2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Amin benim sat 27 Eylül ama daha doktara gitmedim bundan önce düşüğüm var korkuyorum galiba gitmeye
Merhabalar Bn de katıldım aranıza sat 30 eylül 2 gün arayla bhcg testi yaptırdım elhamdülillah artış normal. Dağa doktora gitmedim biraz erken olduğunu düşünüyorum. Hem keseyi hem kalp atışını görebilmek için . Var mı bebeğinin kalp atışını erken duyan aranızda

Ben daha beta bile baktirmadim ama bugün kan vericem inşallah bakalim

Aramızda iki gün var ama yumurtlama önemli bakalım hayırlısı olsun

Günaydın kızlar bn çok mu rahatım ikinci bhcg baktırmadım kese görmeye de gitmedim ayın 20 lerine doğru aksi durum olmazsa randevu alacam. Bi aksilik olmazsa Bi kerede muayene olmayı düşünüyorum. folik asit kullanıyorum zaten.

Günaydın bende öyleyim şuan 2. Gebelik 2. Ye betaya baktiranadim bugün sağlık ocağına gideyim diyorum merak ediyorum 4+4 şuan inşallah sağlıklıdır bir görsem ultrasonda oh dicem ama işte zaman

Günaydın kızlar , kan sonucum çıktı dün tam 4+2 de 830 cıktı, benim dongum 26 gün dün sat üzerinden gecen 30. Gündü tam, şimdi diğer kan değerlerime baktircam cuma da doktora gidicem insallah

Merhaba ^-^ Ben de muhtemelen temmuz annesi olacağım. Aslında sat 11 eylüldü ve haziran annelerini takip ediyordum ama ultrasonda 5+3 çıktı. Zaten tahmin ettiğim için bu gruptaki tüm mesajları da okuyordum. Hiçbir şey kaçırmadım yani ^-^

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucagına alırsın inşallah

Artar inş canım.2 günde bir tekrarla istersen
dün baktırdım betaya 600 küsürlerde geçen hafta salı 25 falandı doktor kese görmedi cuma gel dedi
Hadi hyrlisi cnm regln gecti mi yda catlatma ignesi flan oldun mu
reglim geçmeden kan vermiştim reglim suan 5 gün geçti 29 eylülde adet olmuştum
Bata kaç gün vardı test yaptirdiginda
3 gün vardı regli olmama
Sizi 2018 şubat annelerinden hatırlıyorum bende 10 şubat 2018 de doğum yaptım konuyu başından sonuna takip etmiş ama hiç yazmamıştım :)
merhaba valla ben orda da subat analarını takıp etmıstım ama benım kız 3 hafta erken gelınce ozak anası oldum sanırım bu da erken gelır hazıran anası da olabilirim dıye dusunuyorum
sende mi hamilesin

merhaba kızlar dün doktora gittim
salı günü kan vermiştim reglime 3 gün kala 24 falan cıkmıstı dun kanım 600 çıktı karnımdan baktı kese yok cuma gel dedi geç döllenme olmuş direnişci dedi çünkü satına göre hesaplayınca kesenin çoktan oluşması gerekirdi dedi bakalım kese oluşacak mı
değerin artması normal seyrindeymiş geç döllenmeyi bi türlü anlamadım yumurtlama zamanında döllenmemişim mi yanı

bu arada bende inanılmaz kasık ağrısı sol tarafta batma var uyku var kasık ağrım kızımda hiç bu kadar olmamıştı koku acayip alıyorum arka masamdaki adamın ter kokusundan dün midem bulandı ama mide bulantısı kusma halsizlik yok çok şükür hareketli olmaya çalışıyorum tek korktum kızıma hamile kaldığımda kilom vardı şuan ondan da kilolu halde hamile kaldım korkum bunun sorun olması

Ben de ocak 2018 annesiyim ^-^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…