2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İnşallah canım inşallah 🤲🏻🥰 bu arada oda işini ne yaptın bitti mi.hazır mı herşey
Bitti canım hazır çok şükür ama Aybüke orda yatmayı pek istemiyor bakalım bebek eve gelince neler olacak 😂 Allahtan küçük bi anne yanı beşiğim daha vardı olmadı bebek ben aybüke o oda da yatacağız

Bitti canım hazır çok şükür ama Aybüke orda yatmayı pek istemiyor bakalım bebek eve gelince neler olacak 😂 Allahtan küçük bi anne yanı beşiğim daha vardı olmadı bebek ben aybüke o oda da yatacağız
Yaa kıyamam kuzuma 🤗🥰 daha o da küçükki annesi istememesi normal tabii.ben büyük kızı bile 2yaşından sonra anca kendi odasına geçirebilmiştim.o da çok derin uyursa öyle yatıyodu yoksa geceleri hep kalkıp bizim yanımıza gelmişti 😊

Odanın bitmiş halininde resimlerini istiyorum 🤭🥰

Maşallah sana canım , ben de pek kilo almadım karnım da pek yok bugğn birisi doğurdun mu bile dedi 😂
Sana da maşallah canım. Doğumdan sonra çıtır haline dönmek çok kolay olacak senin için 🤗 ben de gebeliğin başından beri 4 kg vermişim. Bebek sağlıklı şükür. Doktor ve hemşire; bebek sağlıklı, tahlillerin de iyi. Kiloyu sorun etme dediler

Merhaba kizlar nasilsiniz?
Bir sorum olacak sizlere.
Bebegimin hem alt hem üst azi disleri yaklasik bir aydir kabarmis durumda. Gece uykulari berbat bir aydir. 9 da uyutuyorum 2-3 saat sonra mutlaka uyanir, sallarim geri uyusun diye mizmizlanip durur, tam uyudu derim yatagina biraktigim an tekrar mizmizlanarak uyanir. Sonra bi sekilde geri uyur ama 5-6 gibi mutlaka yine uyanir yine sallayip uyuturum genelde de 8 gibi uyanir. O kadar yoruldum ki bu döngüden. Belki de disten degil, bilmiyorum. Internette baktim en fazla 10 günde cikar yaziyor. Sizde ne kadar sürede cikti azi disleri? Patlamasinin bu kadar uzun sürmesi normal mi?

Merhaba kızlar nasılsınız bizi soracak olursanız biraz gebelikde risk vardi erken-doğum baya korktuk şimdi biraz daha iyiyim dua edin bize 🤲🤲 iki bebek hayat iş baya zor oluyormus Insalalh sağlıcakla kucağınıza aldığımızda unuturuz sizler nasılsınız?

Merhaba kızlar nasılsınız bizi soracak olursanız biraz gebelikde risk vardi erken-doğum baya korktuk şimdi biraz daha iyiyim dua edin bize 🤲🤲 iki bebek hayat iş baya zor oluyormus Insalalh sağlıcakla kucağınıza aldığımızda unuturuz sizler nasılsınız?
Saglicakla kucagina alirsin insallah canim ☺️ kzlrgn05 icin cok sevindim, sagol haber verdigin icin 🌸

Kızlar ben çarşamba günü doğum yaptım, ilk doğumumdan çok daha kolay oldu her şey çok şükür ama bebiş biraz küçük Aybüke daha derli toplu bi bebekti , 3. Gün evimizdeyiz birlikte çıktık hastaneden spinal anestezi oldum ama bu sefer baş ağrım falan olmadı çok şükür sadece şimdi dikişin bi tarafında yanma var gayet iyiyim kızımla da oynuyorum iyileşme konusunda her şey beklediğimden iyi şükür bebek de emiyor , aybüke biraz kıskanıyor benden daha çok ilgi istiyor zamanla alışacak inşallah , dua edenlere de soranlara da çok teşekkür ederim kızlar 😘

Kızlar ben çarşamba günü doğum yaptım, ilk doğumumdan çok daha kolay oldu her şey çok şükür ama bebiş biraz küçük Aybüke daha derli toplu bi bebekti , 3. Gün evimizdeyiz birlikte çıktık hastaneden spinal anestezi oldum ama bu sefer baş ağrım falan olmadı çok şükür sadece şimdi dikişin bi tarafında yanma var gayet iyiyim kızımla da oynuyorum iyileşme konusunda her şey beklediğimden iyi şükür bebek de emiyor , aybüke biraz kıskanıyor benden daha çok ilgi istiyor zamanla alışacak inşallah , dua edenlere de soranlara da çok teşekkür ederim kızlar 😘
İyi olmanıza çok sevindim canım🤲🏻❤️ cuma gününü bekleyemedi senin minik demekki 🥰 Aybükeciğimde ne yapsın daha sana doyamadan yeni bi bebekle paylaşmak zorunda kaldı.o kıskançlık bizde bile hala var öyle olması çok normal.bebişinde ufak tefek olduğuna bakma.emdiği için çok çabuk toparlar.😘

masallah berekallah aybukeye de sut vercen mi

X