2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Buyuk kızımıda ihmal ediyorum aslında ama duzelicek insallah toparlayacagım tabi simdi evde kimse ne yapacagını bipemiyo allahtan babasi aksamlari ilgileniyor onla yikamayida deniyeyim canim cok sağol
Cok sağol canim allah razı olsun basliyorum ozaman bende serum fizyoliğe mecbur

Kızlar ben serum fizyolojiği günaşırı bazen hergün uyguluyorum. bize çocuk doktorumuz hem de aile hekimimiz şu şekilde önerdi, Hem de oldukça uyguna geliyor. Burna sıkılan küçük şişe serumfizyolojiklerden değil de serum şeklinde bağlanan serumfizyolojiklerden alıyoruz eczanede 250ml 5tl civarı. Bir de 2,5ml şırıngalardan alıyoruz. Şırınga ile serum torbasından 2ml kadar çekiyorum (serum torbasından iğneyle çektiğimiz için hava girmiyor ve steril kalıyor) bebeği yan yatırıp tek burun deliğinden hepsini sıkıyorum. Diğer burun deliğinden çıkıyor, boğazına kaçma ihtimaline karşın hemen yüzüstü çeviriyorum. Aspiratörle de çekiyorum. Her zaman Aspiratör kullanmasınız bile burnunu nemlendirmek için yapabilirsiniz bazen kendiliğinden bile çıkıyor sümükleri 8 aydır hiç burun tıkanıklığı ve akıntı yapamadık çok şükür. Doktor önerisi olduğu için paylaşmak istedim

Kızlar erkek anneler özellikle, biz daha sünnet yaptırmadık 7 yaşını bekleyelim dedik olursa eğer. Bugün derisinin ucu kızarmış olarak farkettim, bu durumu yaşayan var mı? Çiş yapmasında herhangi bir sorun yok ama bize bir krem verdi, olmadı idrar testi yaptırırız dedi. Hijyenik bişi mi yaptım bilemedim. Hergün duş alıyor ediyor. Üzüldüm şimdi ya

Canım yarım çay bardağı kaynamış sıcak suya 1 çay kaşığı çörek otu at ağzını kapat ve deölenmeye bırak ılıyınca içir bebeğe ben oğlumunkini böyle biririrdim çok faydasını görürsün allahın izniyle. Rabbim maddi manevi feraha çıkarsın inşallah

Allah razi olsun canim yarın ilk isim denemek olucak

İyiyiz çok şükür canım. Ne bulsak ağzımızda dişimizi yok hâlâ onun huysuzluğu var biraz onun dışında İyiyiz. Siz nasılsınız
bu dişler bizi maffediyor zaten ya...
ama dişleriniz olsada ne bulsalar ağza almaya devam ediyorlar.. dişlerden cok beklentin olmasın cnm
bizim 2 tane cıktı ama bu seferde üstler kaşınıyor

8. Ay civarında rutin kan testi yapılır diyor internetteki pek çok doktor yazısında, bizden de istedi doktorumuz ama ben kan verirken zorlanırız diye korkuyorum pek yaptırasım yok
bizde sadece sağlık ocağı kilo boy ölçümü var demişti
doktorda bişi demedi
vay çakallar

ben de 1 yaşında mı yaptırsam acaba bir düşüneyim teşekkür ederim cevap icin canim

ben de 1 yaşında mı yaptırsam acaba bir düşüneyim teşekkür ederim cevap icin canim
Rica ederim canım. Herhangi bi şikayetin yoksa iştahsızlık filan yoksa erteleyebiliyosun tabi sen bilirsin yine de. Ben 1 yaşına kadar kullanayim dedim demiri ve deviti depoları dolsun 1 yaşında bırakırım diye düşündüm.buyuk kızımda da böyle yapmıştım

bu dişler bizi maffediyor zaten ya...
ama dişleriniz olsada ne bulsalar ağza almaya devam ediyorlar.. dişlerden cok beklentin olmasın cnm
bizim 2 tane cıktı ama bu seferde üstler kaşınıyor
Bitmeyecek galiba hepsi çıkana kadar ne yapalım tek derdimiz o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…