2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Sonuc cikti mi cnm

Tek iliskimi bnde supheliyim 7 gun gecti tek iliskiydi biraz dha bekleyelm bakalm cikmayabilir cnm varsa bile

Kızlar benim bebek bu öfke olaylarını çok abartmaya başladı varmı bunu yaşıyan Allahım bir ergenim var hormonal herhalde diyorum bi yaşlım var ihtiyarlık heralde diyorum gerçi ikiside kendi içinde yaşıyo öfkelerini gıkı çıkmıyo ama benim ufaklığa neler oluyo oan önünden kucağına almadan geç atıyo kendini yerlere başını vuruyo kendini tokatlıyo saçlarını çekiyo elinden telefon kumanda vs kurtarıyoruz hernekadar hep kaldırsakta birşekilde ulaşıyo hemen yaygara etrafta oyuncaklarını fırlatıyo kafasını duvara vuruyo ya bu çocuk neden böyle ama hep vardı 6 aylıkken videosu var daha desteksiz oturamıyodu hattaha elinden ekmek aldık diye kendini atıp göbekten kaldırıp tepiniyodu hep öyleydi yani doktorAmı sormam lazım neyapmam lazım hep dikkatini dağıtmaya çalışıyodum o sinirlenince aa bak hadi şunu oynayalım vs yapıyodum ama yürümüyor böyle kucağıma alamıyorum o an çünki kucağımı istiyo alsam busefer amacına bu şekilde ulaşmayı öğrenicek diye korkuyorum hiç ilgilenmeme taktiğini uygulayamıyorum çünki güvenli alan diye bişey yok tehlike tamamen kendisi

Çok hareketli bide yani yakınlarımında çocukları var herkez şaşırıyo hiç 15 aylık gibi davranmıyo diyolar 3 yaş üstü gibi diyolar maşallah diyolar da maşallahmı bilemiyorum algı hareketler herşey farklı gidiyoz normal rutin düzeni var acaba hareketlilikmi tetikliyo yada normalmi acaba merak ettiğim için soruyorum varmı bildiğiniz duyduğunuz yada fikirleriniz güzel anneler

Canım içinin rahat etmesi için çocuk psikiyatrisine götürebilirsin ama daha çok küçük kendini ifade etme şekli her çocuğun farklı olabilir

cnm konuşarak o anda dikaktini dağıtradak ne biliyim müzik felan açarak yatıştırmaya çalışın
olmuyorsa bir uzman desteği alın bence

Cnm nptin aldin mi sonucu hayrli haberler ver bize ins

Tatlım giremedim ne zamandır. Bebişin boyu kilosu biraz geriden geliyor. %5 persentile düşmüş. O kadar çılgın bi tipti zaten az yiyor yediğini de hemen yakıyor. Bazen ikinciyi yapasım geliyor sonra bi aynaya bakıyorum diyorum ki boşver kızım öyle bir haldeyim

Canım bazen çocuklar Farklı bir şeyin eksikliğinde böyle tepkiler verebiliyor. Belki başbaşa daha çok vakit geçirmek beraber uyumuyorsanız beraber uyumak gibi bağ arttırıcı şeyler yaparsanız tepkisi azalır. Sinirlendiğinde de dikkat dağıtmak yerine yanında durup istiyorsa kucağa almak istemiyorsa kendi haline bırakmak yanında durmak sakin bir yüz ifadesiyle seni seviyorum yanındayım demek duygusunu yaşamasına izin vermek gerektiğini söylüyorlar. Onun dışında da daha çok oyun göz göze bakmalı paylaşımlar yapmak öfkeyi azaltabilir deniyor.

Sonra aynaya bakna kızzzz
Yap birlikte büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…