2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba hanımlar bende haziran sonu yada temmuz başı annesiyim ben temmuz annelerine yazdım. Nasipse bugün 7+0 oldum geçen hafta kesemi gördüm yarında kalp atışımız için randevumuz var inşaallah güzel haberlerini bekliyorum bebeğimin. Benim şu ana kadar bulantım kusmam olmadı çok rahattım ama bu sabah uyandığımda midem bulandı hemen kahvaltı yapmalıyım yoksa kusacağım dedim içimden bir hisle şükür kahvaltıdan sonra o bulantı geçti. Ani harekette kasıklarıma ağrı giriyor doktorum son kontrolümde gayet sağlıklı iyi ilerliyor dedi. Birde yemem içmem çok kesildi öncesindede adam akıllı yemek yemezdim gün içinde ama şuan neredeyse hiç yemek görmüyor gözüm gün içinde sadece iki gündür geceleri iştahım açılıyor.
Bende öyleyim gün içi yiyemiyorum gecede hep acıkıyorum 😊

İyi akşamlar kızlar.
Sanırım bende temmuz annesi olacağım.
Kısaca hikayemi anlatayım.
38 yaşındayım.
13 yıllık evliyim.
1 kızım ve 1 oğlum var
Kızım 2011 doğumlu 10 yaşına girecek.
Oğlum 2020 mart doğumlu henüz 8 aylık.
Şimdi diyeceksiniz ki bu ne acele.
Anlatayım.Sıkılmazsanız okuyun.
13 yıllık evliliğim boyunca 3 tane kızımdan önce kaybım var. 4 tane kızımdan sonra kaybım var. Bir gebeliğim ikizdi.
Dış gebelik mol gebelik boş gebelik kimyasal gebelik bozulan kese kalp durması kaza sonucu düşük.... Yani gebelikle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü kötü senaryo başıma geldi diyebilirim.
Dış gebelikten ameliyat oldum tüpümün biri alındı. Hemen arkasından tekrar ameliyat oldum rahimden kocaman myom yumurtalıklardan kist alındı. Daha sonra tekrar hamile kaldım o da düştü. En son oğluma hamile kaldım ve çok şükür onu da sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Gerci beyefendi 28.haftadan itibaren her türlü yolu denedi gelmek için ama en son 37. Haftada sancılarımı durdurmadılar artık ve 37+0 da doğdu.
Çok zor bir bebek. Kızımda hiç zorlanmamıştım ama bu baya yaramaz.
Gelelim şuana... Doğumdan beri 2 kez regl oldum. 3.yü bekleyecektim ancak eşimin
16 ekim gecesi alışkanlıktan olsa gerek ( evlendiğimden beri nerdeyse hiç korunmadık. 1. Çocuj sonra 2.çocuk olsun diye) bir anda bırakıverdi kendini.. Ne yapıyorsun dememe kalmadan çocuk uyanmazmı kalkıp yıkayamadım o an. Tekrar geri uyuması 10 dk falan sürdü.. Kızdım 3 gün boyunca ama ne fayda... Şüphe düştü ya içime bir kere. Daha 1.hafta midem bulanmaya başım dönmeye başladı ki benim tüm gebeliklerim sessiz sedasız başlar. Neyse... 24 ekimde gidil kan verdim 0.02 çıktı beta.. Ama içim rahat değil.. Ertesi gün başladım test yapmaya.. 3 gün sonra sabah test yaptım negatif bıraktım öylece.. Bir saat sonra bir baktım ki ince küçücük hayalet bir çizgi var. Dedim gelmiş valla... Neyse her gün yapıyorum tabi test hergün 1 saat sonra çizgi beliriyor. 29 ekimde tekrar gittim 4. 94 çıktı beta. Devam ediyorum test yapmaya ve dün ve bugün hiç beklemeden direk çıkıyor 2.çizgi....sanırım beta yükseliyor... Gelmişse başımızın üzerinde yeri var. Kürtaj düşünmem bile bir sağlık sorunum olmadığı sürece.. Ama bizim için çok erkendi.. Neyse sonuç olarak eğer sağlıklı bir gebelikse sanırım temmuz ayına denk gelecek doğum. Sanırım diyorum çünkü ne zaman adet olduğumu bilmiyorum. Ama ilişki günümüz belli sonuçta. Yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vericem. Resimler de dün ve bugün testleri.
Sonucunu paylaşırmısın gelince

Merhaba hanımlar bende haziran sonu yada temmuz başı annesiyim ben temmuz annelerine yazdım. Nasipse bugün 7+0 oldum geçen hafta kesemi gördüm yarında kalp atışımız için randevumuz var inşaallah güzel haberlerini bekliyorum bebeğimin. Benim şu ana kadar bulantım kusmam olmadı çok rahattım ama bu sabah uyandığımda midem bulandı hemen kahvaltı yapmalıyım yoksa kusacağım dedim içimden bir hisle şükür kahvaltıdan sonra o bulantı geçti. Ani harekette kasıklarıma ağrı giriyor doktorum son kontrolümde gayet sağlıklı iyi ilerliyor dedi. Birde yemem içmem çok kesildi öncesindede adam akıllı yemek yemezdim gün içinde ama şuan neredeyse hiç yemek görmüyor gözüm gün içinde sadece iki gündür geceleri iştahım açılıyor.
Sağlıkla gelsin inşallah. Belirtiler çoğumuz da aynı. Bulantı olmadı daha ama benim kızımda 7. Haftada başlamıştı o yüzden korkuyorum.

Ben normalde yogun akıntı yaşayan biriyim. Yumurtlamadan sonradır varla yok arası gibi bir şeyy. Testlerim pozitif şuan. Herkesin akıntım çoğaldı demesi kafamı karıştırıyordu ama demek ki illa öyle olacak diye bir şey yok.
Hafsanur 30 haziranda bebis olacaksa 6 haftalık mi oluyomus benim 10 temmuz 4 hafta gosteriyo nasıl oluyo ki

Günaydın kızlar:) Nasilsiniz, aile hekimim aradi gittim kan verdim yarın çıkacak :) Erken öğrenmek de çok iyi değilmiş ya keşke biraz bekleyip öğreneydim :)

Günaydın kızlar:) Nasilsiniz, aile hekimim aradi gittim kan verdim yarın çıkacak :) Erken öğrenmek de çok iyi değilmiş ya keşke biraz bekleyip öğreneydim :)
Günaydııııın 🌸🌸 ben yine iyiyim ufak ufak midem kalkıyor arada ama yine de maşallahım var 🤭🥰
Erken öğrenmek malesef sıkıntılı bi durum ilk gebeliğimi bende erken öğrenmiştim beta hcg artcak mı diye beklerken kahrolmuştum inşallah seninde sonucun çok güzel çıkıcak 🙏🏻😍

Günaydııııın 🌸🌸 ben yine iyiyim ufak ufak midem kalkıyor arada ama yine de maşallahım var 🤭🥰
Erken öğrenmek malesef sıkıntılı bi durum ilk gebeliğimi bende erken öğrenmiştim beta hcg artcak mı diye beklerken kahrolmuştum inşallah seninde sonucun çok güzel çıkıcak 🙏🏻😍
Maşallah maşallah buna şükür, ufak belirttiler bile insani bi mutlu ediyor sanırım:) Insallah guzel çıkar kuzum :) Satımızın arası 1 hafta bakalim bebisler nasi olacak :)

Maşallah maşallah buna şükür, ufak belirttiler bile insani bi mutlu ediyor sanırım:) Insallah guzel çıkar kuzum :) Satımızın arası 1 hafta bakalim bebisler nasi olacak :)
Kesinlikle çok şükür sağlıklı olsunlar inşallah 🤩 aynen aramızda 1 hafta var çok yok muhtemelen sezeryan falan olursa aynı zamanda alırız kucağımıza minikleri 🥳🥳

X