2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuz? 4 haftalık hamileyim rahmime sandalyenin seert ucu tarafından boylu boyuna darbe aldım darbeden sonra ağrı devam etti hala devam ediyor şimdi bebeğime zarar gelmiş midir diye korkuyorum lütfen bana yardım edin doktorla görüştüm fakat içim rahatlamak maalesef

Kızlar merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuz? 4 haftalık hamileyim rahmime sandalyenin seert ucu tarafından boylu boyuna darbe aldım darbeden sonra ağrı devam etti hala devam ediyor şimdi bebeğime zarar gelmiş midir diye korkuyorum lütfen bana yardım edin doktorla görüştüm fakat içim rahatlamak maalesef
Geçmiş olsun canım ağrın kanaman yoksa korkma inşallah bişey yoktur

Kızlar bnde de bulantı kusma başlamadı ki umarım hiç başlamaz çünkü ilk gebeliğimde çok kötü geçmişti o süreç gaz sancısı ara ara oluyor bel ağrısı var kasık ağrısı hafifledi hepimize mutlu gebelik günleri diliyorum 😍🙏

Kızlar bnde de bulantı kusma başlamadı ki umarım hiç başlamaz çünkü ilk gebeliğimde çok kötü geçmişti o süreç gaz sancısı ara ara oluyor bel ağrısı var kasık ağrısı hafifledi hepimize mutlu gebelik günleri diliyorum 😍🙏
Seninki ne kadarlık bide diğer gebeliğin de ne zaman başlamıştı

Çok geçmiş olsun dikkat et

Canım ağrı kanaman olmadığı sürece stres yapma bişey olmaz inşallah uzan ama ayakta kalma insanlar gebe olduğunu bilmeden neler neler yapıyor öyle düşün sakin ol sen hiç bişey olmaz inşallah 🙏🏻

İyi akşamlar kızlar.
Sanırım bende temmuz annesi olacağım.
Kısaca hikayemi anlatayım.
38 yaşındayım.
13 yıllık evliyim.
1 kızım ve 1 oğlum var
Kızım 2011 doğumlu 10 yaşına girecek.
Oğlum 2020 mart doğumlu henüz 8 aylık.
Şimdi diyeceksiniz ki bu ne acele.
Anlatayım.Sıkılmazsanız okuyun.
13 yıllık evliliğim boyunca 3 tane kızımdan önce kaybım var. 4 tane kızımdan sonra kaybım var. Bir gebeliğim ikizdi.
Dış gebelik mol gebelik boş gebelik kimyasal gebelik bozulan kese kalp durması kaza sonucu düşük.... Yani gebelikle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü kötü senaryo başıma geldi diyebilirim.
Dış gebelikten ameliyat oldum tüpümün biri alındı. Hemen arkasından tekrar ameliyat oldum rahimden kocaman myom yumurtalıklardan kist alındı. Daha sonra tekrar hamile kaldım o da düştü. En son oğluma hamile kaldım ve çok şükür onu da sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Gerci beyefendi 28.haftadan itibaren her türlü yolu denedi gelmek için ama en son 37. Haftada sancılarımı durdurmadılar artık ve 37+0 da doğdu.
Çok zor bir bebek. Kızımda hiç zorlanmamıştım ama bu baya yaramaz.
Gelelim şuana... Doğumdan beri 2 kez regl oldum. 3.yü bekleyecektim ancak eşimin
16 ekim gecesi alışkanlıktan olsa gerek ( evlendiğimden beri nerdeyse hiç korunmadık. 1. Çocuj sonra 2.çocuk olsun diye) bir anda bırakıverdi kendini.. Ne yapıyorsun dememe kalmadan çocuk uyanmazmı kalkıp yıkayamadım o an. Tekrar geri uyuması 10 dk falan sürdü.. Kızdım 3 gün boyunca ama ne fayda... Şüphe düştü ya içime bir kere. Daha 1.hafta midem bulanmaya başım dönmeye başladı ki benim tüm gebeliklerim sessiz sedasız başlar. Neyse... 24 ekimde gidil kan verdim 0.02 çıktı beta.. Ama içim rahat değil.. Ertesi gün başladım test yapmaya.. 3 gün sonra sabah test yaptım negatif bıraktım öylece.. Bir saat sonra bir baktım ki ince küçücük hayalet bir çizgi var. Dedim gelmiş valla... Neyse her gün yapıyorum tabi test hergün 1 saat sonra çizgi beliriyor. 29 ekimde tekrar gittim 4. 94 çıktı beta. Devam ediyorum test yapmaya ve dün ve bugün hiç beklemeden direk çıkıyor 2.çizgi....sanırım beta yükseliyor... Gelmişse başımızın üzerinde yeri var. Kürtaj düşünmem bile bir sağlık sorunum olmadığı sürece.. Ama bizim için çok erkendi.. Neyse sonuç olarak eğer sağlıklı bir gebelikse sanırım temmuz ayına denk gelecek doğum. Sanırım diyorum çünkü ne zaman adet olduğumu bilmiyorum. Ama ilişki günümüz belli sonuçta. Yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vericem. Resimler de dün ve bugün testleri.

Eklentiler

• IMG_20201101_101100.jpg
    IMG_20201101_101100.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20201031_072815.jpg
    IMG_20201031_072815.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 41
5+3 daha hepimizin minicik 😍 inşallah sağlıkla keseleri görür ve kalp atışlarını duyarız 🥰🥰 ben sanırım 4+6 dayken keseyi görmüştüm karından sende cuma falan gidersen görebilirsin belki 🙏🏻
Insallah canım amin inşallah:) Ben de şu son kez betaya baktirayim yüksek çıkarsa gideyim diyorum, beta kacken gördün keseyi :)

Merhabalar, Ben de temmuz ayi hamile adayiyim) inshallah her kes bebeyini sağlam şekilde kucağına alsın, ben de şimdilik bulantı yok, ama yorgun oluyorum ve akşamlar çok acıkıyormuş gibi hiss ediyorum)) ne zaman doktora gitmek planlamak gerekir?

İyi akşamlar kızlar.
38 yaşındayım.
13 yıllık evliyim.
1 kızım ve 1 oğlum var
13 yıllık evliliğim boyunca 3 tane kızımdan önce kaybım var. 4 tane kızımdan sonra kaybım var. Bir gebeliğim ikizdi.
Dış gebelik mol gebelik boş gebelik kimyasal gebelik bozulan kese kalp durması kaza sonucu düşük.... Yani gebelikle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü kötü senaryo başıma geldi diyebilirim.
Dış gebelikten ameliyat oldum tüpümün biri alındı. Hemen arkasından tekrar ameliyat oldum rahimden kocaman myom yumurtalıklardan kist alındı. Daha sonra tekrar hamile kaldım o da düştü. En son oğluma hamile kaldım ve çok şükür onu da sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Gerci beyefendi 28.haftadan itibaren her türlü yolu denedi gelmek için ama en son 37. Haftada sancılarımı durdurmadılar artık ve 37+0 da doğdu.
Gelelim şuana... Doğumdan beri 2 kez regl oldum. 3.yü bekleyecektim ancak eşimin
16 ekim gecesi alışkanlıktan olsa gerek ( evlendiğimden beri nerdeyse hiç korunmadık. 1. Çocuj sonra 2.çocuk olsun diye) bir anda bırakıverdi kendini.. Ne yapıyorsun dememe kalmadan çocuk uyanmazmı kalkıp yıkayamadım o an. Tekrar geri uyuması 10 dk falan sürdü.. Kızdım 3 gün boyunca ama ne fayda... Şüphe düştü ya içime bir kere. Daha 1.hafta midem bulanmaya başım dönmeye başladı ki benim tüm gebeliklerim sessiz sedasız başlar. Neyse... 24 ekimde gidil kan verdim 0.02 çıktı beta.. Ama içim rahat değil.. Ertesi gün başladım test yapmaya.. 3 gün sonra sabah test yaptım negatif bıraktım öylece.. Bir saat sonra bir baktım ki ince küçücük hayalet bir çizgi var. Dedim gelmiş valla... Neyse her gün yapıyorum tabi test hergün 1 saat sonra çizgi beliriyor. 29 ekimde tekrar gittim 4. 94 çıktı beta. Devam ediyorum test yapmaya ve dün ve bugün hiç beklemeden direk çıkıyor 2.çizgi....sanırım beta yükseliyor... Gelmişse başımızın üzerinde yeri var. Kürtaj düşünmem bile bir sağlık sorunum olmadığı sürece.. Ama bizim için çok erkendi.. Neyse sonuç olarak eğer sağlıklı bir gebelikse sanırım temmuz ayına denk gelecek doğum. Sanırım diyorum çünkü ne zaman adet olduğumu bilmiyorum. Ama ilişki günümüz belli sonuçta. Yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vericem. Resimler de dün ve bugün testleri.
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok zor zamanlar geçirmişsin, burda kimse kimseyi yargılamaz, bu süreci tecrübelerimizi birbirimize paylaşmak icin varız
Merhabalar, Ben de temmuz ayi hamile adayiyim) inshallah her kes bebeyini sağlam şekilde kucağına alsın, ben de şimdilik bulantı yok, ama yorgun oluyorum ve akşamlar çok acıkıyormuş gibi hiss ediyorum)) ne zaman doktora gitmek planlamak gerekir?
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzum , ben de henüz gitmedim kararsizim

İyi akşamlar kızlar.
38 yaşındayım.
13 yıllık evliyim.
1 kızım ve 1 oğlum var
Canım rabbim hayırlısını versin🙏🏻 Hayırlı olsun kısmetinmiş demek ki 3. Cocuk🥰

Canım sat ne zaman?

Canım rabbim hayırlısını versin🙏🏻 Hayırlı olsun kısmetinmiş demek ki 3. Cocuk🥰
Kısmet bakalım. Yarın gidip bi kan vereyim. Sağlıklı gebelik mi yoksa yine düşük mü olacak bilmiyorum henüz.. Ama içten içe sağlıklı bir bebek olup kucağıma almayı da istiyorum tabi.. Beta ya göre doktor randevusu planlamak lazım tabi.

Kısmet bakalım. Yarın gidip bi kan vereyim. Sağlıklı gebelik mi yoksa yine düşük mü olacak bilmiyorum henüz.. Ama içten içe sağlıklı bir bebek olup kucağıma almayı da istiyorum tabi.. Beta ya göre doktor randevusu planlamak lazım tabi.
İnşallah gönlüne göre olur kuzum🙏🏻

Bende temmuz başı anneyin inşallah 27 Eylül son adet 35 günde oluyordum bugün adet olmam gerekiyordu iki gün önce idrar test yaptım iki çizgi gördüm hatta dün başka bir eczaneden daha aldım ondan iki çizgi çıktı hemen yanı slik falan değil direk çıktı hayırlısı olsun bakalım daha kan baktirmadim ama mide bulantısı falan yok arada kaşık ağrısı o da çok nadir bakalim
hayirli ugurlu olsun canim🤗 kanda da bi an once baktir bence 🤗

Merhaba hanımlar bende haziran sonu yada temmuz başı annesiyim ben temmuz annelerine yazdım. Nasipse bugün 7+0 oldum geçen hafta kesemi gördüm yarında kalp atışımız için randevumuz var inşaallah güzel haberlerini bekliyorum bebeğimin. Benim şu ana kadar bulantım kusmam olmadı çok rahattım ama bu sabah uyandığımda midem bulandı hemen kahvaltı yapmalıyım yoksa kusacağım dedim içimden bir hisle şükür kahvaltıdan sonra o bulantı geçti. Ani harekette kasıklarıma ağrı giriyor doktorum son kontrolümde gayet sağlıklı iyi ilerliyor dedi. Birde yemem içmem çok kesildi öncesindede adam akıllı yemek yemezdim gün içinde ama şuan neredeyse hiç yemek görmüyor gözüm gün içinde sadece iki gündür geceleri iştahım açılıyor.

Son düzenleme:
X