- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
Benimki de sürekli paçamda yemek falan zorla yapıyorum sürekli yapışıyor biyerlere çekiştiriyor kucak sevmeyen çocuk kucak istiyor en ufak azarlamada zırıl zırıl ağlıyor tuvalete gidince gözyaşı döke döke ağlıyor arkamdan sokaklarda da hiç umrunda olmuyor kafa nereye eserse oraya koşturuyor yetişemiyorum hiç oturmak istemiyor ayakta da doğurmadım sezaryen oldu niye hiç oturmuyor diyorum dediğin gibi tüp bebek olunca bu kadar hareketli herhaldeOyy bende perte çıktım ya aynı durumdayım. Çok huysuz ve yaramaz bir çocuk oldu. Dediğin gibi saçımı bile tarayamiyorum. Bana hiç bir iş yaptırmıyor paçama yapışıp sürekli bir mızmız hali.acaba diyorum tüp bebek en hızlısıni seçiyorlar ya ondan mi boyleValla peşine ikinciyi yapanlar nasıl yapıyorlar.
Allah yardımcın olsun canım ben bir taneyle baş edemiyorum ikinci büyük cesaret Allah kolaylık versin sağlıcakla gelsin inşallahDoğurmama son bir ay kızlar uyku falan yok bana nasılsınız bakim bebişler nasıl
Amin canım inşallahAllah yardımcın olsun canım ben bir taneyle baş edemiyorum ikinci büyük cesaret Allah kolaylık versin sağlıcakla gelsin inşallah
kac gunun kaldi canim doğumunaAmin canım inşallah
Ay başına sezaryene gireceğim canım bi aksilik olmazsakac gunun kaldi canim doğumuna
masallah hayirlisiyla saglikla gelsin insallahAy başına sezaryene gireceğim canım bi aksilik olmazsa
İnşallah canım Allah razı olsunmasallah hayirlisiyla saglikla gelsin insallah
yok canim benim cocugum 10 bebege es suan bulasik makinasinin kapaginda zipliyor mesela cekmeceleri merdiven gibi yapip tezgaha çıkıyor alem cocukİnşallah canım Allah razı olsunSen nasılsın yapmıyor musun ikinciyi
Valla yürümeye başladı benimki de kudurdu iki çocukla ne yapacaksamyok canim benim cocugum 10 bebege es suan bulasik makinasinin kapaginda zipliyor mesela cekmeceleri merdiven gibi yapip tezgaha çıkıyor alem cocuk
rabbim kolayligini versin insallahValla yürümeye başladı benimki de kudurdu iki çocukla ne yapacaksam
Amin canım inşallahrabbim kolayligini versin insallah
Ben deeeSadece deliksiz en az 5 saat uyumak istiyorum
Kızlar kızlar yiğenim olcak nasipse bizde kim vardı cinsiyet tahmini yapan baloncuktu dimi ya ben etiket yapmayıda beceremiyom duysaya sesimiEki Görüntüle 3144212 Eki Görüntüle 3144213 Eki Görüntüle 3144214 Eki Görüntüle 3144215
Oda neeSadece deliksiz en az 5 saat uyumak istiyorum
aşırı aktif olmasada buralardayız cnmHoşbuldumben devam ettiğinizi bilmiyordum bilsem gider miydim hiç herkes dogurdu bitti zannettim
Kızlar kızlar yiğenim olcak nasipse bizde kim vardı cinsiyet tahmini yapan baloncuktu dimi ya ben etiket yapmayıda beceremiyom duysaya sesimiEki Görüntüle 3144212 Eki Görüntüle 3144213 Eki Görüntüle 3144214 Eki Görüntüle 3144215
Ayy teşekkürler canım
Aminn canım evet masalkızzmıdı dicem daha fazla ortalık karıştırmıcam demiyom ben bişiaşırı aktif olmasada buralardayız cnm
sağlıkla dünyaya gelsin ama ben değilim
Canim öncelikle hayirli olsun sagsalim alsin kucagina insallah. Ikrameyra var tahmin yapabilen. Tahminleri tutuyor geneldeAminn canım evet masalkızzmıdı dicem daha fazla ortalık karıştırmıcam demiyom ben bişiheyecan yaptım bide hava attım kıza dur benim tanıdıım var bi tahmin istiim dedim