2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Yaa yerim ben onları bak bana hayal kurdurdun şimdi acaba ben de o aşamaya gelir miyim 😂 16 ay olacak aralarında 😂 Bebişlerin odaları senden ayrı mı canım
Seninki çok daha farklı olur biri daha büyük olacağı için hiç değilse laftan anlar
Ben ilk 6 ay perişan oldum senin o kadar yorulacağini düşünmüyorum canım

İnşallah canım ablasına baksa pusette o bile yeter bana 😂
Valla benimkiler ben dahil hiçbir syleye bakmadilar delirttiler beni
İki tane canavar besledim 6 ay canım çıktı
Şimdilerde biraz oyalaniyorlar
Oncesi de oyalaniyorlardi da işte çöp karıştırma çekmece boşaltma falan
Şimdi birbirini kovalayıp gulusuyorlar yine sonrası tabi kavga da🤣
Bilsem çocuk böyle bir şey ya da bana böylesi denk gelecek vallahi bölünür de ikiz olur korkusuna embriyoyu yarım transfer ettirirdim🤣
Bi arkadaşım dedigim kiz vardı eksik olmasın vaktinde canımı çok sıkmıştı
İkizlerin olsun da benimle uğraşamayasin demiştim döndü beni buldu🤣
Acaba bende miydi problem diye düşünüyorum sürekli gidip helallik mi istesem🤣🤣

Anladm canm. Ama bizimki ek gıdaya geçeli baya bi zaman oldu. Bir kere olsun pişik yapmamıştı. İshal olunca çocuk ben sürekli islak mendille silip poposunun ph dengesini bozdugumu düşünüyorum. Rüyamda bile çözüm ariyordum 🤦🏻‍♀️
Diş ağrısına iyi gelsin diye tetagil ve dentinox jel kullaniyorum. Tetagilin pek bi faydasını göremedim
Bende dentinox kullanıyorum geçici olarak rahatlama sağlıyor çok sıkıntı olduğunda calpol veriyorum ben oğlum sadece 2 ay emdiği için 4 buçuk aylıkken başladım ek gıdaya geçtik geçeli pişik oluyor geçiyor tekrar başlıyor aile hekimi dermo trosyd verdi tek onun faydasını gördüm yediklerinin asit değerine göre ve kaka sıklığına göre pişik gidip geliyor özellikle kahvaltı hariç her yemeğinin yanında yoğurt verdiğim için pişik tekrarlıyor

Valla benimkiler ben dahil hiçbir syleye bakmadilar delirttiler beni
İki tane canavar besledim 6 ay canım çıktı
Şimdilerde biraz oyalaniyorlar
Oncesi de oyalaniyorlardi da işte çöp karıştırma çekmece boşaltma falan
Şimdi birbirini kovalayıp gulusuyorlar yine sonrası tabi kavga da🤣
Bilsem çocuk böyle bir şey ya da bana böylesi denk gelecek vallahi bölünür de ikiz olur korkusuna embriyoyu yarım transfer ettirirdim🤣
Bi arkadaşım dedigim kiz vardı eksik olmasın vaktinde canımı çok sıkmıştı
İkizlerin olsun da benimle uğraşamayasin demiştim döndü beni buldu🤣
Acaba bende miydi problem diye düşünüyorum sürekli gidip helallik mi istesem🤣🤣
Allah kolaylık versin canım 😂 az daha büyüdükleri zaman senden daha bağımsız birbirleriyle ve etrafta oyalanırlar inşallah da sen de rahat edersin

Evet canım ben video izlenip yapılandan almıştım 300 tl ödemiştim Aralık ayında
Üyelik sürem doldu ama hala bir sorun olduğu zaman danışmanlarla iletişim halindeyiz
Aa gayet uygun hangi site bı bakayım sakıncası yoksa paylasabilirmisin. İş bitincs yine cevap vermeleri de guzelmis

X