Bende değildim canım burda ikrameyra vardı ona bi sor istersenAminn canım evet masalkızzmıdı dicem daha fazla ortalık karıştırmıcam demiyom ben bişiheyecan yaptım bide hava attım kıza dur benim tanıdıım var bi tahmin istiim dedim
Bende bendeSadece deliksiz en az 5 saat uyumak istiyorum
Günaydın canım herkes yoğun galiba ben de uzun zamandır giremedim ama baya sessiz buralar. Sen nasılsıngünaydın kızlar
uzun zamandır bakamıyordum
nasılsınız
benmde işle ilgili biraz sıkıntılarım vardı moralm bozuktu aynada kendime bile bakmıoken buraya bakamadım dielimGünaydın canım herkes yoğun galiba ben de uzun zamandır giremedim ama baya sessiz buralar. Sen nasılsın
Aa geçmiş olsun canım umarım çözülmüştür. Ben de okulda çok yoruluyorum bu yıl mini mini bizlerle. Bir de üstüne graves için tedaviye başladım. Hiç fırsatım olmuyor.benmde işle ilgili biraz sıkıntılarım vardı moralm bozuktu aynada kendime bile bakmıoken buraya bakamadım dielim
artık iyiyim cnm
olmuşla ölmüşe çare olmazmış
sen nasılsın minnoş nasıl
hyr çözülmedi ama yapacak bşide yokAa geçmiş olsun canım umarım çözülmüştür. Ben de okulda çok yoruluyorum bu yıl mini mini bizlerle. Bir de üstüne graves için tedaviye başladım. Hiç fırsatım olmuyor.
Hayırlısı olsun canım. Çok teşekkür ederim. Bebeğin nasıl?hyr çözülmedi ama yapacak bşide yok
olduğu yere kadar dielim
mini mini birler çalışkan ikiler
aa geçmiş olsun cnm
tam bir cadıHayırlısı olsun canım. Çok teşekkür ederim. Bebeğin nasıl?
Yerim ben o cadıyıtam bir cadı
ne yaptın dondurulmuşlarını
Günaydın baloncuğumuzgünaydın kızlar
nasılsınız
Geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursunAa geçmiş olsun canım umarım çözülmüştür. Ben de okulda çok yoruluyorum bu yıl mini mini bizlerle. Bir de üstüne graves için tedaviye başladım. Hiç fırsatım olmuyor.
Teşekkür ederim canım inşallahGeçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun
ben seneye bu aylardaYerim ben o cadıyıDuruyorlar henüz canım çok kararsızız o konuda.
günaydn cnm nasılsınGünaydın baloncuğumuz
Allah gönlüne göre versin canımben seneye bu aylarda
1 sene :)
günaydn cnm nasılsın
minnoşların nasıl
kç haftalık oldun
İnşallah cnmAllah gönlüne göre versin canım
Aynen biz de merak ediyoruz Aralık'ta vereceğiz biz de galiba.İnşallah cnm
bakalım bu aylarda dondurucu parasını vermemiz lazm
ne kadar oldu kim bilir
Selam canım biz iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl , ben doğumu bekliyorum son 10 güngünaydın kızlar
nasılsınız
masallah rabbim sag salim kucagina aldirsin seni dusunuyordum dogum oldu mu ki diyeSelam canım biz iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl , ben doğumu bekliyorum son 10 gün