- 31 Ekim 2020
- 686
- 502
- 34
Beta baktirdin mi canimMerhabalar sat 26 eylül doktora bu gün gittim 4+2 haftalıgız insallah 10 gün sonra kalp atışını duyacagım
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta baktirdin mi canimMerhabalar sat 26 eylül doktora bu gün gittim 4+2 haftalıgız insallah 10 gün sonra kalp atışını duyacagım
Amin benim sat 27 Eylül ama daha doktara gitmedim bundan önce düşüğüm var korkuyorum galiba gitmeyeBeta baktirdin mi canim
Peki var mı mide bulantısı falanMerhabalar sat 26 eylül doktora bu gün gittim 4+2 haftalıgız insallah 10 gün sonra kalp atışını duyacagım
Merhabalar Bn de katıldım aranıza sat 30 eylül 2 gün arayla bhcg testi yaptırdım elhamdülillah artış normal. Dağa doktora gitmedim biraz erken olduğunu düşünüyorum. Hem keseyi hem kalp atışını görebilmek için . Var mı bebeğinin kalp atışını erken duyan aranızdaAmin benim sat 27 Eylül ama daha doktara gitmedim bundan önce düşüğüm var korkuyorum galiba gitmeye
Ben daha beta bile baktirmadim ama bugün kan vericem inşallah bakalimMerhabalar Bn de katıldım aranıza sat 30 eylül 2 gün arayla bhcg testi yaptırdım elhamdülillah artış normal. Dağa doktora gitmedim biraz erken olduğunu düşünüyorum. Hem keseyi hem kalp atışını görebilmek için . Var mı bebeğinin kalp atışını erken duyan aranızda
Aramızda iki gün var ama yumurtlama önemli bakalım hayırlısı olsunMerhabalar Bn de katıldım aranıza sat 30 eylül 2 gün arayla bhcg testi yaptırdım elhamdülillah artış normal. Dağa doktora gitmedim biraz erken olduğunu düşünüyorum. Hem keseyi hem kalp atışını görebilmek için . Var mı bebeğinin kalp atışını erken duyan aranızda
Çıkar inşallah canımBen daha beta bile baktirmadim ama bugün kan vericem inşallah bakalim
Günaydın bende öyleyim şuan 2. Gebelik 2. Ye betaya baktiranadim bugün sağlık ocağına gideyim diyorum merak ediyorum 4+4 şuan inşallah sağlıklıdır bir görsem ultrasonda oh dicem ama işte zamanGünaydın kızlar bn çok mu rahatım ikinci bhcg baktırmadım kese görmeye de gitmedim ayın 20 lerine doğru aksi durum olmazsa randevu alacam. Bi aksilik olmazsa Bi kerede muayene olmayı düşünüyorum. folik asit kullanıyorum zaten.
Beta baktirdin mi canim
Cnm nasil yani bnde sat 26 eyluldu gecen hfta carsamba doktora gittigmde 4+2 sin dedi kese gorundu o tarhten bu gune hesaplarsam bugun 5 +1 oluyorMerhabalar sat 26 eylül doktora bu gün gittim 4+2 haftalıgız insallah 10 gün sonra kalp atışını duyacagım
Hyrli olsun cnmGünaydın kızlar , kan sonucum çıktı dün tam 4+2 de 830 cıktı, benim dongum 26 gün dün sat üzerinden gecen 30. Gündü tam, şimdi diğer kan değerlerime baktircam cuma da doktora gidicem insallah
Hayırlı olsun cnmGünaydın kızlar , kan sonucum çıktı dün tam 4+2 de 830 cıktı, benim dongum 26 gün dün sat üzerinden gecen 30. Gündü tam, şimdi diğer kan değerlerime baktircam cuma da doktora gidicem insallah
Hyrli olsun cnm
Sağolun kızlar , aile hekimim 6. Haftaya girmeden gitmemi önermedi kese veya kalp atışı duyulacağı zaman git dedi önümüzdeki hafta da doktora gidicemHayırlı olsun cnm
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucagına alırsın inşallahMerhaba ^-^ Ben de muhtemelen temmuz annesi olacağım. Aslında sat 11 eylüldü ve haziran annelerini takip ediyordum ama ultrasonda 5+3 çıktı. Zaten tahmin ettiğim için bu gruptaki tüm mesajları da okuyordum. Hiçbir şey kaçırmadım yani ^-^
dün baktırdım betaya 600 küsürlerde geçen hafta salı 25 falandı doktor kese görmedi cuma gel dediArtar inş canım.2 günde bir tekrarla istersen
reglim geçmeden kan vermiştim reglim suan 5 gün geçti 29 eylülde adet olmuştumHadi hyrlisi cnm regln gecti mi yda catlatma ignesi flan oldun mu
3 gün vardı regli olmamaBata kaç gün vardı test yaptirdiginda
merhaba valla ben orda da subat analarını takıp etmıstım ama benım kız 3 hafta erken gelınce ozak anası oldum sanırım bu da erken gelır hazıran anası da olabilirim dıye dusunuyorumSizi 2018 şubat annelerinden hatırlıyorum bende 10 şubat 2018 de doğum yaptım konuyu başından sonuna takip etmiş ama hiç yazmamıştım :)
Ben de ocak 2018 annesiyim ^-^dün baktırdım betaya 600 küsürlerde geçen hafta salı 25 falandı doktor kese görmedi cuma gel dedi
reglim geçmeden kan vermiştim reglim suan 5 gün geçti 29 eylülde adet olmuştum
3 gün vardı regli olmama
merhaba valla ben orda da subat analarını takıp etmıstım ama benım kız 3 hafta erken gelınce ozak anası oldum sanırım bu da erken gelır hazıran anası da olabilirim dıye dusunuyorum
sende mi hamilesin