2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Evet canım Cumartesi taşıdık evi. Kv min evinde kalıyoruz bir haftadır . Yavaş yavaş yerleşiyoruz. Bugün perdeleri ütüledim, astık. Yarın da halıları serip kendi evimize geçeriz inşallah . Bizim asıl oturacağımız evin içi inşaat, sıfırdan yapılacak her şey. Nisan mayısı bulur bitmesi. Geçici olarak kv karşı dairesinde oturuyoruz
Okullarda da görev başı yaptık. Yolu öğrenmek için iki kez gittim geldim. Allahtan yakın. Arabayla 6-7 dk . İlk defa böyle evime yakın bir okulda çalışacağım 😁 Allah’a şükür çok iyi denk geldi 🙏🏻
Sen ne yaptın canım? Nasıl gidiyor hamilelik . Pek takip edemiyorum grupları
Ayy çok.sevindim babes küsleriyle geldi masallah nereye hallomus ne guzel doktora ne amana gidiyorsun bizimde ayni ise git gel artık biraz yoruluyorum sanirim ev iş bebek hamileli derken çok şükür bugunlerimize🤲

Diş dönemi benimki de yatmak istemiyor yerinde o zaman sabaha kadar ya ayağımda yada kucağımda oluyor. Ben diğerini emzirmemiştim o yüzden bunda müdahale etmek istemiyorum. Kendi biraksin istedim o da bırakmıyor. En fazla 1 yıl daha dayanacagim artık🤷
Bende ilkini mecburiyetten kesmiştim canım yine 14 ay kadar emzirdim tabi bunda da 2 yaşa kadar emzireyim istiyorum.gündüz sıkıntı değilde gece artık emmese iyi olacak.sürekli uykusuz kalmaktan yoruldum.gün içinde yorgun oluyorum
Rica ederm cnm
Gerçekten cok kullanşlı

Cnm senin içinde onun içinde zoe olur
Yavaş yavaş gece beslemesini kes bence

Çok geçmiş olsun cnm
Daha iyimisinz
Evet canım bazı arkadaşlardan da tüyo aldım bi deniycem bakalım

Esimi ikna edebilirsem ins bnde istyrum oglumun bi kardesi olsun bn tekim cok zor esimde biraz buyusun hamileligin dogumun sorunlu geciyor dio ama bilmiyorum ins banada nasip olur
İsteyerek oldu canım aralarında tam 16 ay olacak inşallah , inşallah senin de gönlüne göre olur ama tek başına zor olmaz mı iki küçük bebiş

Esimi ikna edebilirsem ins bnde istyrum oglumun bi kardesi olsun bn tekim cok zor esimde biraz buyusun hamileligin dogumun sorunlu geciyor dio ama bilmiyorum ins banada nasip olur
Aynenn canım bende hamıleyim araları 18 ay olacak nasip olursa ikisi beraber buyur diye dusunduk insallah güzel dusunmusuzdur😂😂😂 darısı sana

İsteyerek oldu canım aralarında tam 16 ay olacak inşallah , inşallah senin de gönlüne göre olur ama tek başına zor olmaz mı iki küçük bebiş
Allah razi olsun annem var yardimcim ama igne kullaniyorum kanama olursa ölüm ihtimalim olinca biraz uzaklar acikcasi ztn ölum ihtimalim oldugu icin sezeryan oldm normal olmadim tabi oglum cok rahatti agri aci sancim yoktu ikinci nolcak bilinmeyince biraz dur toparlan cocuk buyusun diolar

Allah razi olsun annem var yardimcim ama igne kullaniyorum kanama olursa ölüm ihtimalim olinca biraz uzaklar acikcasi ztn ölum ihtimalim oldugu icin sezeryan oldm normal olmadim tabi oglum cok rahatti agri aci sancim yoktu ikinci nolcak bilinmeyince biraz dur toparlan cocuk buyusun diolar
Canım doğumdan 2 yıl sonra vücut toparlanıyor. Ben bir sıkıntı yaşamadığım halde bebeğim 10. Aylıkken hamile kaldım diye riskli gebelik diyor ilçe sağlık. Eğer sıkıntılı geçiriyorsan 1 yıl daha beklemeni öneririm

Evet canım Cumartesi taşıdık evi. Kv min evinde kalıyoruz bir haftadır . Yavaş yavaş yerleşiyoruz. Bugün perdeleri ütüledim, astık. Yarın da halıları serip kendi evimize geçeriz inşallah . Bizim asıl oturacağımız evin içi inşaat, sıfırdan yapılacak her şey. Nisan mayısı bulur bitmesi. Geçici olarak kv karşı dairesinde oturuyoruz
Okullarda da görev başı yaptık. Yolu öğrenmek için iki kez gittim geldim. Allahtan yakın. Arabayla 6-7 dk . İlk defa böyle evime yakın bir okulda çalışacağım 😁 Allah’a şükür çok iyi denk geldi 🙏🏻
Hoşgeldin beybitoooşşşş
Kizlar npyorsnz bebisler nasil bn gamze sonunda buldum szi
Gaziningamzesi idim sonra sifremi unutunca yeniden actm
Yaaa hep son girişine bakıodm nerde bu kız
Neden gitti
Acaba ters giden bişi oldu
Birimi kırdı die
Hoşgeldin gamze.. Özledik
Nasılsın ♥️

Bende ilkini mecburiyetten kesmiştim canım yine 14 ay kadar emzirdim tabi bunda da 2 yaşa kadar emzireyim istiyorum.gündüz sıkıntı değilde gece artık emmese iyi olacak.sürekli uykusuz kalmaktan yoruldum.gün içinde yorgun oluyorum

Evet canım bazı arkadaşlardan da tüyo aldım bi deniycem bakalım
Hadi inşallah en az sorunla atlatın cnm

M Mincir38 cnm sen naslsn

X