2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Adet olmamanın verdiği bi şişkinlik yok heralde sen de 😂 kız niye istemiyon seninki çok mu yoruyor seni 😅
Bebeğim büyüyüp, ben rahatla erdikten sonra tekrar başa sarmak zor gelir diye düşündüm. Bu zorluğu yaşamamak için , hazır rezilliği yaşıyorken ikinci de olsun çifte rezillik yaşayım bitsin dedim 🤣🤣
Benim oğlan da çok yaramaz ya, çok yoruluyorum gün içinde 😬

Bu grup benim ilk göz ağrım :KK68: Neler yapıyor , homur homur konuşuyor mu kendi kendine🤣
susuyormu diecektin sanırım :KK70:
keşke konuşsa bişiler böbürleniyor ha bide herşeye ehh eh die kızıyor :KK70:
kendisiyle alakası olmayan bişeye bile :KK70: mesela ben annemle bişey yapıyorum yada konuşuorum hoşuna gitmediyse bağırıyor :KK70: ilgi manyağı.. tam bir cadaloz

susuyormu diecektin sanırım :KK70:
keşke konuşsa bişiler böbürleniyor ha bide herşeye ehh eh die kızıyor :KK70:
kendisiyle alakası olmayan bişeye bile :KK70: mesela ben annemle bişey yapıyorum yada konuşuorum hoşuna gitmediyse bağırıyor :KK70: ilgi manyağı.. tam bir cadaloz
Adamın birinin 2 oğlu varmış. 3.kız olunca ‘bunca zaman evlat sevdiğimi sanıyordum , kız çocuk çok farklıymış ‘ demiş 🤗
Kız bebekler kendilerini çok sevdiriyorlar. Allah tüm evlatlarımıza sağlık versin 🙏🏻☺️

Adamın birinin 2 oğlu varmış. 3.kız olunca ‘bunca zaman evlat sevdiğimi sanıyordum , kız çocuk çok farklıymış ‘ demiş 🤗
Kız bebekler kendilerini çok sevdiriyorlar. Allah tüm evlatlarımıza sağlık versin 🙏🏻☺️
aminnn
Allah herkesin gönlüne niyetine göre versin inşallah

ben gelecem ama ben gelene kadar sizin bebeler yaşını alır :KK70: :KK70: :KK70:
tüp bebek olduğu için seneye kasım aralık gibi transfer olacam :KK70:

nice mutlu yıllarınız olsun inşallah cnm
Seninki de zamanını bekliyor canım hayırlısıyla olsun da 😇
kızlar bebişler nasıl

anlatın ya :halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Bebiş kudurdu yürüse rahat edicem tek el ve tutunarak yürüyor kapının oraya gelip ağlıyor 😅
Bebeğim büyüyüp, ben rahatla erdikten sonra tekrar başa sarmak zor gelir diye düşündüm. Bu zorluğu yaşamamak için , hazır rezilliği yaşıyorken ikinci de olsun çifte rezillik yaşayım bitsin dedim 🤣🤣
Benim oğlan da çok yaramaz ya, çok yoruluyorum gün içinde 😬
Bende öyle düşündüm hazır rezilim bi sene daha rezil olsam bi şey olmaz 😅

Seninki de zamanını bekliyor canım hayırlısıyla olsun da 😇

Bebiş kudurdu yürüse rahat edicem tek el ve tutunarak yürüyor kapının oraya gelip ağlıyor 😅

Bende öyle düşündüm hazır rezilim bi sene daha rezil olsam bi şey olmaz 😅
emeklese rahatlayacam diodum emekledi burnumdan geldi
şimdi yürüse rahatlıacam diorum ama korkuorum :KK70:

kızlar bebişler nasıl

Ben kesin emin oldum kızım emeklemeyecek. Nerdeyse 1 yaşına geldi hala sürünüyor ya da donerek ilerliyor komando gibi. Babasi iste geliyor ozel hareket sarkisini aciyor🤣
Hic yurume belirtisi de yok. Tutunarak ayaga kalkabiliyor ama 1-2 kere yapti bir daha yapmadi. Ben koltuga falan tutturursam tay tay duruyor biraz tutunarak ilerliyor ama 2 adim. Olumsuz bir durum gozlemlemiyorum ama İnsallah bir saglik sorunu yoktur ne zaman endişelenmeliyim bilmiyorum🤔
Bu arada 10 dişi var 11inci yolda. Emmeyi azaltmisti bir ara hatta nerdeyse hic emmiyordu neyseki düzeldi bu sefer de yemek yemiyor. Ancak disari cikarsak etrafi izlerken yiyor ama bu duruma alışması da iyi degil evde hic yemek yemeyecek yoksa.
Gece uykulari mukemmel diyebilirim hic bu kadar dinlenmemistim🥳🤗

kızlar bebişler nasıl

Ne sen sor ne ben söyleyeyim durumundayım fırtına gibi yetişemiyorum evde çok eziyet ediyor dışarıya çıkarıyorum yürüsün yorulsun diye bırak ben kendim gidecem der gibi iteliyor beni koyversem jet gibi gidip burnunun üstüne çakılacak evde nerde zarar ziyan var Tuğrul bey başında hiç dinlenemiyorum hiç uykuyu söylemiyorum bile aaaahhh ahhh 😞😞😞

Emekleyince yakalayabiliyorsun, yönünü değiştirebiliyorsun 🤣 ama yürüyünce vay halimize 🤣🤣 durduramayız bebeleri
Banada öyle geliyor :KK70:
Şimdi dolap açmayı öğrendi ühüüü isyannn :KK70:

Ben kesin emin oldum kızım emeklemeyecek. Nerdeyse 1 yaşına geldi hala sürünüyor ya da donerek ilerliyor komando gibi. Babasi iste geliyor ozel hareket sarkisini aciyor🤣
Hic yurume belirtisi de yok. Tutunarak ayaga kalkabiliyor ama 1-2 kere yapti bir daha yapmadi. Ben koltuga falan tutturursam tay tay duruyor biraz tutunarak ilerliyor ama 2 adim. Olumsuz bir durum gozlemlemiyorum ama İnsallah bir saglik sorunu yoktur ne zaman endişelenmeliyim bilmiyorum🤔
Bu arada 10 dişi var 11inci yolda. Emmeyi azaltmisti bir ara hatta nerdeyse hic emmiyordu neyseki düzeldi bu sefer de yemek yemiyor. Ancak disari cikarsak etrafi izlerken yiyor ama bu duruma alışması da iyi degil evde hic yemek yemeyecek yoksa.
Gece uykulari mukemmel diyebilirim hic bu kadar dinlenmemistim🥳🤗
Yaaa maşallah 11 diş.. Sağlıkla çıksın hepsi inşallah..
Benm kız bebeleri tembel die bi kanaatım var artk :KK70:
Bende kızım emeklemiecek diodm ki ben emeklemeden yürümüşüm
Kızımda 1 aydır felan emekliyor öyle cok olmadı ki drfalarca ağzını vurup kanatmışklığıda var, öyle emekleme tecrübemiz hiç güzel başlamadı :KK70:
Bende kuzunun sağlık sorunu olduğunu düşünmüorm anlattığın kadarıyla annesi..
Ama bol bol koltuk kenarında yürüme egzersizi yaptır.. Direk yürür inşallah

Ne sen sor ne ben söyleyeyim durumundayım fırtına gibi yetişemiyorum evde çok eziyet ediyor dışarıya çıkarıyorum yürüsün yorulsun diye bırak ben kendim gidecem der gibi iteliyor beni koyversem jet gibi gidip burnunun üstüne çakılacak evde nerde zarar ziyan var Tuğrul bey başında hiç dinlenemiyorum hiç uykuyu söylemiyorum bile aaaahhh ahhh 😞😞😞
Maşallah o zaman tuğrul bey yürüyor demi

Banada öyle geliyor :KK70:
Şimdi dolap açmayı öğrendi ühüüü isyannn :KK70:

Yaaa maşallah 11 diş.. Sağlıkla çıksın hepsi inşallah..
Benm kız bebeleri tembel die bi kanaatım var artk :KK70:
Bende kızım emeklemiecek diodm ki ben emeklemeden yürümüşüm
Kızımda 1 aydır felan emekliyor öyle cok olmadı ki drfalarca ağzını vurup kanatmışklığıda var, öyle emekleme tecrübemiz hiç güzel başlamadı :KK70:
Bende kuzunun sağlık sorunu olduğunu düşünmüorm anlattığın kadarıyla annesi..
Ama bol bol koltuk kenarında yürüme egzersizi yaptır.. Direk yürür inşallah

Maşallah o zaman tuğrul bey yürüyor demi
İşin zor canım. Ben bugün mutfaktan ayakkabılarımı, banyodan tahta kaşıkları, yatak odasından da tv kumandalarını topladım :KK76:

X