Kııııızzzzz ne güzel ve ne cesaretli allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar selamm bilin bakalim kim 2.ye hamileSürprizzz kimsenin haberi yok sadece eşim biliyor çok çok yeni bir gebelik başlangıcı var daha doktora gitmedim sadece beta baktirdim
Amin canım inşallah sağlıklıdır , çok teşekkür ederimKııııızzzzz ne güzel ve ne cesaretli allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayirli olsun canim istiyordun galiba rabbim tamamina erdirsinKızlar selamm bilin bakalim kim 2.ye hamileSürprizzz kimsenin haberi yok sadece eşim biliyor çok çok yeni bir gebelik başlangıcı var daha doktora gitmedim sadece beta baktirdim
Maşallah cnmMerhabalar kızlar. Biz artık 8 aylık olduk. Ek gıda da öğün yapmaya başladım. Tadım şeklinde ilerliyordum. Tuvaletini mukuslu yapıyordu arada, az az ilerledim o yüzden. Şuan daha iyi. Kahvaltı+ara öğün+akşam şeklinde yapıyorum. Doyumluk yemiyor ama, yarım saat geçmeden emmek istiyor mesela. Yavaş yavaş alışacak artık.
Hâlâ desteksiz oturamiyor ama emekliyor, dünden beri de bir yerlere tırmanmaya başladı. Dengeyi de kuramıyor ama yine de durmuyor hiçaaaa diye bağırmaktan başka seste çıkarmıyor. Bir ara baba diye bağırıyordu onu da unuttu Allah'tan en iyi yaptığı şey ise el çırpmak. Uyusun diye ninni söylüyorum on da bile alkış yapıp oynuyor zilli
Bizde son durum böyle. Epeydir iş, ev , hastalık derken yazamadim.
Bende de istenmeyen 5 kilo kaldı. Dikkat etmeye başladım artık. Yaza fit bir anne olarak giriş yapmak istiyorum
Ay maşallah..Kızlar selamm bilin bakalim kim 2.ye hamileSürprizzz kimsenin haberi yok sadece eşim biliyor çok çok yeni bir gebelik başlangıcı var daha doktora gitmedim sadece beta baktirdim
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin valla helal olsun büyük cesaret benimki tüp Bebek olduğu halde ikinci gelir inşallah diye dua ediyorlar ama ben pes ettim bana bir kuduruk yetti arttıKızlar selamm bilin bakalim kim 2.ye hamileSürprizzz kimsenin haberi yok sadece eşim biliyor çok çok yeni bir gebelik başlangıcı var daha doktora gitmedim sadece beta baktirdim
Uykusuz ve yorgunumnasılsınız tatlı anneler
bebişler nasıl
Bu temmız bebeleri nie kudurukUykusuz ve yorgunumama bebe tam tersi huysuz ve kuduruk
Biz 8 buçuk olduk benimki çok aceleci emekliyor biyerlerden tutunup ayağa kalkıyor sonra tutunmayı unutup düşüyor tabi ki bay bay yapıyor gel gel yapıyor el çırpıyor ve en çok dede diyor kolayına geliyor galiba birkaç kelime daha çıkarıyor ama bilinçsiz ve bazen unutuyor ben ek gıdaya bodoslama girdim sabah kahvaltısı öğlen yemek suyu yada çorbaya ekmek atıyorum doyumluk artık gece yatmadan yoğurt ve muz rendeleyip yediriyorum gece kalkarsa da mama veriyorum çok şükür ek gıdada sorun yaşamadıkMerhabalar kızlar. Biz artık 8 aylık olduk. Ek gıda da öğün yapmaya başladım. Tadım şeklinde ilerliyordum. Tuvaletini mukuslu yapıyordu arada, az az ilerledim o yüzden. Şuan daha iyi. Kahvaltı+ara öğün+akşam şeklinde yapıyorum. Doyumluk yemiyor ama, yarım saat geçmeden emmek istiyor mesela. Yavaş yavaş alışacak artık.
Hâlâ desteksiz oturamiyor ama emekliyor, dünden beri de bir yerlere tırmanmaya başladı. Dengeyi de kuramıyor ama yine de durmuyor hiçaaaa diye bağırmaktan başka seste çıkarmıyor. Bir ara baba diye bağırıyordu onu da unuttu Allah'tan en iyi yaptığı şey ise el çırpmak. Uyusun diye ninni söylüyorum on da bile alkış yapıp oynuyor zilli
Bizde son durum böyle. Epeydir iş, ev , hastalık derken yazamadim.
Bende de istenmeyen 5 kilo kaldı. Dikkat etmeye başladım artık. Yaza fit bir anne olarak giriş yapmak istiyorum
Valla bilmiyorum ama canıma okuyor resmenBu temmız bebeleri nie kuduruk
Ben çok şikaywtçi değilim.Valla bilmiyorum ama canıma okuyor resmenhiç yerinde durmuyor bide tamamen yürümeye başlayınca napacam bilmiyorum yetişemiyorum
Kıııııızzzzz olay var deseneMaşallah cnm
Bende 25 kilo verdm ama o son 5 kilo 2 aydıe gitmio
Ay maşallah..İstiomuydun?
She-Raa kızzzz koşşşç hamile varrrr
Daha yeni yeni popoyu kaldırmaya başladı, emekleme başlangıcı var, bir de kol altından tutunca adım atıyor, nerde tehlikeli bir şey var yönünü oraya çeviriyor ve saldırıyornasılsınız tatlı anneler
bebişler nasıl
Kızzzz önden sen
Benm kz asla poposunu kaldırmazDaha yeni yeni popoyu kaldırmaya başladı, emekleme başlangıcı var, bir de kol altından tutunca adım atıyor, nerde tehlikeli bir şey var yönünü oraya çeviriyor ve saldırıyorhenüz bir kelime duymadım ağzından . Varsa yoksa vevevevevee vavavava ııııııı
Maşallah cnm
Bende 25 kilo verdm ama o son 5 kilo 2 aydıe gitmio
Ay maşallah..İstiomuydun?
She-Raa kızzzz koşşşç hamile varrrr
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin valla helal olsun büyük cesaret benimki tüp Bebek olduğu halde ikinci gelir inşallah diye dua ediyorlar ama ben pes ettim bana bir kuduruk yetti arttı
Istiyordum kızlar biraz erken oldu hemence
Denemelere ben Haziran diyorum , eşim Nisan diyor . Bu defa işime göre ayarlamak istiyorum . Sen herhalde seneye düşünüyorsun. Seneye Ekim deKızzzz önden sen
Benm bebeler bilmem kaç derece donmuş bekliyoröar
Birden yapıyorlar canım. Bizimki daha 2 gün önce popoyu kaldıramıyordu. Bir baktım oyuncağına uzanıyor popoyu kaldırıp kendini itiyorBenm kz asla poposunu kaldırmaz
Popo kaldırmaz nedir
Tırnağını oynatmaz
Çıt kırıldım, aman mücadele etmesn
Aman yorulmasn
Canı cok kıymetli
Ama zararlı olan herşeye atılıyor, yaramazlık on numara
Bide baba diyoruz
Maşallah canımIstiyordum kızlar biraz erken oldu hemenceÇok sağolun Allah razı olsun inşallah sağlıklıdır bebisim darısı isteyenlere insallah
Haftaya cuma falan giderim Canım, ekim sonuna sezaryen günü verir sanırım:) 16 ay olacak aralarjnda :)Maşallah canımsağlıklıdır tabi niye olmasın Doktor kontrolüne ne zaman gideceksin? Bir de doğum tarihi ne olacak ?
Amin canım, Allah isteyenlere nasip etsin
Kız istiosan erkeni olmazIstiyordum kızlar biraz erken oldu hemenceÇok sağolun Allah razı olsun inşallah sağlıklıdır bebisim darısı isteyenlere insallah
Ben 2023ün kasımında transfer olurumDenemelere ben Haziran diyorum , eşim Nisan diyor . Bu defa işime göre ayarlamak istiyorum . Sen herhalde seneye düşünüyorsun. Seneye Ekim de
Birden yapıyorlar canım. Bizimki daha 2 gün önce popoyu kaldıramıyordu. Bir baktım oyuncağına uzanıyor popoyu kaldırıp kendini itiyorbizim bebe emekliyormuş dedim eşime