2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hepsinin becerisi farklı bizim kızda çok dilli ama o kadar tembel ki. Tembellikten konuşmayı öğrendi diyoruz sıfır hareket

Bunu bende çok merak ediyorum kıyafet oyuncak küvet puset bi sürü şey var
Bulunduğunuz şehirdeki çocuk evlerine kullanilmamis olanlari ya da temiz olanları önceden arayip kabul ediyorlarsa verebilirsiniz , veya şehir hastanesi devlet hastanesi gibi yerlerde hastanenin tıbbi sosyal hizmet birimi ile iletisime geçip verebilirsiniz inanın bazı çocukların doğduklarında giyecek kıyafetleri olmuyor hatta kullanılmamış küçük gelen bezleri, şampuan gibi ihtiyaçları da güzel şekilde kolileyip verebilirsiniz

Tamam canım teşekkür ederim.bende öyle yapmayı planlıyorum.zor bir süreç olacak ama mecburum işte

Evet ya gerçekten ihtiyacı olan kişilere ulaşsın istiyorum ama annem diyor ki bazıları alıp satıyormuş dediğiniz gibi hastanelere verilebilir

Canım ben 7 aydır süt ürünü yumurta susam yemiyorum son birkaç aydır kırmızı et tavuk balık ve kuruyemiş de yemiyorum bir düzen oturttuktan sonra alışılıyor şifa bulun inşallah
Benim yediğim hiç bişey alerji yapmadı canım.kendine bişey verdiğim zaman oluyo ne oluyosa.4 5 gündür sadece beni emiyo ve ben kendi yediğim içtiğim hiç bişeyden kısmadım aynı devam ettim.onada alerji oluncaya kadar verebileceğim şeyleri verdim ne olduysa şubatın 24ünden 25 inden sonra oldu ayın 27sinde her yeri kırmızı kırmızıydı ayın 28inden beride hiç bişey vermedim.öyle alerji edecek bir yiyecekte vermedim aslında ama anlamadım işte

Alerji parmak izi gibi herkeste farklıdır. Mısır unu alerji yapar mı? Karnabahar? Hiç ummadığınız şeyler oğlumda döküntü yapıyor. O yüzden muhtemelen alerji olasılığını az görüp verdiğiniz bir yiyecekten olabilir. Bazılarında patates elma alerjisi bile olabiliyor. Bir de miktar da önemli bir çorba kaşığını tolere ederken 2 çorba kaşığını edemeyebilir

Aynen canım.bir arkadaşın bebeğinin havuca alerjisi varmış.hiç aklımıza gelmez havucun alerji yapabileceği ama oluyo işte.bende 1 hafta 1hafta deniycem bakalım.

Canım alerji konusu beni de cok uğrastırıyor malesef. Süt ürüneleri direk dokunuyor bebeğime ondan eminiz emzirirken anlamıstık ek gıdadan önce. Ek gıda da 3 gün kuralıyla ilerledim hep bazı besinleri yediği gün cok huzursuzlandı mesela döküntüsü olmadı o da bagırsak tutulumlu alerjide olabiliyormus bundan emin olmak için bazen 4-5 güne cıkardım denemeleri. süt ürünleri(yogurt kefir lor vs bebege verilcekler) vermiyorum, balkabagına alerjisi var, keçiboynuzu ununa 7. Ayda doktorumuzun önerisiyle baslamıstık o da dokundu heryeri döküntü olmuştu sonra bu hafta tekrar denedim bu sefer de dokunmadı böyle besinleri 1-2 ay ara verip tekrar deniyorum avakado aynı sekilde 6. Ayda dokundu 8. Ayda tekrar verdim onada alerjisi gecmişti. Zorlayan bi sürec gercekten. Bide biz alerjisi olan bi ürünü yediysek öpüncede cildi kızarıp döküntü oluyor ona dikkat ediyo musun bilmiyorumda biz zaten eşim ve kendim dısında kimseye ilk doğdugundan beri öptürmüyoduk alerjisinden beri bizde daha dikkatliyiz

Umarım sizinde bir an önce geçer inşallah canım ya.zorlu bir süreç gerçekten.bende öyle ne yapacağımı bilemedim işte.ilacı vardı onu kullanıyodum döküntüsü geçince bıraktım tabi o arada ek gıda hiç vermedim.şuan sadece beni emiyor ama ben herşeyden yiyorum.benim yediğim hiç bişeyden alerji yapmıyor bebeğime.öpüyorumda ama bişey olduğunu görmedim.sadece ona verdiğim zmnlarda oluyo o da hemen olmadı tabi o arada farklı farklı şeyler verdim.işte verdiğim ama farkına varmadığım birşey alerji yapıyor onu bulamıyorum ben.pazartesiden itibaren yeniden başlıcam bakalım.umarım neyin alerji yaptığını bulurum.bulamazsam test yapan bir hastane varsa oraya gidicem artık

İnşallah bulursun kolayca canım Testlerde bebeklerde cok net spnuc vermiyor diyorlar ama bilemiyorum tabiyaptırmadık bizde

Canım bwnimkide travel sistem oğlumda 5 yıl kullandım ama ne tek çıktığımda ne de uçakta hiç zorlanmadım.

Canım bizimki Kraft Venice kabin boy . Çok pratik . Tekerlekleri falan güzel . Kendi de hafif 6,5 kilo. Biz kullanıyoruz , bir sıkıntı yaşamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…