2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
bir donem mi acaba mızmızlık bizde surekli oyleyiz surekli kucak kucak diye geziyor ortada

Acaba atak dönemi mi diye düşünüyorum bende bir de sürekli memede canı sıkıldıkça
Aynı benim oğlanı anlatmışsınız.Normalde az da olsa kendi oynardı.Son zamanlarda bacağımdan ayrılmıyor.Sürekli mızmız.Sürekli birlikte oynayalım,ama hemen sıkılıyor ve hop kucak.Bence bunlar atakta

Doğurmama son bir ay kızlar uyku falan yok bana nasılsınız bakim bebişler nasıl
Şükür iyiyiz canım siz neler yapıyosunuz,nasıl gidiyor?odanızı hazırladınız mı,hastane çantan ne alemde ayy ne heyecanlı,telaşlı günler.Rabbim sağ salim kucağına aldırsın inşallah

Hoşgeldin tekrar canım nasılsın bebeğin nasıl zorlu bir süreçten geçmiştin sanırım inşallah hepsini unutup bebişle güzel zamanlarınız olmuştur
Evet canım hoşbuldum Büyüttüm çok şükür herşey yoluna girdi zordu ama başardık Sen tekrar mı hamilesin hayırlı olsun inşallah

Şükür iyiyiz canım siz neler yapıyosunuz,nasıl gidiyor?odanızı hazırladınız mı,hastane çantan ne alemde ayy ne heyecanlı,telaşlı günler.Rabbim sağ salim kucağına aldırsın inşallah
Ben de evi temizledim çocukların odası geldi, yerleştirdim sadece nevresimler kaldı sonra Aybüke’nin odasını ayıracağım canım ikili L şeklinde mpntessori yaptırdım inşallah güzelce alışır odasına, hastane çantam da hazır sayılır ilk doğumdan tecrübe ettiğim eksikler var bi onları koyacağım . Amin canım Allah razı olsun :) kızlar ne yapıyorlar kardeş kıskançlığı durumunuz nasıl güzel anlaşıyorlar mı
Evet canım hoşbuldum Büyüttüm çok şükür herşey yoluna girdi zordu ama başardık Sen tekrar mı hamilesin hayırlı olsun inşallah
Rabbim o günleri bi daha yaşatmasın , ne kadarlık oldu bebiş nasıl geçiyor günleriniz :) Evet canım 34. Haftamdayım Allah razı olsun

Kızlar bende dün doktora gittim malum hayla adet düzensizliği yaşıyorum buseferde gelmedi ama kaç gün gecikti bilmiyom dün doktor rahim ağzında kalınlaşma var spiralin yerinde ama nadirde olsa hamile kalınabiliyor dedi bu kalınlaşmaya göre gebe olabilirsin bi kan alalım dedi sonuç negatif çıktı ama daha önce bu hastanede rutin sonuç senelerdir hep <0.5 iken dünki sonuç <2.0 çıktı mümkün değildir dimi yav belki değerleri değiştirmişlerdir bana denk gelmiştir

0-5 arası negatif diye biliyorum canım acaba bi kaç güne tekrar mı kan versen

0-5 arası negatif diye biliyorum canım acaba bi kaç güne tekrar mı kan versen
Evet evet zaten < işaretine bakıyorum ben direk negatif ama kalınlaşma malınlaşma diince bide sonuç için tekrarda gitmedim enabızdan baktım bakalım artık nezaman adet olucam beklicem

Ne kadar istemesemde kıskançlık oluyor canım ya.şimdi küçükte yapıyor.ablası geldimi yanıma başlıyor anne anne diye bağırmaya bi bakıyorum çok güzel oyun oynuyorlar bi bakıyorum bi oyuncağın başında kavga ediyorlar bende saldım artık gelişine.çünkü ikiside küçük laftanda anlamıyorlar.böyle böyle büyüyecekler işte.Aybüke nin odasının resmini atsana canım bende oda yapıcam banada bi fikir olmuş olur.tabii istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…