2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhabalar kızlar. Biz artık 8 aylık olduk. Ek gıda da öğün yapmaya başladım. Tadım şeklinde ilerliyordum. Tuvaletini mukuslu yapıyordu arada, az az ilerledim o yüzden. Şuan daha iyi. Kahvaltı+ara öğün+akşam şeklinde yapıyorum. Doyumluk yemiyor ama, yarım saat geçmeden emmek istiyor mesela. Yavaş yavaş alışacak artık.
Hâlâ desteksiz oturamiyor ama emekliyor, dünden beri de bir yerlere tırmanmaya başladı. Dengeyi de kuramıyor ama yine de durmuyor hiç aaaa diye bağırmaktan başka seste çıkarmıyor. Bir ara baba diye bağırıyordu onu da unuttu Allah'tan en iyi yaptığı şey ise el çırpmak. Uyusun diye ninni söylüyorum on da bile alkış yapıp oynuyor zilli
Bizde son durum böyle. Epeydir iş, ev , hastalık derken yazamadim.
Bende de istenmeyen 5 kilo kaldı. Dikkat etmeye başladım artık. Yaza fit bir anne olarak giriş yapmak istiyorum

Maşallah cnm
Bende 25 kilo verdm ama o son 5 kilo 2 aydıe gitmio

Kızlar selamm bilin bakalim kim 2.ye hamile Sürprizzz kimsenin haberi yok sadece eşim biliyor çok çok yeni bir gebelik başlangıcı var daha doktora gitmedim sadece beta baktirdim
Ay maşallah.. İstiomuydun?

She-Raa kızzzz koşşşç hamile varrrr

Kızlar selamm bilin bakalim kim 2.ye hamile Sürprizzz kimsenin haberi yok sadece eşim biliyor çok çok yeni bir gebelik başlangıcı var daha doktora gitmedim sadece beta baktirdim
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin valla helal olsun büyük cesaret benimki tüp Bebek olduğu halde ikinci gelir inşallah diye dua ediyorlar ama ben pes ettim bana bir kuduruk yetti arttı

Biz 8 buçuk olduk benimki çok aceleci emekliyor biyerlerden tutunup ayağa kalkıyor sonra tutunmayı unutup düşüyor tabi ki bay bay yapıyor gel gel yapıyor el çırpıyor ve en çok dede diyor kolayına geliyor galiba birkaç kelime daha çıkarıyor ama bilinçsiz ve bazen unutuyor ben ek gıdaya bodoslama girdim sabah kahvaltısı öğlen yemek suyu yada çorbaya ekmek atıyorum doyumluk artık gece yatmadan yoğurt ve muz rendeleyip yediriyorum gece kalkarsa da mama veriyorum çok şükür ek gıdada sorun yaşamadık

Maşallah cnm

Kıııııızzzzz olay var desene benden önce haaaa Oldu mu şimdi bu
kzlrgn05 canım benim, güzel anne hayırlı olsun. Allah sağlıklıca hayırlıca kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı Bal0ncuk a ve bana inşallah

nasılsınız tatlı anneler

bebişler nasıl
Daha yeni yeni popoyu kaldırmaya başladı, emekleme başlangıcı var, bir de kol altından tutunca adım atıyor, nerde tehlikeli bir şey var yönünü oraya çeviriyor ve saldırıyor henüz bir kelime duymadım ağzından . Varsa yoksa vevevevevee vavavava ııııııı

Kızzzz önden sen
Benm bebeler bilmem kaç derece donmuş bekliyoröar
Benm kz asla poposunu kaldırmaz
Popo kaldırmaz nedir
Tırnağını oynatmaz
Çıt kırıldım, aman mücadele etmesn
Aman yorulmasn
Canı cok kıymetli
Ama zararlı olan herşeye atılıyor, yaramazlık on numara
Bide baba diyoruz

Maşallah cnm

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin valla helal olsun büyük cesaret benimki tüp Bebek olduğu halde ikinci gelir inşallah diye dua ediyorlar ama ben pes ettim bana bir kuduruk yetti arttı

Istiyordum kızlar biraz erken oldu hemence Çok sağolun Allah razı olsun inşallah sağlıklıdır bebisim darısı isteyenlere insallah

Kızzzz önden sen
Benm bebeler bilmem kaç derece donmuş bekliyoröar
Denemelere ben Haziran diyorum , eşim Nisan diyor . Bu defa işime göre ayarlamak istiyorum . Sen herhalde seneye düşünüyorsun. Seneye Ekim de
Birden yapıyorlar canım. Bizimki daha 2 gün önce popoyu kaldıramıyordu. Bir baktım oyuncağına uzanıyor popoyu kaldırıp kendini itiyor bizim bebe emekliyormuş dedim eşime

Istiyordum kızlar biraz erken oldu hemence Çok sağolun Allah razı olsun inşallah sağlıklıdır bebisim darısı isteyenlere insallah
Maşallah canım sağlıklıdır tabi niye olmasın Doktor kontrolüne ne zaman gideceksin? Bir de doğum tarihi ne olacak ?
Amin canım, Allah isteyenlere nasip etsin

Kız istiosan erkeni olmaz
İyi olmuşşş
Ben 2023ün kasımında transfer olurum
Temmuzda doğurmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…