2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kontroller için devlet hastanesine gitmeyi, doğumu da özel hastanede yapmayı planlıyorum 🤗 devir tasarruf devri 😬
devlette mehmet fatih karslı var iyi bi dr eğlencelide ben yinede devleti çekemem valla
defnedede benm doktorum haydar mısırlıoğlu çokta severim öneririm
ben tüp bebek olduğu için onda doğum yapamamıştım ama öncem hep onunlaydı

Oranın devlet hastanesini bilmiyorum canım. Buradaki gayet iyiydi, birkaç kez gitmiştim. Randevunu alıyorsun , gidiyorsun. İlgililerdi. Hataya gelene kadar burda devlette Oğuzhan hoca var, ona gitmek istiyorum kontrol için. Oraya gelince de (Antakya mı olur ilçe mi bilemiyorum) oturduğumuz yere yakın olan hastaneye giderim herhalde.
Haydar Mısırlıoğlu nu aklıma yazdım 🤗

Oranın devlet hastanesini bilmiyorum canım. Buradaki gayet iyiydi, birkaç kez gitmiştim. Randevunu alıyorsun , gidiyorsun. İlgililerdi. Hataya gelene kadar burda devlette Oğuzhan hoca var, ona gitmek istiyorum kontrol için. Oraya gelince de (Antakya mı olur ilçe mi bilemiyorum) oturduğumuz yere yakın olan hastaneye giderim herhalde.
Haydar Mısırlıoğlu nu aklıma yazdım 🤗
yaz yaz snra bana kahveye gel :KK70:

Eveeeet bugün bizim doğum günümüz büyük bir korku ve heyecanla gittiğim hastanede miniğimi kucağıma aldığım gün çok şükür 1 yaşına geldik ama uslandık mı tabi ki hayır giderek yaramazlaşıyor baş edemiyorum hatta bazen ağlıyorum sinirden ama olsun o benim 6 yıl sonra gelen mucizem el emeğim göz nurum Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı ömürler versin inşallah

Bence haberler gelmeye başlar yavaştan 🤗
Bakalım bekliyoruz heyecanla 😇
Eveeeet bugün bizim doğum günümüz büyük bir korku ve heyecanla gittiğim hastanede miniğimi kucağıma aldığım gün çok şükür 1 yaşına geldik ama uslandık mı tabi ki hayır giderek yaramazlaşıyor baş edemiyorum hatta bazen ağlıyorum sinirden ama olsun o benim 6 yıl sonra gelen mucizem el emeğim göz nurum Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı ömürler versin inşallah
İyi ki doğmuş mucizen canım Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah

İyi ki doğmuş minik kuş 🎂🪅🎊🎉 sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel bir ömrü olsun inşallah canım 🙏🏻🙏🏻

Resmen ikinci bebişleri konuşmaya başlıyoruz yok mu arttıran 😂
ben gelecem ama ben gelene kadar sizin bebeler yaşını alır :KK70: :KK70: :KK70:
tüp bebek olduğu için seneye kasım aralık gibi transfer olacam :KK70:

nice mutlu yıllarınız olsun inşallah cnm

X