Kuzum hayırlı olsun, bende de gecen hafta aşırı kasıkta batma vard i bu hafta geçti kendini dinlendir bencebu arada bende inanılmaz kasık ağrısı sol tarafta batma var uyku var kasık ağrım kızımda hiç bu kadar olmamıştı koku acayip alıyorum arka masamdaki adamın ter kokusundan dün midem bulandı ama mide bulantısı kusma halsizlik yok çok şükür hareketli olmaya çalışıyorum tek korktum kızıma hamile kaldığımda kilom vardı şuan ondan da kilolu halde hamile kaldım korkum bunun sorun olması
Hoş geldin. Sağlıkla al kucağına inşallah. ❤Merhaba ^-^ Ben de muhtemelen temmuz annesi olacağım. Aslında sat 11 eylüldü ve haziran annelerini takip ediyordum ama ultrasonda 5+3 çıktı. Zaten tahmin ettiğim için bu gruptaki tüm mesajları da okuyordum. Hiçbir şey kaçırmadım yani ^-^
Sağlıkla al kucağına inşallah.merhaba kızlar dün doktora gittim
salı günü kan vermiştim reglime 3 gün kala 24 falan cıkmıstı dun kanım 600 çıktı karnımdan baktı kese yok cuma gel dedi geç döllenme olmuş direnişci dedi çünkü satına göre hesaplayınca kesenin çoktan oluşması gerekirdi dedi bakalım kese oluşacak mı
değerin artması normal seyrindeymiş geç döllenmeyi bi türlü anlamadım yumurtlama zamanında döllenmemişim mi yanı
Korkmayın inşallah Allah yardım ediyor ben ilk kızımda hamileyken 110 kiloyla kaldım zaten kilom yüzünden adetlerim düzensizdi ilk aylar sanki hiç hamile degil gibiydim çok rahat geçmişti sadece son iki ay tansiyon başladı 37 de Dr doğuma aldı Allah yardım ediyor korkmayınbu arada bende inanılmaz kasık ağrısı sol tarafta batma var uyku var kasık ağrım kızımda hiç bu kadar olmamıştı koku acayip alıyorum arka masamdaki adamın ter kokusundan dün midem bulandı ama mide bulantısı kusma halsizlik yok çok şükür hareketli olmaya çalışıyorum tek korktum kızıma hamile kaldığımda kilom vardı şuan ondan da kilolu halde hamile kaldım korkum bunun sorun olması
Hayırlı olsun geç yumurtlayıp geç döllenmiş adete yakın muhtemelenmerhaba kızlar dün doktora gittim
salı günü kan vermiştim reglime 3 gün kala 24 falan cıkmıstı dun kanım 600 çıktı karnımdan baktı kese yok cuma gel dedi geç döllenme olmuş direnişci dedi çünkü satına göre hesaplayınca kesenin çoktan oluşması gerekirdi dedi bakalım kese oluşacak mı
değerin artması normal seyrindeymiş geç döllenmeyi bi türlü anlamadım yumurtlama zamanında döllenmemişim mi yanı
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağınaMerhaba ^-^ Ben de muhtemelen temmuz annesi olacağım. Aslında sat 11 eylüldü ve haziran annelerini takip ediyordum ama ultrasonda 5+3 çıktı. Zaten tahmin ettiğim için bu gruptaki tüm mesajları da okuyordum. Hiçbir şey kaçırmadım yani ^-^
Sağlıkla gelsin inşallah. Rabbim kolaylık verir korkma hiç.Slm hnmlar bnmde bir kızım var 11 aylik olcak.şuanda yine hamileyim.isteyerek kaldim.ikisi birden buyur gider diye.bendeki tam deli cesareti cunku eşim tek cocuk kayinvalidem ve kayinpederim yaşlıve hastalar bnm annemler yurtdışinda ve annemin kalp rahatsızligindan dolayi gelemiyorlar.yani kısacası tek başınayım.eşim ara ara yardim eder ama gece vs hayatta uyanmaz.ay skmdi yazarken acıdim kendime :)neyse Allah hayırlısını nasip etsin inşallah... bu arada SAT 28.10.2020
İnşallah öyleyimdir testimde silik çizgi çıktı öbür gün tekrar edip kan vericemmerhabavalla ben orda da subat analarını takıp etmıstım ama benım kız 3 hafta erken gelınce ozak anası oldum sanırım bu da erken gelır hazıran anası da olabilirim dıye dusunuyorum
sende mi hamilesin
Maşallah canım tam ne kadarlık, benim bugün 4+3 1600 cıktıKızlar betam çıktı 1777 cikti
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla devam ederMerhabalar, aranıza yeni katıldım. Benimde adet tarihinden 1 gün önce bhcg değerim 5,45 geldi , adet tarihimden 1 sonra 10.23 geldi. Yarın tekrar baktıracam. Umarım gebeliğim devam eder
AminHayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla devam eder
5 haftalık benimde ama daha doktara gitmedimMaşallah canım tam ne kadarlık, benim bugün 4+3 1600 cıktı
Ben de haftaya çarşambaya randevu aldim kuzum, hayırla insallah kalp atışını bi duysak5 haftalık benimde ama daha doktara gitmedim
Inşallah cnm cok sagolSağlıkla gelsin inşallah. Rabbim kolaylık verir korkma hiç.
Merhaba hayırlı olsn ınsallah yas 28 tahmini dogum tarihini bilmiyorm temmuz bası olması lazım ilk bebegım Mersin de yaşıyorumKızlar herkese iyi akşamlar, konuyu devaldim:) Katılmak isteyenler sırasıyla Yaş, son adet tarihi, tahmini doğum tarihi , kaçıncı çocuk ve şehir bilgisi yazarsa güzel bir liste yapayim:)