- 1 Ekim 2020
- 2.340
- 3.434
Normal doğum muydu canım , benim doğumdan sonra çok baş ağrım oldu yaben şuan yaşamadığım için bilmiyorum tabi ama bana göre daha kolay olurdu heralde
belkide doğumum iyi geçtiği içindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal doğum muydu canım , benim doğumdan sonra çok baş ağrım oldu yaben şuan yaşamadığım için bilmiyorum tabi ama bana göre daha kolay olurdu heralde
belkide doğumum iyi geçtiği içindir
yok sezeryan ama herkes normal sanıoduNormal doğum muydu canım , benim doğumdan sonra çok baş ağrım oldu ya
masallah de kiz ben normalde 50. gun tam iyi oldumyok sezeryan ama herkes normal sanıodu
ben çok rahat geçerdim sezeryanımı ve sonrasını
bütün gece bol su ve yürüyüş ertesi gün sıfır ağrı :)
İlk yürümeden snra sabaha kdar yürürsen bu kapıdan kızınla cıkaesn demişlerdimasallah de kiz ben normalde 50. gun tam iyi oldum
masallah canim demek sezaryende yurumek önemliİlk yürümeden snra sabaha kdar yürürsen bu kapıdan kızınla cıkaesn demişlerdi
Öylede oldu :)
Aynı durum bizdede var galiba kendi kendine alışcak dedim onun hazır olmasına daha çok var derken o hazır ben diilim bugün tutmuş bide çişini dışarı çıktık eve bi geldik çiş diye koştu şortunu kendi çıkardı bezini ben hallettim belliydi tutmuş kuzumhayırlıcumalar hanımlar benim kız ufak tuvlaletini söylüyor artik normal mi yoksa denk mi getiriyor bilmiyorum her ciss dediginde goturuyorum tuvalete yapiyor
Canım benim kızda da var çişş diyo (ama ben götürüp tuvalete tutmadım hiç ) hemen ardından bi koku geliyor bi bakıyorum kakasını yapmış oluyohayırlıcumalar hanımlar benim kız ufak tuvlaletini söylüyor artik normal mi yoksa denk mi getiriyor bilmiyorum her ciss dediginde goturuyorum tuvalete yapiyor
denesene ben yaklasik 1 aydir deniyorumCanım benim kızda da var çişş diyo (ama ben götürüp tuvalete tutmadım hiç ) hemen ardından bi koku geliyor bi bakıyorum kakasını yapmış oluyo
oy yerim ya erken diyecekler belkide ben yaza belki derken kisin kurtulcaz belki bezden tamamenAynı durum bizdede var galiba kendi kendine alışcak dedim onun hazır olmasına daha çok var derken o hazır ben diilim bugün tutmuş bide çişini dışarı çıktık eve bi geldik çiş diye koştu şortunu kendi çıkardı bezini ben hallettim belliydi tutmuş kuzum
Canım daha çok küçük değiller mi. Kasları gelişmiş değil . Oğlum da çis diyor ama ben 2 yaşından sonra vereceğim tuvalet eğitimini. Biraz daha pisletsin babasının parasınıdenesene ben yaklasik 1 aydir deniyorum
valla ben hic egitim vermedim canim bende 1.5 yasa kadar kaslari gelismedigini biliyordum ama bugun buyuk tuvaletinide dahil tuvalete yapti bezine yapabilirsin dedigimde ciglik cigliga agladiCanım daha çok küçük değiller mi. Kasları gelişmiş değil . Oğlum da çis diyor ama ben 2 yaşından sonra vereceğim tuvalet eğitimini. Biraz daha pisletsin babasının parasını
Ay inşallah canım ya ben perte çıkanlar arasındayım erkek çocuk gerçekten zor oluyormuş hiçbir şeye yetişemiyorum saçımı taramaya bile vaktim olmuyortam keşfetme zamanları.. o yüzden daha fazla hareketliler cnm
zamanla meraklı azalacak onlarda akıllanacak die umuorum ama bilemem
denesene ben yaklasik 1 aydir deniyorum
Maşallah canım lazımlık falan kullanıyormusun yoksa direk tuvalettemi tutuyorsunvalla ben hic egitim vermedim canim bende 1.5 yasa kadar kaslari gelismedigini biliyordum ama bugun buyuk tuvaletinide dahil tuvalete yapti bezine yapabilirsin dedigimde ciglik cigliga agladi
yok canim tuvalete lazimlik filan almadik cok hazırlıksız yakaladı fındığım beni ben yaza dogru alirim diyordumMaşallah canım lazımlık falan kullanıyormusun yoksa direk tuvalettemi tutuyorsun
aynen ciglik cigliga agliyor bide benim kiValla bende önümüzdeki yaza belki diyodum daha konuşamıyo bile bide korkuyorum ilk kızımın totosu kakasına değince korkup alıştığı halde bırakmıştı uzun bi süre kabızlıkvs bile yaşamıştık buyüzden talişte hiç acele etmiyorum ama evdeyken koşuyo tuvalet kapısına çiş diyo bende oturtturuyorum tuvalete günde 3-4 tane tertemiz bezi çöpe atıyorum şimdi çişi gelince koşuyo tuvalete çĞırıyo beni ordan geri alırsam ağlıyo zaten illa çiş yapacakmış
Eğer çok istekliyse lazımlık almak şart olmuş benceyok canim tuvalete lazimlik filan almadik cok hazırlıksız yakaladı fındığım beni ben yaza dogru alirim diyordum
aynen canimEğer çok istekliyse lazımlık almak şart olmuş bence
Oyy bende perte çıktım ya aynı durumdayım. Çok huysuz ve yaramaz bir çocuk oldu. Dediğin gibi saçımı bile tarayamiyorum. Bana hiç bir iş yaptırmıyor paçama yapışıp sürekli bir mızmız hali.acaba diyorum tüp bebek en hızlısıni seçiyorlar ya ondan mi boyle Valla peşine ikinciyi yapanlar nasıl yapıyorlar.Ay inşallah canım ya ben perte çıkanlar arasındayım erkek çocuk gerçekten zor oluyormuş hiçbir şeye yetişemiyorum saçımı taramaya bile vaktim olmuyor