Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar selamm bilin bakalim kim 2.ye hamileSürprizzz kimsenin haberi yok sadece eşim biliyor çok çok yeni bir gebelik başlangıcı var daha doktora gitmedim sadece beta baktirdim
Benimki eliyle tutunurken bile dengeyi sağlayamıyor. Toto sallanıp duruyor ama inatla tırmanıyorBiz 8 buçuk olduk benimki çok aceleci emekliyor biyerlerden tutunup ayağa kalkıyor sonra tutunmayı unutup düşüyor tabi ki bay bay yapıyor gel gel yapıyor el çırpıyor ve en çok dede diyor kolayına geliyor galiba birkaç kelime daha çıkarıyor ama bilinçsiz ve bazen unutuyor ben ek gıdaya bodoslama girdim sabah kahvaltısı öğlen yemek suyu yada çorbaya ekmek atıyorum doyumluk artık gece yatmadan yoğurt ve muz rendeleyip yediriyorum gece kalkarsa da mama veriyorum çok şükür ek gıdada sorun yaşamadık
Kol altından tutunca koşuyor bizimkiDaha yeni yeni popoyu kaldırmaya başladı, emekleme başlangıcı var, bir de kol altından tutunca adım atıyor, nerde tehlikeli bir şey var yönünü oraya çeviriyor ve saldırıyorhenüz bir kelime duymadım ağzından . Varsa yoksa vevevevevee vavavava ııııııı
Gece içiyor sadece gündüz biberon almıyor ağzına 2 aydan sonra hiç anne sütü emmedi de zaten o yüzden 4 buçuk aylıkken yavaş yavaş başladım ek gıdaya şimdi doyumluk veriyorum artıkHayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benimki eliyle tutunurken bile dengeyi sağlayamıyor. Toto sallanıp duruyor ama inatla tırmanıyor
Aralarda mama içiyor mu sadece gece mİ içiyor
Kol altından tutunca koşuyor bizimkihele yerde top yada balon görsün uçuyor resmen
8. Ay atak dönemiymiş canım ve bu dönemde uyku düzensizliği normalmiş happy kids ten takip ediyorum orda normal bu dönemlerde uykuda zorlanması diyodu benimki de zor dalıyor yarım saatlik uyku için 1 saat sallayıp ninni söylüyorum kollarım falan ağrıyor beşik sallamaktan benimki de 3 uykudan 2 ye düştü geceleri de bozuldu uyku düzeni dişler de çok etkiliyor tabiBu arada 8. Ay uyku gerilemesi mi yoksa diş mi geliyor, anlamadığım bir sebepten ötürü uykuya geçişte zorlanıyor. Uyuyunca sıkıntı yok. Normalde de huzursuzluk falan yok ama sadece uykuya dalarken olan bir derdi var.Sabahlari uyutamamis bakıcısı da bir kaç gün. Gündüz tek uyku yaptı o günler. 3 uykudan 2ye düşüyor artık ama tek uyku için de erken daha inşallah düzelir neyse derdi.
Ben sakin bebe istiyodum aslında ama benimki daha içerdeyken kuduruktu 16 haftalıkken doktor daha yeni hissetmeye başlarsın derken benimki içerde balık gibi yüzüyordu büyüdükçe de sürekli böbreğimi leğen kemiğimi tekmeliyodu şimdi de saçımı yoluyor tutup tutup yüzümü yalıyor hiç oturmuyor emekleyerek odadan çıkı yap mutfağa kadar geliyor oyucaklarıyla değil de kablo poşet damacana çamaşır makinesi gibi şeylerle oynamaya çalışıyorBen çok şikaywtçi değilim.
Seviyorum zıpır bebe
Akıllı olsalar bu cock nie sus pus diecez
Benim kizimda tipki bu anlattigin sadece emeklemiyor surunuyorBen sakin bebe istiyodum aslında ama benimki daha içerdeyken kuduruktu 16 haftalıkken doktor daha yeni hissetmeye başlarsın derken benimki içerde balık gibi yüzüyordu büyüdükçe de sürekli böbreğimi leğen kemiğimi tekmeliyodu şimdi de saçımı yoluyor tutup tutup yüzümü yalıyor hiç oturmuyor emekleyerek odadan çıkı yap mutfağa kadar geliyor oyucaklarıyla değil de kablo poşet damacana çamaşır makinesi gibi şeylerle oynamaya çalışıyor
Yakında emekler o zaman benimki de sürünerek başladı komando diyodum sonra birden dizlerini büküp emeklemeye başladı şimdiki Z kuşağı çocukları çok fena ya hem çok akıllı hem çok hiperaktifBenim kizimda tipki bu anlattigin sadece emeklemiyor surunuyor
Anne babayla maç yapsınHayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benimki eliyle tutunurken bile dengeyi sağlayamıyor. Toto sallanıp duruyor ama inatla tırmanıyor
Kol altından tutunca koşuyor bizimkihele yerde top yada balon görsün uçuyor resmen
Neye alerjisi olduğunu bulmaya devam ediyorum canım.şimdiye kadar verdiğim şeylerde bişey yaşamadık şükür.bakalım böyle böyle bulucam inşallah.onun dışında benim kızce anne baba mama ve meme diyor.henüz emeklemiyoruz ama popomuzu kaldırıp ileri doğru kendimizi itiyoruz.yürüteçle her yere gidiyoruz.oyuncaklarından çok gereksiz olan ne varsa eline geçirip onunla oynuyornasılsınız tatlı anneler
bebişler nasıl
Bu temmuz bebelerinin sesi fena ya.ben ilk kızımda bu kadar çok ses duymadım.bu bi çığlık attımı yeri göğü inletiyor.diyorum bu kadarcık bebeden bu ses nasıl çıkıyo diyeMerhabalar kızlar. Biz artık 8 aylık olduk. Ek gıda da öğün yapmaya başladım. Tadım şeklinde ilerliyordum. Tuvaletini mukuslu yapıyordu arada, az az ilerledim o yüzden. Şuan daha iyi. Kahvaltı+ara öğün+akşam şeklinde yapıyorum. Doyumluk yemiyor ama, yarım saat geçmeden emmek istiyor mesela. Yavaş yavaş alışacak artık.
Hâlâ desteksiz oturamiyor ama emekliyor, dünden beri de bir yerlere tırmanmaya başladı. Dengeyi de kuramıyor ama yine de durmuyor hiçaaaa diye bağırmaktan başka seste çıkarmıyor. Bir ara baba diye bağırıyordu onu da unuttu Allah'tan en iyi yaptığı şey ise el çırpmak. Uyusun diye ninni söylüyorum on da bile alkış yapıp oynuyor zilli
Bizde son durum böyle. Epeydir iş, ev , hastalık derken yazamadim.
Bende de istenmeyen 5 kilo kaldı. Dikkat etmeye başladım artık. Yaza fit bir anne olarak giriş yapmak istiyorum
Ayy hadi hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar selamm bilin bakalim kim 2.ye hamileSürprizzz kimsenin haberi yok sadece eşim biliyor çok çok yeni bir gebelik başlangıcı var daha doktora gitmedim sadece beta baktirdim
Arası az olunca arkadaş gibi büyürler ne güzel canım. Rezilliği dibine kadar yaşarsın ama biraz büyüdüler mi rahatlarsınHaftaya cuma falan giderim Canım, ekim sonuna sezaryen günü verir sanırım:) 16 ay olacak aralarjnda :)
Kız istiosan erkeni olmaz
İyi olmuşşş
Ben 2023ün kasımında transfer olurum
Temmuzda doğurmak için
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Teşekkür ederim kızlar :)Neye alerjisi olduğunu bulmaya devam ediyorum canım.şimdiye kadar verdiğim şeylerde bişey yaşamadık şükür.bakalım böyle böyle bulucam inşallah.onun dışında benim kızce anne baba mama ve meme diyor.henüz emeklemiyoruz ama popomuzu kaldırıp ileri doğru kendimizi itiyoruz.yürüteçle her yere gidiyoruz.oyuncaklarından çok gereksiz olan ne varsa eline geçirip onunla oynuyor
Bu temmuz bebelerinin sesi fena ya.ben ilk kızımda bu kadar çok ses duymadım.bu bi çığlık attımı yeri göğü inletiyor.diyorum bu kadarcık bebeden bu ses nasıl çıkıyo diyeşükür bende kilo falan kalmadı hamileliğimde çok bişey almamıştım doğum sonrası olanda gitti
Ayy hadi hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahiyi cesaret etmişsin ben 3 yıl sonra anca karar verebildim şimdi ikisinin arasında 4 yaş var
Valla canım kariyer hedefime gore muhtemelen 2 sene daha evdeyim o yüzden şu an zamanıydı, Annem de kayinvalidem de 10 dakka mesafede gerekirse yardımcı da tutacağız insallah Tek sıkıntı ikinci çocuk yürüyene kadar olur sonra birlikte oynarlar:)Arası az olunca arkadaş gibi büyürler ne güzel canım. Rezilliği dibine kadar yaşarsın ama biraz büyüdüler mi rahatlarsınben de istiyorum da işte 3 ay var istediğim tarihe
Ay ne güzel anne ve kv yakında . En sevdiğimTeşekkür ederim kızlar :)
Valla canım kariyer hedefime gore muhtemelen 2 sene daha evdeyim o yüzden şu an zamanıydı, Annem de kayinvalidem de 10 dakka mesafede gerekirse yardımcı da tutacağız insallah Tek sıkıntı ikinci çocuk yürüyene kadar olur sonra birlikte oynarlar:)
Sosyal Hizmet uzmanıyım canım bu sene yüksek lisansım bitiyor, doktoraya başlarım ekim gibi bebeklerle evdeyken bi kaç senesi gecer sonra da saha da aktif çalışırım insallah :)Ay ne güzel anne ve kv yakında . En sevdiğimBenim kimsem yok da burda 2 yıl evdeysen büyütürsün biraz, sonra onlar kreşe sen görevine Mesleğin ne canım? Nasıl bir kariyer yapacaksın?
MaşallahGece içiyor sadece gündüz biberon almıyor ağzına 2 aydan sonra hiç anne sütü emmedi de zaten o yüzden 4 buçuk aylıkken yavaş yavaş başladım ek gıdaya şimdi doyumluk veriyorum artık
Daha hiç disimiz yok, salya falan da yok ama uykuya dalarken elini ağzına sokmaya çalışıyor. O yüzden dişten şüphelendim. Uyuyabilirse sorun olmuyorda dalmasi uzun sürüyor. Kısa süre de geçer inşallah8. Ay atak dönemiymiş canım ve bu dönemde uyku düzensizliği normalmiş happy kids ten takip ediyorum orda normal bu dönemlerde uykuda zorlanması diyodu benimki de zor dalıyor yarım saatlik uyku için 1 saat sallayıp ninni söylüyorum kollarım falan ağrıyor beşik sallamaktan benimki de 3 uykudan 2 ye düştü geceleri de bozuldu uyku düzeni dişler de çok etkiliyor tabi
Onun gözü ablada, peşinde dolanıp duruyor benimle oynasın diyeAnne babayla maç yapsınçok tatlı oldular maşallah Allahım esirgesin
Yaramazligina engel olmaya çalıştım mi bir bağırıyor aaaaa diye, resmen kavga ediyor benimle. Tamam al ne istiyorsan yeter ki sus diyorumNeye alerjisi olduğunu bulmaya devam ediyorum canım.şimdiye kadar verdiğim şeylerde bişey yaşamadık şükür.bakalım böyle böyle bulucam inşallah.onun dışında benim kızce anne baba mama ve meme diyor.henüz emeklemiyoruz ama popomuzu kaldırıp ileri doğru kendimizi itiyoruz.yürüteçle her yere gidiyoruz.oyuncaklarından çok gereksiz olan ne varsa eline geçirip onunla oynuyor
Bu temmuz bebelerinin sesi fena ya.ben ilk kızımda bu kadar çok ses duymadım.bu bi çığlık attımı yeri göğü inletiyor.diyorum bu kadarcık bebeden bu ses nasıl çıkıyo diyeşükür bende kilo falan kalmadı hamileliğimde çok bişey almamıştım doğum sonrası olanda gitti
Ayy hadi hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahiyi cesaret etmişsin ben 3 yıl sonra anca karar verebildim şimdi ikisinin arasında 4 yaş var
Çok güzel canım maşallahSosyal Hizmet uzmanıyım canım bu sene yüksek lisansım bitiyor, doktoraya başlarım ekim gibi bebeklerle evdeyken bi kaç senesi gecer sonra da saha da aktif çalışırım insallah :)
Temmuz annelerinde ikinci bebis ilk sende geliyor hadi hayırlı olsun canım.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar selamm bilin bakalim kim 2.ye hamileSürprizzz kimsenin haberi yok sadece eşim biliyor çok çok yeni bir gebelik başlangıcı var daha doktora gitmedim sadece beta baktirdim
Ooo maşallah hadi hayırlısı inşallah erken hamilelik ve bebek bakmak güzelde zor olcak şimdiden hayırlısı sağlıklı olması dileğiyle inşallah canımKızlar selamm bilin bakalim kim 2.ye hamileSürprizzz kimsenin haberi yok sadece eşim biliyor çok çok yeni bir gebelik başlangıcı var daha doktora gitmedim sadece beta baktirdim