2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar selam 🥰🥰
Aranızda bulantı veya kusması başlayanlar var mı benim çok nadir hafif bulanıyo ama kusmaymış yemekten tiksinmeymiş hiç bişeyim yok normal mi acaba 🙄

Kızlar selam 🥰🥰
Aranızda bulantı veya kusması başlayanlar var mı benim çok nadir hafif bulanıyo ama kusmaymış yemekten tiksinmeymiş hiç bişeyim yok normal mi acaba 🙄
benim de yok. sadece geceleri uyumadan once yemek yemek istiyorum. insallah da olmaz. o mide bulantisi surecini yasadim coook kotuydu 😓 hic mide bulantisi yasamadan gebeligi tamamlayanlar var. tamamen bunye meselesi canim

benim de yok. sadece geceleri uyumadan once yemek yemek istiyorum. insallah da olmaz. o mide bulantisi surecini yasadim coook kotuydu 😓 hic mide bulantisi yasamadan gebeligi tamamlayanlar var. tamamen bunye meselesi canim
Ya bulantı kusma gebeliğin sağlıklı ilerlediğinin göstergesidir diye yazılar okudum panik yaptım 😣

mutlu gebe mutlu bebe 😉😍
Bende temmuz başı anneyin inşallah 27 Eylül son adet 35 günde oluyordum bugün adet olmam gerekiyordu iki gün önce idrar test yaptım iki çizgi gördüm hatta dün başka bir eczaneden daha aldım ondan iki çizgi çıktı hemen yanı slik falan değil direk çıktı hayırlısı olsun bakalım daha kan baktirmadim ama mide bulantısı falan yok arada kaşık ağrısı o da çok nadir bakalim

Ama insan bir panik bir heyecan içinde halkımızdan hayırlısı var mı mide bulantısı kusma yaşayan
Ah o panik malesef bitmek bilmiyor galiba temmuz annelerinde bulantı kusma yaşayan yok diye biliyorum şahsen bende yok sadece uyku aşırı derece uykum var hep 🙄

Merhabalar kızlar , bende de bulantı hafif oluyor ama daha erken 6. Hafta dolduktan sonra olursa olur sanırım daha çok uykum var benim de surekl i uyumak istiyorum bi de bi sey hissetmeyince bi sorun mu var diye düşünüyorum canım sıkılıyor

Merhabalar kızlar , bende de bulantı hafif oluyor ama daha erken 6. Hafta dolduktan sonra olursa olur sanırım daha çok uykum var benim de surekl i uyumak istiyorum bi de bi sey hissetmeyince bi sorun mu var diye düşünüyorum canım sıkılıyor
Aynen canım bende tam senin gibiyim uyumaktan şiştim resmen birde hazımsızlığım var onun dışında hiç bişeyim yok korkmaya başladım

Aynen canım bende tam senin gibiyim uyumaktan şiştim resmen birde hazımsızlığım var onun dışında hiç bişeyim yok korkmaya başladım
Ben salı günü tekrar bi beta baktircam kuzum güzel arttirsa keseyi görmek icin ilk kez doktora goturucem, ilk hamilelik olunca surekli bi panik hali var ya

4+1 daha :) Sizin ne kadar oldu
5+3 daha hepimizin minicik 😍 inşallah sağlıkla keseleri görür ve kalp atışlarını duyarız 🥰🥰 ben sanırım 4+6 dayken keseyi görmüştüm karından sende cuma falan gidersen görebilirsin belki 🙏🏻

Bende yüzüstüne alışıgım ve karnımda sertlik hissediyorum rahatsız oluyorum. Psikolojik mi acaba diyordum cok erken değil mi bundan rahatsız olmak için. Sizin 2. Cocuk daja iyi bilirsiniz normal mi
Ben hem gaz hemde kabızlık sorunu yaşıyorum. Karnımda aşırı bir şişlik var. Baya büyük karnım. Kızımda da bunu yaşamıştım. Sonradan karnım sönmüştü. Büyük ihtimalle bunda da öyle olur.

Benim 7 haftada başlamıştı bulantım. Daha çok erken. Bakalım ne olacak 😊

X