Merhabalar kızlar. Biz artık 8 aylık olduk. Ek gıda da öğün yapmaya başladım. Tadım şeklinde ilerliyordum. Tuvaletini mukuslu yapıyordu arada, az az ilerledim o yüzden. Şuan daha iyi. Kahvaltı+ara öğün+akşam şeklinde yapıyorum. Doyumluk yemiyor ama, yarım saat geçmeden emmek istiyor mesela. Yavaş yavaş alışacak artık.
Hâlâ desteksiz oturamiyor ama emekliyor, dünden beri de bir yerlere tırmanmaya başladı. Dengeyi de kuramıyor ama yine de durmuyor hiç aaaa diye bağırmaktan başka seste çıkarmıyor. Bir ara baba diye bağırıyordu onu da unuttu Allah'tan en iyi yaptığı şey ise el çırpmak. Uyusun diye ninni söylüyorum on da bile alkış yapıp oynuyor zilli
Bizde son durum böyle. Epeydir iş, ev , hastalık derken yazamadim.
Bende de istenmeyen 5 kilo kaldı. Dikkat etmeye başladım artık. Yaza fit bir anne olarak giriş yapmak istiyorum
Hâlâ desteksiz oturamiyor ama emekliyor, dünden beri de bir yerlere tırmanmaya başladı. Dengeyi de kuramıyor ama yine de durmuyor hiç aaaa diye bağırmaktan başka seste çıkarmıyor. Bir ara baba diye bağırıyordu onu da unuttu Allah'tan en iyi yaptığı şey ise el çırpmak. Uyusun diye ninni söylüyorum on da bile alkış yapıp oynuyor zilli
Bizde son durum böyle. Epeydir iş, ev , hastalık derken yazamadim.
Bende de istenmeyen 5 kilo kaldı. Dikkat etmeye başladım artık. Yaza fit bir anne olarak giriş yapmak istiyorum