- 31 Ekim 2020
- 686
- 502
- 34
Aynen hepimiz güzel günler görürüz5+3 daha hepimizin minicik inşallah sağlıkla keseleri görür ve kalp atışlarını duyarız ben sanırım 4+6 dayken keseyi görmüştüm karından sende cuma falan gidersen görebilirsin belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hepimiz güzel günler görürüz5+3 daha hepimizin minicik inşallah sağlıkla keseleri görür ve kalp atışlarını duyarız ben sanırım 4+6 dayken keseyi görmüştüm karından sende cuma falan gidersen görebilirsin belki
O yüzden erkenden doktara gitmek istemiyorum ama yinede heyecan içindeyimAynen hepimiz güzel günler görürüz
Geçmiş olsun canım ağrın kanaman yoksa korkma inşallah bişey yokturKızlar merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuz? 4 haftalık hamileyim rahmime sandalyenin seert ucu tarafından boylu boyuna darbe aldım darbeden sonra ağrı devam etti hala devam ediyor şimdi bebeğime zarar gelmiş midir diye korkuyorum lütfen bana yardım edin doktorla görüştüm fakat içim rahatlamak maalesef
Seninki ne kadarlık bide diğer gebeliğin de ne zaman başlamıştıKızlar bnde de bulantı kusma başlamadı ki umarım hiç başlamaz çünkü ilk gebeliğimde çok kötü geçmişti o süreç gaz sancısı ara ara oluyor bel ağrısı var kasık ağrısı hafifledi hepimize mutlu gebelik günleri diliyorum
Çok geçmiş olsun dikkat etKızlar merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuz? 4 haftalık hamileyim rahmime sandalyenin seert ucu tarafından boylu boyuna darbe aldım darbeden sonra ağrı devam etti hala devam ediyor şimdi bebeğime zarar gelmiş midir diye korkuyorum lütfen bana yardım edin doktorla görüştüm fakat içim rahatlamak maalesef
Canım ağrı kanaman olmadığı sürece stres yapma bişey olmaz inşallah uzan ama ayakta kalma insanlar gebe olduğunu bilmeden neler neler yapıyor öyle düşün sakin ol sen hiç bişey olmaz inşallahKızlar merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuz? 4 haftalık hamileyim rahmime sandalyenin seert ucu tarafından boylu boyuna darbe aldım darbeden sonra ağrı devam etti hala devam ediyor şimdi bebeğime zarar gelmiş midir diye korkuyorum lütfen bana yardım edin doktorla görüştüm fakat içim rahatlamak maalesef
Artan hormonların etkisinden yaşıyoruz heraldeBen hem gaz hemde kabızlık sorunu yaşıyorum. Karnımda aşırı bir şişlik var. Baya büyük karnım. Kızımda da bunu yaşamıştım. Sonradan karnım sönmüştü. Büyük ihtimalle bunda da öyle olur.
Bn daha doktora görünmedim cnm 4+4düm muhtemelen. İlk gebeliğimde 5.haftada başlamıştı kusmalarımSeninki ne kadarlık bide diğer gebeliğin de ne zaman başlamıştı
Insallah canım amin inşallah:) Ben de şu son kez betaya baktirayim yüksek çıkarsa gideyim diyorum, beta kacken gördün keseyi :)5+3 daha hepimizin minicik inşallah sağlıkla keseleri görür ve kalp atışlarını duyarız ben sanırım 4+6 dayken keseyi görmüştüm karından sende cuma falan gidersen görebilirsin belki
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok zor zamanlar geçirmişsin, burda kimse kimseyi yargılamaz, bu süreci tecrübelerimizi birbirimize paylaşmak icin varızİyi akşamlar kızlar.
Sanırım bende temmuz annesi olacağım.
Kısaca hikayemi anlatayım.
38 yaşındayım.
13 yıllık evliyim.
1 kızım ve 1 oğlum var
Kızım 2011 doğumlu 10 yaşına girecek.
Oğlum 2020 mart doğumlu henüz 8 aylık.
Şimdi diyeceksiniz ki bu ne acele.
Anlatayım.Sıkılmazsanız okuyun.
13 yıllık evliliğim boyunca 3 tane kızımdan önce kaybım var. 4 tane kızımdan sonra kaybım var. Bir gebeliğim ikizdi.
Dış gebelik mol gebelik boş gebelik kimyasal gebelik bozulan kese kalp durması kaza sonucu düşük.... Yani gebelikle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü kötü senaryo başıma geldi diyebilirim.
Dış gebelikten ameliyat oldum tüpümün biri alındı. Hemen arkasından tekrar ameliyat oldum rahimden kocaman myom yumurtalıklardan kist alındı. Daha sonra tekrar hamile kaldım o da düştü. En son oğluma hamile kaldım ve çok şükür onu da sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Gerci beyefendi 28.haftadan itibaren her türlü yolu denedi gelmek için ama en son 37. Haftada sancılarımı durdurmadılar artık ve 37+0 da doğdu.
Çok zor bir bebek. Kızımda hiç zorlanmamıştım ama bu baya yaramaz.
Gelelim şuana... Doğumdan beri 2 kez regl oldum. 3.yü bekleyecektim ancak eşimin
16 ekim gecesi alışkanlıktan olsa gerek ( evlendiğimden beri nerdeyse hiç korunmadık. 1. Çocuj sonra 2.çocuk olsun diye) bir anda bırakıverdi kendini.. Ne yapıyorsun dememe kalmadan çocuk uyanmazmı kalkıp yıkayamadım o an. Tekrar geri uyuması 10 dk falan sürdü.. Kızdım 3 gün boyunca ama ne fayda... Şüphe düştü ya içime bir kere. Daha 1.hafta midem bulanmaya başım dönmeye başladı ki benim tüm gebeliklerim sessiz sedasız başlar. Neyse... 24 ekimde gidil kan verdim 0.02 çıktı beta.. Ama içim rahat değil.. Ertesi gün başladım test yapmaya.. 3 gün sonra sabah test yaptım negatif bıraktım öylece.. Bir saat sonra bir baktım ki ince küçücük hayalet bir çizgi var. Dedim gelmiş valla... Neyse her gün yapıyorum tabi test hergün 1 saat sonra çizgi beliriyor. 29 ekimde tekrar gittim 4. 94 çıktı beta. Devam ediyorum test yapmaya ve dün ve bugün hiç beklemeden direk çıkıyor 2.çizgi....sanırım beta yükseliyor... Gelmişse başımızın üzerinde yeri var. Kürtaj düşünmem bile bir sağlık sorunum olmadığı sürece.. Ama bizim için çok erkendi.. Neyse sonuç olarak eğer sağlıklı bir gebelikse sanırım temmuz ayına denk gelecek doğum. Sanırım diyorum çünkü ne zaman adet olduğumu bilmiyorum. Ama ilişki günümüz belli sonuçta. Yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vericem. Resimler de dün ve bugün testleri.
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzum , ben de henüz gitmedim kararsizimMerhabalar, Ben de temmuz ayi hamile adayiyim) inshallah her kes bebeyini sağlam şekilde kucağına alsın, ben de şimdilik bulantı yok, ama yorgun oluyorum ve akşamlar çok acıkıyormuş gibi hiss ediyorum)) ne zaman doktora gitmek planlamak gerekir?
Canım rabbim hayırlısını versin Hayırlı olsun kısmetinmiş demek ki 3. Cocukİyi akşamlar kızlar.
Sanırım bende temmuz annesi olacağım.
Kısaca hikayemi anlatayım.
38 yaşındayım.
13 yıllık evliyim.
1 kızım ve 1 oğlum var
Kızım 2011 doğumlu 10 yaşına girecek.
Oğlum 2020 mart doğumlu henüz 8 aylık.
Şimdi diyeceksiniz ki bu ne acele.
Anlatayım.Sıkılmazsanız okuyun.
13 yıllık evliliğim boyunca 3 tane kızımdan önce kaybım var. 4 tane kızımdan sonra kaybım var. Bir gebeliğim ikizdi.
Dış gebelik mol gebelik boş gebelik kimyasal gebelik bozulan kese kalp durması kaza sonucu düşük.... Yani gebelikle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü kötü senaryo başıma geldi diyebilirim.
Dış gebelikten ameliyat oldum tüpümün biri alındı. Hemen arkasından tekrar ameliyat oldum rahimden kocaman myom yumurtalıklardan kist alındı. Daha sonra tekrar hamile kaldım o da düştü. En son oğluma hamile kaldım ve çok şükür onu da sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Gerci beyefendi 28.haftadan itibaren her türlü yolu denedi gelmek için ama en son 37. Haftada sancılarımı durdurmadılar artık ve 37+0 da doğdu.
Çok zor bir bebek. Kızımda hiç zorlanmamıştım ama bu baya yaramaz.
Gelelim şuana... Doğumdan beri 2 kez regl oldum. 3.yü bekleyecektim ancak eşimin
16 ekim gecesi alışkanlıktan olsa gerek ( evlendiğimden beri nerdeyse hiç korunmadık. 1. Çocuj sonra 2.çocuk olsun diye) bir anda bırakıverdi kendini.. Ne yapıyorsun dememe kalmadan çocuk uyanmazmı kalkıp yıkayamadım o an. Tekrar geri uyuması 10 dk falan sürdü.. Kızdım 3 gün boyunca ama ne fayda... Şüphe düştü ya içime bir kere. Daha 1.hafta midem bulanmaya başım dönmeye başladı ki benim tüm gebeliklerim sessiz sedasız başlar. Neyse... 24 ekimde gidil kan verdim 0.02 çıktı beta.. Ama içim rahat değil.. Ertesi gün başladım test yapmaya.. 3 gün sonra sabah test yaptım negatif bıraktım öylece.. Bir saat sonra bir baktım ki ince küçücük hayalet bir çizgi var. Dedim gelmiş valla... Neyse her gün yapıyorum tabi test hergün 1 saat sonra çizgi beliriyor. 29 ekimde tekrar gittim 4. 94 çıktı beta. Devam ediyorum test yapmaya ve dün ve bugün hiç beklemeden direk çıkıyor 2.çizgi....sanırım beta yükseliyor... Gelmişse başımızın üzerinde yeri var. Kürtaj düşünmem bile bir sağlık sorunum olmadığı sürece.. Ama bizim için çok erkendi.. Neyse sonuç olarak eğer sağlıklı bir gebelikse sanırım temmuz ayına denk gelecek doğum. Sanırım diyorum çünkü ne zaman adet olduğumu bilmiyorum. Ama ilişki günümüz belli sonuçta. Yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vericem. Resimler de dün ve bugün testleri.
Canım sat ne zaman?Merhabalar, Ben de temmuz ayi hamile adayiyim) inshallah her kes bebeyini sağlam şekilde kucağına alsın, ben de şimdilik bulantı yok, ama yorgun oluyorum ve akşamlar çok acıkıyormuş gibi hiss ediyorum)) ne zaman doktora gitmek planlamak gerekir?
Kısmet bakalım. Yarın gidip bi kan vereyim. Sağlıklı gebelik mi yoksa yine düşük mü olacak bilmiyorum henüz.. Ama içten içe sağlıklı bir bebek olup kucağıma almayı da istiyorum tabi.. Beta ya göre doktor randevusu planlamak lazım tabi.Canım rabbim hayırlısını versin Hayırlı olsun kısmetinmiş demek ki 3. Cocuk
İnşallah gönlüne göre olur kuzumKısmet bakalım. Yarın gidip bi kan vereyim. Sağlıklı gebelik mi yoksa yine düşük mü olacak bilmiyorum henüz.. Ama içten içe sağlıklı bir bebek olup kucağıma almayı da istiyorum tabi.. Beta ya göre doktor randevusu planlamak lazım tabi.
hayirli ugurlu olsun canim kanda da bi an once baktir benceBende temmuz başı anneyin inşallah 27 Eylül son adet 35 günde oluyordum bugün adet olmam gerekiyordu iki gün önce idrar test yaptım iki çizgi gördüm hatta dün başka bir eczaneden daha aldım ondan iki çizgi çıktı hemen yanı slik falan değil direk çıktı hayırlısı olsun bakalım daha kan baktirmadim ama mide bulantısı falan yok arada kaşık ağrısı o da çok nadir bakalim