2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba anneler , corona geçiren evlerde bebekleriniz nasıldı? Ateş, öksürük yok ama iştahsızlık var bebeğimde. Eşim de ben de corona olmuştuk
Geçmiş olsun canım bebekler genelde daha hafif atlatıyor bizim öksürük olmuştu iki gun sadece sen bol bol emzir annesi Rabbim şifa versin

Az varmış canım ya o da çok küçük daha.bizimkilerin arasında 4 yaş var ona rağmen zorlandığım zamanlar oluyor
Benim kızların arasında da 4 yas var canım daha az yas farkı olsaydı nasıl olurdu hiç bilmiyorum büyüğüm martta 5 e gircek. Bazen kıskançlık yapıyor daha çok ilgi istiyor mesela çorabımi sen giydir diyor mesela sütünün tadina bakabilir miyim bahanesiyle emmek istiyor bazen de bana yardımcı oluyor öyle senin prenseslerin arası nasıl defne de yapiyo mu kıskançlık

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ek gida dış çıkarma biz hafta sonu dışten dolayi baya huzursuzduk bakalim ne zaman cikacak
Günaydın canım diş dönemi biraz sıkıntılı geçer artık sabredicez inşallah kolaylikla çıkartır bebelerimiz.bizde de bi kac gundur huysuzluk var ama neyden anlayamadım.dis oldugunu sanmıyorum.atak haftasi falan da degil. Yarim saatte bir uyandi gecen gece.

Bizimkide eylülde 5 olacak inşallah canım.Defne kardeşini çok seviyor onunla ilgilrnmeye bayılıyor resmen.belki kendi çapında evcilik oynuyor bilemiyorum ama kardeşi kendine oyun arkadaşı oldu diyebilirim.bu yüzden de bazen abarttığı şeyleri oluyor Deniz sıkılıp bağırmya başlayınca bende yapma diyorum daha çok yapmak istiyor.hatta Denize kızıyor bi daha seninle oynamıcam diye o konuda anlaşamıyoruz o yüzden çok yoruyor beni.günüm ona bişeyleri yapma demekle geçiyor kıskançlık olayıda var ama öyle çok değil mesela Deniz durmadıkça kucağıma alıyorum ya onu çok tuttun sıra bende diyor bu sefer Defneyi kucaklıyorum Deniz nasıl tepki verecek diye onu gözlemliyor Deniz biraz bağırsa daha çok sarılıyor falan yardım konusuna gelince Defne resmen elim ayağım benim.Denizin altını değiştrecek olsam bezini kremini ıslak mendilini hemen getirir.oyuncaklarını dağıtsa toplar.başka bişey desem onuda yapar.şükür şimdilik böyleyiz

Maşallah ona. Bizimde dün kardeşim benle evcilik oynamak istemiyor çadırıma girmiyor diye ağladı ama ilerde çok iyi oyun arkadaşı olcaklar bundan eminim. Bazen ablası parka falan gidiyor babasıyla parktan dönünce gülücükler çığlıklar atıyor çok alıştılar birbirlerine maşallah. Onları öyle görünce çok duygulanıyorum mutlu oluyorum çok güzel duygu Allah isteyen hayırlı anne baba olabilecek herkese nasip etsin

Ayy birde o var işte dimi dediğimi yapmıyor gelmiyor diye küsüyorlar kesinlikle canım birbirlerine çok iyi arkadaş olacaklar.Denizde ablasıyla çok eğleniyor ama sıkılınca çığlık kıyamet yani defnenin enerjisine nasıl yetecek Amin inşallah canım Allah ım bizleri onlara hayırlı anne baba olmayı nasip etsin,onlarıda bizlere hayırlı evlat olmayı inşallah

Amiiiin canim benim ne guzel dua

Uykusuz bir gecenin sabahından günaydın güzel anneler 8. ay atağı gümbür gümbür geldi uyku yok dinlenme yok gece gündüz mızmız edip sürekli kucak isteyen kapıdan çıktığım anda ağlayan arkamdan ağlaya ağlaya emekleyip gelmeye çalışan bir bebek oldu ölüyorum yorgunluktan inşallah fazla uzun sürmez bu dönem

Günaydın canım.beklenen doğum aynı gündü senle. Benim kız da bi kaç gündür böyle atak mi varmış bu ay bilmiyodum uyutamiyorum resmen direniyo uyumak istemiyor sadece babasınin kucağında uyuyor gece sürekli uyanıyor . Dediğin gibi inşallah fazla sürmez yoksa işimiz zor.

Merhaba Temmuz anneleriii,grup çok sakin,analar bebeklere gömüldü,ben bile günlerdir bakamıyorum.
Belim ağrıyor,dizlerim ağrıyor,asla kilo veremedim,evimiz darma duman,benim tipim kaydı,hiç bişeyi doğru düzgün yapamıyoruz,kızımla çok mutluyum ama çok yoruldum. Şöööyle bi otele gitsek bi hafta otelde kalsak kendime gelirim

En ihtiyaç duyulan şey bence de ben de kilo veremedim, önceden süt olsun diye yiyordum şimdi keyfine yiyorum. Bir an önce hafiflemek lazım, bu şekilde ağrılar daha fazla oluyor. Bebek de hareketlendi, sürekli kucak istiyor, koltuk altından tutup yürütmemi istiyor. Çok yoruluyorum

Merhaba hanimlar. Bebeğim iki üc gündür aşırı istahsiz. Disten mi böyle bileniniz var mi acaba? Son bir iki aya kadar emiyordu genelde ama artik yetmemeye başladı ben de mama agirlikli gidiyorum. Mamayi da öyle kolay icmiyordu zaten yani uykuda icirebiliyordum anca. Beni emiyor ama mamayi katiyen almiyor artik sımsıkı kapatiyor dudaklarini. Doymuyor eminim ama hic aglamiyor. Ac olan bebek aglamaz mi. Sizde de olan var mi ya gecici degil mi?

Geçen hafta yaşadık aynı şeyi.Ek gıdaya dudaklarını sımsıkı kapatıyordu.Mamayı diliyle ittiriyordu.Aç aç gezdi resmen.Bir de covid geçirdik üstüne de diş çıkardı.Doktor asla zorlamayın dedi.Dediği gibi de oldu.Şimdi eski oğlum yerine geldi.Her şeye ağzını açıyor Hatta

Aynen canım uzun sürerse işimiz gerçekten zor uyurken ağlıyor yarım saat anca uyuyo gece sürekli mızlanıyor enerji fışkırıyor çocuktan resmen uyumak istemiyor sürekli bir memnuniyetsizlik var uyku dinlenme yok ev desen aldı başını gidiyor

Evet gunduz yarim saat uyuyor bi daha akşama kadar uyumuyor nasıl dayanıyor uykusuzluğa o kadar saat anlamıyorum bugün zorla uyuttum kundak yaptım artık öyle uyudu. Olsun canım sağlık olsun yeter ki gerisi hallolur napalim

Ek gida ve emmede problem yok, gayet güzel yiyor ek gidayi. Sadece mamada böyle yapiyor. Bugün farkli bir mama aldim verdim onu da zar zor icti cünkü acti. En son dün ikindi vakti icmisti mama.
Gecmis olsun size baya sey atlatmissiniz
Insallah bizimkinin de düzelir ac kalmasina cok üzülüyorum.

Emin ol çoxukla otel daha yorucu oluyor evde en azından yatıp yuvarlanıyor istediği gibi

Slm canlar kizin pesinde koşmaktan bakamadım tutunup kalkma başladı artık hiç durmuyo hoş zaten durmuyordu çene bir yandan susmuyor 10 kelimeyi geçtik sanırım uyku bitti bir haftadır gece çok kalkıyor gelemedi şu dişimiz
Birde kollarım hep cizik ve morluk doldu sağolsun kızım emerken çizip sıktırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…