- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
Nasıııl ikinciye mi hamilesinMaşallah hepimizin bebişler büyüdü Hepsinin huyu hareketi öğrenmesi Nası farklı ya neler konuşur olduk ben yakında başa saracağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıııl ikinciye mi hamilesinMaşallah hepimizin bebişler büyüdü Hepsinin huyu hareketi öğrenmesi Nası farklı ya neler konuşur olduk ben yakında başa saracağım
İyi çok şükür canım ben de iki bebek büyütüyorum napim senin bebiş nasıl dişler çıkmaya başladı mıbiz bebişleri büyütüyoruzda senin fasülyen nasıl aslında
Evet canım 19 haftalık oldum bileNasıııl ikinciye mi hamilesin
Maşallah 19 hafta olmuş bileİyi çok şükür canım ben de iki bebek büyütüyorum napim senin bebiş nasıl dişler çıkmaya başladı mı
Evet canım 19 haftalık oldum bile
Olmuyor ki bacım önümüzdeki ay da olmazsa 1 yıl erteleyeceğiz yaz tatili doğum iznine gitmesin hadi sen bu defa ikiz doğurMaşallah 19 hafta olmuş bile
Bugn 5.dişimzde patladı
Önce adm attk snra emekledik teyzesi
Bu hayatı tersten yaşıyoruz
She-Raa hani bizde bebe yapacaktk bu ne tembellik
Seneyede o tarhlerde olmazsa napcan?Olmuyor ki bacım önümüzdeki ay da olmazsa 1 yıl erteleyeceğiz yaz tatili doğum iznine gitmesin hadi sen bu defa ikiz doğur
Profesyonel uyku eğitimi aldinmi canım. İki bin gibi bir fiyat verdiler bana aslında çok ihtiyacım var ama maddi olarak zorlar şuan beniBen uyku eğitimiyle bıraktım zaten normalde uyaniyorlardi
Olmazsa ‘Yaşasın tek çocuk ‘ derimSeneyede o tarhlerde olmazsa napcan?
Töbe yarabbi tek derdin bu olsn
Benim hedefim 2023 ekim kasım
Sen gazdan ayağını çekmeOlmazsa ‘Yaşasın tek çocuk ‘ derim
Ahahaaa durma diyorsun yaniiSen gazdan ayağını çekme
Boşver ayar yapma
Ne zaman gelioda gelsn
Bas gaza
Oy maşallah bizde emekleme yok kurbağa gibi gidiyor her yere çok komik tek ayağını çeke çeke bazen dilenciye benzetiyorum tövbe yarabbi ama çok komikMaşallah 19 hafta olmuş bile
Bugn 5.dişimzde patladı
Önce adm attk snra emekledik teyzesi
Bu hayatı tersten yaşıyoruz
She-Raa hani bizde bebe yapacaktk bu ne tembellik
Allah bolca sabır kolaylık versinİyi çok şükür canım ben de iki bebek büyütüyorum napim senin bebiş nasıl dişler çıkmaya başladı mı
Evet canım 19 haftalık oldum bile
Evet canım ben video izlenip yapılandan almıştım 300 tl ödemiştim Aralık ayındaProfesyonel uyku eğitimi aldinmi canım. İki bin gibi bir fiyat verdiler bana aslında çok ihtiyacım var ama maddi olarak zorlar şuan beni
Benim oğlan da öyleydi, ben de komandoya benzetiyordum ama sonrasında yavaş yavaş dizlerinin üstüne basmaya başladı, popişi kaldırabildi de normal emeklemeye geçtiOy maşallah bizde emekleme yok kurbağa gibi gidiyor her yere çok komik tek ayağını çeke çeke bazen dilenciye benzetiyorum tövbe yarabbi ama çok komik
Benim kızlardan biri de öyleBenim oğlan da öyleydi, ben de komandoya benzetiyordum ama sonrasında yavaş yavaş dizlerinin üstüne basmaya başladı, popişi kaldırabildi de normal emeklemeye geçti
Her halleri o kadar güzel ki, Rabbim esirgesin yavrularımızıBenim kızlardan biri de öyle
Hep öyle emekledi dizler asla yere değmiyor
Doktor kalça kasları zayıf o yüzden böyle dedi
Yürümesinde bir sorun yaratmadı ama baya baya yürüyor
Amin canım çok teşekkür ederim Senin bebişler nasıl hayat nasıl gidiyorAllah bolca sabır kolaylık versin
Sağ salim kucağına al da
Yok yok benim umudum kalmadı ya tam komando gibi değil oturarak bir ayağı emekler gibi bi ayağını çekerek gidiyorBenim oğlan da öyleydi, ben de komandoya benzetiyordum ama sonrasında yavaş yavaş dizlerinin üstüne basmaya başladı, popişi kaldırabildi de normal emeklemeye geçti
Hayata hayat diyemiyorum sadece nefes alıyorum çok şükürAmin canım çok teşekkür ederim Senin bebişler nasıl hayat nasıl gidiyor
Yok yok benim umudum kalmadı ya tam komando gibi değil oturarak bir ayağı emekler gibi bi ayağını çekerek gidiyor
onlarn sana karşı birlik olacak günlerin gelmesiHayata hayat diyemiyorum sadece nefes alıyorum çok şükür
Şaka bi yana çok yorucu ama yeni yeni eğlenmeye başladık birbiriyle oynuyorlar artık
Ortaya çok komik şeyler çıkıyor
Birbirinin mama sandalyesinden yemek çalma ağzına meyve verme gibi
Kendi aralarında ne yapıyorlarsa yapsınlar bir yıl uğraştım yeter ben karışmamonlarn sana karşı birlik olacak günlerin gelmesi
Yaa yerim ben onları bak bana hayal kurdurdun şimdi acaba ben de o aşamaya gelir miyim 16 ay olacak aralarında Bebişlerin odaları senden ayrı mı canımHayata hayat diyemiyorum sadece nefes alıyorum çok şükür
Şaka bi yana çok yorucu ama yeni yeni eğlenmeye başladık birbiriyle oynuyorlar artık
Ortaya çok komik şeyler çıkıyor
Birbirinin mama sandalyesinden yemek çalma ağzına meyve verme gibi