2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benimki de sürekli paçamda yemek falan zorla yapıyorum sürekli yapışıyor biyerlere çekiştiriyor kucak sevmeyen çocuk kucak istiyor en ufak azarlamada zırıl zırıl ağlıyor tuvalete gidince gözyaşı döke döke ağlıyor arkamdan sokaklarda da hiç umrunda olmuyor kafa nereye eserse oraya koşturuyor yetişemiyorum hiç oturmak istemiyor ayakta da doğurmadım sezaryen oldu niye hiç oturmuyor diyorum dediğin gibi tüp bebek olunca bu kadar hareketli herhalde içerdeyken de böyleydi 14 haftalıkken hareketlerini hissettirmeye başlamıştı ama o dilleri yok mu herşeye bedel sürekli bıdı bıdı hele bir anne deyişi var bir kibar söylüyor canım gidiyor

Kızlar kızlar yiğenim olcak nasipse bizde kim vardı cinsiyet tahmini yapan baloncuktu dimi ya ben etiket yapmayıda beceremiyom duysaya sesimi

Hoşbuldum ben devam ettiğinizi bilmiyordum bilsem gider miydim hiç herkes dogurdu bitti zannettim
aşırı aktif olmasada buralardayız cnm

sağlıkla dünyaya gelsin ama ben değilim

Aminn canım evet masalkızzmıdı dicem daha fazla ortalık karıştırmıcam demiyom ben bişi heyecan yaptım bide hava attım kıza dur benim tanıdıım var bi tahmin istiim dedim
Canim öncelikle hayirli olsun sagsalim alsin kucagina insallah. Ikrameyra var tahmin yapabilen. Tahminleri tutuyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…