2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bnde deneyerek almak istyrm netten hic ayakkabi almadm diger herseyi netten alsamda ayakkabi konusunda emin degilm bugun floya bktm guzel seyler vardi bn bot tarzi istyrm cunku onumuz kis tekrar tekrar ayakkabi almcam 1 ay gymeden kis gelcek o ayakkabi kuculup kalcak

Aynen canım bende çocukların ayakkabılarini hiç almadım netten. İlk adım ayakkabılarında da guzel botlar oluyor. Çok ağır olursa dengeyi sağlayamıyorlar sadece. Biraz daha hafif olanlardan tercih edersen, bileği de güzel sarar. Rahatça kullanır.

Kızlar gunaydin nasılsınız ay kızım dün akşam birden yurudu gitti şok olduk ya önce iki kanepe arası babasi ile benim aramda gitti sonra bunu eglence sandı.baska tarafa filan derken baya baya masallah yurudu iki saat icinde hersey oldu bitti cokgüzel bir duyguymuş
derlerdide inamazdim birden yürür diye cok sukur

Günaydın canım, maşallah kızçene birden yürüyorlar, benim oğlan da birden yürüdü. Yürüdükten sonra emekleme olayı bitiyor. Her yere koşarak gidiyorlar, çekmeceleri dolapları karıştırmaya falan bu arada hamilelik nasıl gidiyor? Göbüş büyüdü mü , farkediliyor mu?

Benimki hiç emeklemedi kuzum ya sadece sıralıyordu ama oda sadece kanepede duvara filan gitmezdi seçiciydi allah gelsin yaramazlikmi diyorsun coo sukur iyi kuzum göğüs buyumezmii bendennonce gidiyor 2 ay öncesine bazen karnimi içime çekiyordum farkedilmesin diye ama şimdi imkansız çok şükür herşey güzel gidiyor ayrıntıya gideceğiz coo sukur sağlıcakla kucağınıza alalım insallah

Gobus olacakdi

gözün aydın cnm

Uzuuuun bir aradan sonra herkese merhaba güzel anneler hayat nasıl gidiyor bebişler nasıl biz gittikçe yaramazlaşıyoruz artık hiç yetişemiyorum sokaklarda koşturuyoruz 12 dişimiz var şuan yenisini bekliyoruz hiçbir şeyden memnun olmuyor sürekli birşeyler anlatmaya çalışıyor çenesi çok düşük kelime dağarcığımıza hergün birşeyler ekleniyor şuan grip ve sürekli mızıldanıyor çok yorgun ve uykusuz günlere devam ediyoruz bakalım hala bir düzen tutturamadık

tam keşfetme zamanları.. o yüzden daha fazla hareketliler cnm
zamanla meraklı azalacak onlarda akıllanacak die umuorum ama bilemem

bittimi hazırlıklar
cinsiyet farklı olunca herşey sil baştan oluo demi
Aslında ablasından bir sürü şey kaldı kuzum ama oda yaptırıyorum şu an ev inşaat resmen mecbur ablasını ayırmam gerek bi de tabi yine de erkek diye takımlar aldım hastane çıkışı falan da aldım yıkadım ütüledim oda bitince çantamı hazırlayıp dolabı düzenleyince bitecek işim inşallah kuzum

yaaaa ellerine sağlık
azda kalmış 34 hafta diyor

Sağol kuzum tam 33 haftalık olduk heralde sezaryen ya 38 de alır doktor, bu sefer çok zor ya başına ne geleceğini bile bile doğuma gitmek
ben şuan yaşamadığım için bilmiyorum tabi ama bana göre daha kolay olurdu heralde
belkide doğumum iyi geçtiği içindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…