- 21 Şubat 2022
- 42
- 54
- 26
Nasip baklm artik sende saglikla alirsn ins bebisiniCanım doğumdan 2 yıl sonra vücut toparlanıyor. Ben bir sıkıntı yaşamadığım halde bebeğim 10. Aylıkken hamile kaldım diye riskli gebelik diyor ilçe sağlık. Eğer sıkıntılı geçiriyorsan 1 yıl daha beklemeni öneririm
cok şükür daha iyi gibiyizRica ederm cnm
Gerçekten cok kullanşlı
Cnm senin içinde onun içinde zoe olur
Yavaş yavaş gece beslemesini kes bence
Çok geçmiş olsun cnm
Daha iyimisinz
İyiyim canım sen nasilsin iş ev Bebek hamilelik yuvarlanıp gidiyoruz 16 haftalık olduk ne ara olduk hiç bilmiyorum ikincilerde zamanı bilemiyormussun onu anladım
Ooooo masalalhh saglicakla gelsin prensesssMerhaba canlar. Doktora gittik bugün. Oğluşuma kız kardeş geliyorsağlıkla hayırla gelsin inşallah
Gözün Aydın canım sağlıkla gelsin inşallahMerhaba canlar. Doktora gittik bugün. Oğluşuma kız kardeş geliyorsağlıkla hayırla gelsin inşallah
Hadi gozun aydin saglikla gelsn prensesin ins cnmMerhaba canlar. Doktora gittik bugün. Oğluşuma kız kardeş geliyorsağlıkla hayırla gelsin inşallah
Maşallah cnmAyyy bnde ozledm tatlim iiiim sen nasilsn oglanla bogusuyoruz valla
Cok şükür cnmcok şükür daha iyi gibiyiz
Gözün aydn cınımmmmmmMerhaba canlar. Doktora gittik bugün. Oğluşuma kız kardeş geliyorsağlıkla hayırla gelsin inşallah
Ben ckk korkuırm hamileliktenİyiyim canım sen nasilsin iş ev Bebek hamilelik yuvarlanıp gidiyoruz 16 haftalık olduk ne ara olduk hiç bilmiyorum ikincilerde zamanı bilemiyormussun onu anladım
Gitmicem sen neden korkuyon ki hamileliktenMaşallah cnm
Bdaga gitme kızzz
Cok şükür cnm
Gözün aydn cınımmmmmm
Ben ckk korkuırm hamilelikten
bende ya deli cesaretim gitti benim kizim 6 aylik olunca denicem dedim 6 aylik oldu cesaretim kirildi gitti simdide cok korkuyorumMaşallah cnm
Bdaga gitme kızzz
Cok şükür cnm
Gözün aydn cınımmmmmm
Ben ckk korkuırm hamilelikten
Hadi gözün aydın canımMerhaba canlar. Doktora gittik bugün. Oğluşuma kız kardeş geliyorsağlıkla hayırla gelsin inşallah
Yok daha mantıklı ses çıkarmalar başlamadi. Bı ara anne diyordu onuda bıraktı çok çok nadir diyor arada yine baba diyor. ama hep erkek bebekler geç konuşur dedikleri için üstünde durmuyorumaraba oynarken hinn hannn diyor mu
Ekstra ne ilacı kullandin kan sulandırıcı filanmi eğer öyle değilse her hamilelik farklı İnanki ilk hamileliğimde felaket bulantı yaşadım, kanamam olmuştu ikincide hiç birsey yasamadm. Aynı insanız ama her hamilelik farklı oluyor inşallah seninde ikinci çok çok kolay geçer. Tüp süreci yipratici ama şöyle düşün bu ikinci olcak rahimin bir kez kabul etti bu sefer kabul etmesi daha kolay olacak bana doktorum öyle demişti.İnşallah cnm..
Gerçekren tüp gözümde büyüyor
Evet dondurulmş var ama gebeliiim o kdar kötüydü ki o ilaçları kullanmak o stresi yaşamak felan ürkütüyor
Hatta bazen hamile gördüğümde midem frlan kalkıo.. Daha o psik. Atamafığımı düşünüorm ama bir yandan da cok istiyorm
İnşallah doğal olur
Cok pratik öneririm
Geçmiş olsn sevdağpp
Benmde boğazm fena
Uyandmki yanıoooo
Evet bende bu marka aldm boyaları
Şimdilik keçeli aldm cok güzel
aynen canim her cocuk farkli oluyor zaten ufaklar daha annem benim kiza doktoru uzun kesmisti gobek bağını o yuzden hic susmuyor bu kiz diyor. ilk dogdugunda da demisti annem dedigide ciktiYok daha mantıklı ses çıkarmalar başlamadi. Bı ara anne diyordu onuda bıraktı çok çok nadir diyor arada yine baba diyor. ama hep erkek bebekler geç konuşur dedikleri için üstünde durmuyorum
berbat bi hamilelik geçirdimGitmicem sen neden korkuyon ki hamilelikten
kız nie senin hamilelik çok sevecen geçmiştribende ya deli cesaretim gitti benim kizim 6 aylik olunca denicem dedim 6 aylik oldu cesaretim kirildi gitti simdide cok korkuyorum
hamilelikten snrada progestan kan sulandırıcı vs vs kullanmaya devam ettiEkstra ne ilacı kullandin kan sulandırıcı filanmi eğer öyle değilse her hamilelik farklı İnanki ilk hamileliğimde felaket bulantı yaşadım, kanamam olmuştu ikincide hiç birsey yasamadm. Aynı insanız ama her hamilelik farklı oluyor inşallah seninde ikinci çok çok kolay geçer. Tüp süreci yipratici ama şöyle düşün bu ikinci olcak rahimin bir kez kabul etti bu sefer kabul etmesi daha kolay olacak bana doktorum öyle demişti.
hoşgeldiniz aramızaMerhaba arkadaşlar ben de 5 Temmuz 2021 annesiyim sizi hep okudum ama yeni hesap açma imkanım oldu :)
evet canim ama dogum sonrasi berbatti benim 17 18 dikis le yattim 50 gun sezeryan olanlar bile coktan toplanmistiberbat bi hamilelik geçirdim
hastanelerde yattım ondan sanırım
kız nie senin hamilelik çok sevecen geçmiştri
hamilelikten snrada progestan kan sulandırıcı vs vs kullanmaya devam etti
hep kanamam vs oldu
hastanede yattım 2 kere
bi bebeğin kaldi durdu gibi gibi gibi
yani gözümden gitmiyor
hoşgeldiniz aramıza