2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
hanimlar bebeklerinizin oyuncaklarini nasil gruplandirdiniz veya butun oyuncaklari ayni anda mi veriyorsunuz? ben kaldırdıyorum bir kismini bir kismi kalıyor kaldirdigim oyuncagi istiyor. kendisine sectriyorum bu hafta hangi oyuncaklarini oynamak istiyorsan secelim diye ama yinede kalkanlardan istiyor. hepsi ortada oluncada oyun odasini birak butun odalarda oyuncak oluyor care bulamiyorum.

Günaydın canım herkes yoğun galiba ben de uzun zamandır giremedim ama baya sessiz buralar. Sen nasılsın 😊
benmde işle ilgili biraz sıkıntılarım vardı moralm bozuktu aynada kendime bile bakmıoken buraya bakamadım dielim :KK70:
artık iyiyim cnm
olmuşla ölmüşe çare olmazmış
sen nasılsın minnoş nasıl

benmde işle ilgili biraz sıkıntılarım vardı moralm bozuktu aynada kendime bile bakmıoken buraya bakamadım dielim :KK70:
artık iyiyim cnm
olmuşla ölmüşe çare olmazmış
sen nasılsın minnoş nasıl
Aa geçmiş olsun canım umarım çözülmüştür. Ben de okulda çok yoruluyorum bu yıl mini mini bizlerle. Bir de üstüne graves için tedaviye başladım. Hiç fırsatım olmuyor.

Aa geçmiş olsun canım umarım çözülmüştür. Ben de okulda çok yoruluyorum bu yıl mini mini bizlerle. Bir de üstüne graves için tedaviye başladım. Hiç fırsatım olmuyor.
hyr çözülmedi ama yapacak bşide yok
olduğu yere kadar dielim
mini mini birler çalışkan ikiler :KK70:
aa geçmiş olsun cnm

X