- 21 Şubat 2022
- 42
- 54
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende oyleyim hava biraz bozuk bugun esiyor filan ona bagladim benBugun hic keyfim yok kizlar kendimi iii hissetmiyom bi tuhafim modum dusuk napmak istedigimi bnde bilmiyom
Burdada oyle hattw biraz yagmur yagdi bnde ona yorumluyorumbende oyleyim hava biraz bozuk bugun esiyor filan ona bagladim ben
ay bide hazirandamı doğurdun kuzuyu senHaziran annesi olupta ilk grubumu birakamayan hala temmuz annesiymisim gibi davranan tek kisi bnm
neden hayırdır cnmBugun hic keyfim yok kizlar kendimi iii hissetmiyom bi tuhafim modum dusuk napmak istedigimi bnde bilmiyom
Evd cnm haziranda dogurdumay bide hazirandamı doğurdun kuzuyu sen
neden hayırdır cnm
2 gundur sebepsiz yere hoc keyfim yok neden bilmiym dun havaya bagladik ama bugun hava guzelay bide hazirandamı doğurdun kuzuyu sen
neden hayırdır cnm
Günaydınnnn çoluk çocuk peşinde sürünmede sizgünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
neşelenin bakalım Temmuz anaları
nerdesinizzzzzzzzzzzzzz
Merhaba canım. Ben işe başladım. 2 gündür bebede uyumuyor geceleri. Düşüp bayılacak sessiz sakin bir yer arıyorum ama bulamıyorumgünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
neşelenin bakalım Temmuz anaları
nerdesinizzzzzzzzzzzzzz
Kız brnide say bide 31 Mayıs annesi olaraktanHaziran annesi olupta ilk grubumu birakamayan hala temmuz annesiymisim gibi davranan tek kisi bnm
zaten bi ara temmuz anneleri hazirana göz dikmişti patır patır doğuruyorlardıEvd cnm haziranda dogurdum
Allah ferahlık versin cnm.. bazen banada oluyor öyle2 gundur sebepsiz yere hoc keyfim yok neden bilmiym dun havaya bagladik ama bugun hava guzel
güzel sürünmeler bunlarGünaydınnnn çoluk çocuk peşinde sürünmede siz
sen işe başladın die hediye etmiş uykusuzluğuMerhaba canım. Ben işe başladım. 2 gündür bebede uyumuyor geceleri. Düşüp bayılacak sessiz sakin bir yer arıyorum ama bulamıyorum
Sağolsun çok düşüncelidir. Sayesinde 3 günde 1 kilo gitmişzaten bi ara temmuz anneleri hazirana göz dikmişti patır patır doğuruyorlardı
demek sende onlardansn
Allah ferahlık versin cnm.. bazen banada oluyor öyle
güzel sürünmeler bunlar
sen işe başladın die hediye etmiş uykusuzluğu
cikmaz buyuk ihtimalle 10 gun gecmesi gerek en az diye biliyorumKizceler bugun yani persembe bi hastaneye gitcem bi beta testi versem cikarmi ki sinuc iliskinin uzerinden 1 hafta gecms olcak
Bnde oyle biliyorumda bi sters yaptmcikmaz buyuk ihtimalle 10 gun gecmesi gerek en az diye biliyorum
hic yapma canim. baktir belki çıkar 2 gun arayla baktirirsin olmadi meragin gitsinBnde oyle biliyorumda bi sters yaptm
kıskandımSağolsun çok düşüncelidir. Sayesinde 3 günde 1 kilo gitmiş
yani ilişkiyi bilmem ama bi regl gününü bekle bnce cnmKizceler bugun yani persembe bi hastaneye gitcem bi beta testi versem cikarmi ki sinuc iliskinin uzerinden 1 hafta gecms olcak
Yollayayim benimkinikıskandım
aynısından istiorum
yani ilişkiyi bilmem ama bi regl gününü bekle bnce cnm
kanınada yazık olmasn
Bkliyorum bklm kan vermedimkıskandım
aynısından istiorum
yani ilişkiyi bilmem ama bi regl gününü bekle bnce cnm
kanınada yazık olmasn