- 5 Ocak 2021
- 2.152
- 2.015
Kuzum senin bebeğin cinsiyeti neydi?Şubatın kaçı görünüyor doğumAyyy hadi sağlıklıca al kucağına inşallah canım Darısı da şubatta bana olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum senin bebeğin cinsiyeti neydi?Şubatın kaçı görünüyor doğumAyyy hadi sağlıklıca al kucağına inşallah canım Darısı da şubatta bana olur inşallah
Amin canım inşallah her şey yolunda gider de yazarım buraya ikinci doğum hikayemi deHadi inşallah canım,sağlıkla kucağına aldırsın Rabbim merak içinde bekliyor olacağız fırsatın olursa bizede haber et olur mu
İnşallah canım inşallah bu arada oda işini ne yaptın bitti mi.hazır mı herşeyAmin canım inşallah her şey yolunda gider de yazarım buraya ikinci doğum hikayemi de
Bitti canım hazır çok şükür ama Aybüke orda yatmayı pek istemiyor bakalım bebek eve gelince neler olacak Allahtan küçük bi anne yanı beşiğim daha vardı olmadı bebek ben aybüke o oda da yatacağızİnşallah canım inşallah bu arada oda işini ne yaptın bitti mi.hazır mı herşey
Yaa kıyamam kuzuma daha o da küçükki annesi istememesi normal tabii.ben büyük kızı bile 2yaşından sonra anca kendi odasına geçirebilmiştim.o da çok derin uyursa öyle yatıyodu yoksa geceleri hep kalkıp bizim yanımıza gelmiştiBitti canım hazır çok şükür ama Aybüke orda yatmayı pek istemiyor bakalım bebek eve gelince neler olacak Allahtan küçük bi anne yanı beşiğim daha vardı olmadı bebek ben aybüke o oda da yatacağız
Odanın bitmiş halininde resimlerini istiyorumBitti canım hazır çok şükür ama Aybüke orda yatmayı pek istemiyor bakalım bebek eve gelince neler olacak Allahtan küçük bi anne yanı beşiğim daha vardı olmadı bebek ben aybüke o oda da yatacağız
Tamam canım müsait zamanda atarım inşallahOdanın bitmiş halininde resimlerini istiyorum
Sana da maşallah canım. Doğumdan sonra çıtır haline dönmek çok kolay olacak senin için ben de gebeliğin başından beri 4 kg vermişim. Bebek sağlıklı şükür. Doktor ve hemşire; bebek sağlıklı, tahlillerin de iyi. Kiloyu sorun etme dedilerMaşallah sana canım , ben de pek kilo almadım karnım da pek yok bugğn birisi doğurdun mu bile dedi
Kızımız olacak canım, beklenen doğum tarihi 21 Şubat. Ama 1,5 hafta önce sezaryen olurum muhtemelen. Oğlumda da iri bebek olmasından dolayı sezaryen olmuştum.Kuzum senin bebeğin cinsiyeti neydi?Şubatın kaçı görünüyor doğum
Saglicakla kucagina alirsin insallah canim kzlrgn05 icin cok sevindim, sagol haber verdigin icinMerhaba kızlar nasılsınız bizi soracak olursanız biraz gebelikde risk vardi erken-doğum baya korktuk şimdi biraz daha iyiyim dua edin bize iki bebek hayat iş baya zor oluyormus Insalalh sağlıcakla kucağınıza aldığımızda unuturuz sizler nasılsınız?
Sağol canım insaalhSaglicakla kucagina alirsin insallah canim kzlrgn05 icin cok sevindim, sagol haber verdigin icin
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKızımız olacak canım, beklenen doğum tarihi 21 Şubat. Ama 1,5 hafta önce sezaryen olurum muhtemelen. Oğlumda da iri bebek olmasından dolayı sezaryen olmuştum.
İyi olmanıza çok sevindim canım cuma gününü bekleyemedi senin minik demekki Aybükeciğimde ne yapsın daha sana doyamadan yeni bi bebekle paylaşmak zorunda kaldı.o kıskançlık bizde bile hala var öyle olması çok normal.bebişinde ufak tefek olduğuna bakma.emdiği için çok çabuk toparlar.Kızlar ben çarşamba günü doğum yaptım, ilk doğumumdan çok daha kolay oldu her şey çok şükür ama bebiş biraz küçük Aybüke daha derli toplu bi bebekti , 3. Gün evimizdeyiz birlikte çıktık hastaneden spinal anestezi oldum ama bu sefer baş ağrım falan olmadı çok şükür sadece şimdi dikişin bi tarafında yanma var gayet iyiyim kızımla da oynuyorum iyileşme konusunda her şey beklediğimden iyi şükür bebek de emiyor , aybüke biraz kıskanıyor benden daha çok ilgi istiyor zamanla alışacak inşallah , dua edenlere de soranlara da çok teşekkür ederim kızlar
masallah berekallah aybukeye de sut vercen miKızlar ben çarşamba günü doğum yaptım, ilk doğumumdan çok daha kolay oldu her şey çok şükür ama bebiş biraz küçük Aybüke daha derli toplu bi bebekti , 3. Gün evimizdeyiz birlikte çıktık hastaneden spinal anestezi oldum ama bu sefer baş ağrım falan olmadı çok şükür sadece şimdi dikişin bi tarafında yanma var gayet iyiyim kızımla da oynuyorum iyileşme konusunda her şey beklediğimden iyi şükür bebek de emiyor , aybüke biraz kıskanıyor benden daha çok ilgi istiyor zamanla alışacak inşallah , dua edenlere de soranlara da çok teşekkür ederim kızlar