- 1 Ekim 2020
- 2.340
- 3.434
Amin canım dua et bana inşallah kolayca geçsinmasallah rabbim sag salim kucagina aldirsin seni dusunuyordum dogum oldu mu ki diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım dua et bana inşallah kolayca geçsinmasallah rabbim sag salim kucagina aldirsin seni dusunuyordum dogum oldu mu ki diye
Canım sezaryen mi yoksa normal doğumuydu senin?İlkini hatırlayamadım sezaryen ise günü belli miAmin canım dua et bana inşallah kolayca geçsin
Sezaryen canım yarın kontrolüm var o zaman belli olacak yazarım buraya da :)Canım sezaryen mi yoksa normal doğumuydu senin?İlkini hatırlayamadım sezaryen ise günü belli mi
etmez olurmuyum hep ediyorum canim aklimdasin inanAmin canım dua et bana inşallah kolayca geçsin
iyiz bizde teyzesiSelam canım biz iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl , ben doğumu bekliyorum son 10 gün
cok iyiyiz canim sen nasılsın kizin nasilgünaydın kızlar
herkes iyimi
iyiyiz cnm ne olsun iştecok iyiyiz canim sen nasılsın kizin nasil
Tmm canım merakla bekliyoruzSezaryen canım yarın kontrolüm var o zaman belli olacak yazarım buraya da :)
hiç bişeyimi yemior cnm ?Arkadaşlar oğlumun persentili %5 kilosu doğru düzgün yemek yediremiyorum böyle bir sorun yaşayan var mı 17 aylık olacak ama kilosu 9.200 g
Aslında çok çeşit yiyor ama hepsinden azıcık yani mesela bir öğünü bir çorba kaşığı kadardırhiç bişeyimi yemior cnm ?
Cuma günü Allah izin verirse canımkzlrgn05 canım doktora gidicem demiştin ne yaptın?doğum ne zaman?yoksa doğurdunmu
Ayyy hadi sağlıklıca al kucağına inşallah canım Darısı da şubatta bana olur inşallahCuma günü Allah izin verirse canım
Amin canım inşallah darısı sana olsun :) Nası gidiyor hamilelikAyyy hadi sağlıklıca al kucağına inşallah canım Darısı da şubatta bana olur inşallah
Amin canım inşallah hamileliğimin farkında bile değilim. Okul, ev, çocuk derken koşturmaca hep. Göbeğim yeni yeni belli oluyor, ben söylemeden kimse farketmiyor hamile olduğumu :)Amin canım inşallah darısı sana olsun :) Nası gidiyor hamilelik
Maşallah sana canım , ben de pek kilo almadım karnım da pek yok bugğn birisi doğurdun mu bile dediAmin canım inşallah hamileliğimin farkında bile değilim. Okul, ev, çocuk derken koşturmaca hep. Göbeğim yeni yeni belli oluyor, ben söylemeden kimse farketmiyor hamile olduğumu :)
Hadi inşallah canım,sağlıkla kucağına aldırsın Rabbim merak içinde bekliyor olacağız fırsatın olursa bizede haber et olur muCuma günü Allah izin verirse canım