıktı öbür gün tekrar edip kan vericem

Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Benimde adet tarihinden 1 gün önce bhcg değerim 5,45 geldi , adet tarihimden 1 sonra 10.23 geldi. Yarın tekrar baktıracam. Umarım gebeliğim devam eder

Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Benimde adet tarihinden 1 gün önce bhcg değerim 5,45 geldi , adet tarihimden 1 sonra 10.23 geldi. Yarın tekrar baktıracam. Umarım gebeliğim devam eder
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla devam eder

Herkese merhabaaaa :)))

siz sormadan yazayım, bat 6 kasım dayanamayıp 30 ekimde kan verdim 4.30 çıktı hcg.
Bugün de normal test yaptım hafif silikde olsa çift çizgi çıktı.
1 oğlum var 30 aylık bu 2.gebeliğim o nedenle 6.haftayı bekleyip kalp atışı için dr a gideceğim.

hepimize hayırlı olsun :)

Kızlar herkese iyi akşamlar, konuyu devaldim:) Katılmak isteyenler sırasıyla Yaş, son adet tarihi, tahmini doğum tarihi , kaçıncı çocuk ve şehir bilgisi yazarsa güzel bir liste yapayim:)

Kızlar herkese iyi akşamlar, konuyu devaldim:) Katılmak isteyenler sırasıyla Yaş, son adet tarihi, tahmini doğum tarihi , kaçıncı çocuk ve şehir bilgisi yazarsa güzel bir liste yapayim:)
Merhaba hayırlı olsn ınsallah yas 28 tahmini dogum tarihini bilmiyorm temmuz bası olması lazım ilk bebegım Mersin de yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…