Allah kolaylık versin canımSlm canlar kizin pesinde koşmaktan bakamadım tutunup kalkma başladı artık hiç durmuyo hoş zaten durmuyordu çene bir yandan susmuyor 10 kelimeyi geçtik sanırım uyku bitti bir haftadır gece çok kalkıyor gelemedi şu dişimiz
Birde kollarım hep cizik ve morluk doldu sağolsun kızım emerken çizip sıktırıyor
Evet canım çok zor oluyor gerçekten bir yandan sevgi ilgi bekleyen bir yandan aynı şekilde sana muhtaç aç sevgi bekleyen bir bebek küçük anlamıyor kardeşine yapılan herşeyi kendisi istiyor paylaşmak istemiyor kardeşini bu süreç hangisine yetişip ilgileneceksin die çok yoruluyor insan tabi ev iş yemek derken akşamları ben benlikten çıkıyorumAz varmış canım ya o da çok küçük daha.bizimkilerin arasında 4 yaş var ona rağmen zorlandığım zamanlar oluyor
Çok geçmiş olsun test yaptırmadık bebeğe ama muhtemelen bizden bulaştı ilk iştahı kesildi durgunlaştı sonra ateşi 39 a çıktı iki gün sürdü . Kıyafet konusunds yanlış bilgi vermek istemem içgüdüsel davrandım çünkü . Bebekler yüksek ateşi tolere edebiliyorlar endişelenmeyin. Şimdi de sünnet derisi yapışmış elle açtı doktor ama krem sürmeye devam . Hani erken sünnet ettirince çabuk iyileşiyordu öf. Bir de yüzü parça parça kızardı beyaz benekli şekilde ne oldu acaba ne dokundu .Merhabalar herkese ben uzuun zamandır gruba giremedim resmen kendimden geçtim galiba.
Okuduğum kadarıyla hemen herken bebişinde ateş durumu olmuş, çok geçmişler olsun.
Biz de sanırım covid olduk. Eşim negatif ben test vermedim. Kardeşim pozitif çıktı. C.tsi günü aşı olmuştu, perş günü pozitif çıktı doktor aşıdan olabilir demiş ama bilemiyorum.
Oğlumun ateşi 39.3e çıktı 1 kez, 39.1e 2 kez çıktı. Ateş konusunda aşırı deneyimsiz olduğumuzdan engelleyemedim bu çıkışları aslında 38.5ken falan calpolu düzgün vermem gerekirmiş 1çay kaşığı vermiştim meğersem 5ml vermeliymişim...
Doktor korona da olsa üşütmüş de olsa aynı tedavi dedi. 6 saatte 1 calpol. Ateş 38falansa düşürmeye çalışmayın dedi ki çok haklıymış 37.7 idi yukarı ani fırlayıp indi, calpol verdik çocuk şimdi 35.5 oldu.. inşallah iyileşme sürecini uzatmamışızdır. Ateş 39 olursa ve düşmezse calpolle 10 dk ılık duş dedi. Duştan sonra da düşmezse yarım ölçek dolven dedi. Ama calpol aynen devam 6 saatte 1 şeklinde.
Belki birinin işine yarar diye yazmak istedim. İnsanın eli kolu çok bağlı oluyormuş.
Ateş 39 üstü doktor bir zarar vermemiştir dedi, uzun süre durmadı öyle ama belki 10 dk olabilir, 37.7den ani sıçradı yarım saat 1 saat içinde. Zarar vermemiştir değil mi siz de yaşadınız mı?
Bir de ne giydireceğimi ne örteceğimi aşırı aşırı şaşırdım bu konuda yardım edebilir misiniz bana. Ateş kaça düşünce ne giydireyim kaça çıkınca ne giydireyim çok kararsızlık yaşıyorum...
Allah kolaylık versin canım.bütün anneler olarak böyleyiz sanırım.nasıl sabah olup nasıl akşam ediyorum bilemiyorum.böyle böyle büyüyorlar işte.ileride rahat ederiz inşallahEvet canım çok zor oluyor gerçekten bir yandan sevgi ilgi bekleyen bir yandan aynı şekilde sana muhtaç aç sevgi bekleyen bir bebek küçük anlamıyor kardeşine yapılan herşeyi kendisi istiyor paylaşmak istemiyor kardeşini bu süreç hangisine yetişip ilgileneceksin die çok yoruluyor insan tabi ev iş yemek derken akşamları ben benlikten çıkıyorum
Ateş 39lardayken tamamen soy ılık bezle vücudunu sil canım. 38e düştüğğnde de tek çıtçıtlı atletle dursun. Daha da düş9nce ince penye bişeyler giydirebilrsinMerhabalar herkese ben uzuun zamandır gruba giremedim resmen kendimden geçtim galiba.
Okuduğum kadarıyla hemen herken bebişinde ateş durumu olmuş, çok geçmişler olsun.
Biz de sanırım covid olduk. Eşim negatif ben test vermedim. Kardeşim pozitif çıktı. C.tsi günü aşı olmuştu, perş günü pozitif çıktı doktor aşıdan olabilir demiş ama bilemiyorum.
Oğlumun ateşi 39.3e çıktı 1 kez, 39.1e 2 kez çıktı. Ateş konusunda aşırı deneyimsiz olduğumuzdan engelleyemedim bu çıkışları aslında 38.5ken falan calpolu düzgün vermem gerekirmiş 1çay kaşığı vermiştim meğersem 5ml vermeliymişim...
Doktor korona da olsa üşütmüş de olsa aynı tedavi dedi. 6 saatte 1 calpol. Ateş 38falansa düşürmeye çalışmayın dedi ki çok haklıymış 37.7 idi yukarı ani fırlayıp indi, calpol verdik çocuk şimdi 35.5 oldu.. inşallah iyileşme sürecini uzatmamışızdır. Ateş 39 olursa ve düşmezse calpolle 10 dk ılık duş dedi. Duştan sonra da düşmezse yarım ölçek dolven dedi. Ama calpol aynen devam 6 saatte 1 şeklinde.
Belki birinin işine yarar diye yazmak istedim. İnsanın eli kolu çok bağlı oluyormuş.
Ateş 39 üstü doktor bir zarar vermemiştir dedi, uzun süre durmadı öyle ama belki 10 dk olabilir, 37.7den ani sıçradı yarım saat 1 saat içinde. Zarar vermemiştir değil mi siz de yaşadınız mı?
Bir de ne giydireceğimi ne örteceğimi aşırı aşırı şaşırdım bu konuda yardım edebilir misiniz bana. Ateş kaça düşünce ne giydireyim kaça çıkınca ne giydireyim çok kararsızlık yaşıyorum...
Çok teşekkür ederim. Size de çook geçmiş olsun. Sünnet derisi de hemen iyileşir inşallah belki bezi değiştirseniz daha mı iyi olur bol bol havalandırma işe yarayabilir.Çok geçmiş olsun test yaptırmadık bebeğe ama muhtemelen bizden bulaştı ilk iştahı kesildi durgunlaştı sonra ateşi 39 a çıktı iki gün sürdü . Kıyafet konusunds yanlış bilgi vermek istemem içgüdüsel davrandım çünkü . Bebekler yüksek ateşi tolere edebiliyorlar endişelenmeyin. Şimdi de sünnet derisi yapışmış elle açtı doktor ama krem sürmeye devam . Hani erken sünnet ettirince çabuk iyileşiyordu öf. Bir de yüzü parça parça kızardı beyaz benekli şekilde ne oldu acaba ne dokundu .
Aynen öyle yaptım dediğin gibi canım. Doğru ilerledik sanırım şükür ama 37lere düşünce de biraz fazla ince tuttuk üstünü korkudan çünkü çok ani yükseliyordu inşallah bi de öyle üşütmemişizdir. 39ken 10 dk kadar küvetinde ılık suyla yıkadık o da çok işimize yaradı.Ateş 39lardayken tamamen soy ılık bezle vücudunu sil canım. 38e düştüğğnde de tek çıtçıtlı atletle dursun. Daha da düş9nce ince penye bişeyler giydirebilrsin
Geçmiş olsunMerhaba hanımlar
Lütfen yardımcı olur musunuz! Sağ göğsüm emziremediğim için (bi çok sebepten dolayı) zamanla kurudu.Ucunda sertlik oluştu ve çok ağrı yapıyor.Açıkcası pek üstünde durmadım şimdiye kadar ama artık korkmaya başladım.
Yarın doktora da gidecm ama bana bi öneriniz var mı?
Hayırdır neyin var canım?geçen hafta hiç keyfim yoktu gerçi hala yok ama yinede sizlere bakayımd edim
selam kızlar
Hayır olsun canım önemli bişey yoktur inşallah sen nasılsın kızçen nasılgeçen hafta hiç keyfim yoktu gerçi hala yok ama yinede sizlere bakayımd edim
selam kızlar
Hayırdır neyin var canım?
Hayır olsun canım önemli bişey yoktur inşallah sen nasılsın kızçen nasıl
Sen herşeyin üstesinden gelirsn canım o güzel enerjinle. Alışık değiliz seni böyle modun düşmüş görmeye. Yeter ki sağlık olsun geri kalan herşey hallolur sıkma tatlı canını yavruş da etkilenmesinKardeşimin iş durumu benm iş durumum.. Bu aralar iş yerleri aksionlı..
Sizde ne var ne yk kzlae
Vallahi bu ara ekonomi iş güç.heryer aksiyon dolu. Geçen 800 tl lik ıslak mendil aldım bir daha indirim takip etmek istemiyorjm diyeKardeşimin iş durumu benm iş durumum.. Bu aralar iş yerleri aksionlı..
Sizde ne var ne yk kzlae
anammm ne ettn kız 800 tlik ıslak mendili ne edcenVallahi bu ara ekonomi iş güç.heryer aksiyon dolu. Geçen 800 tl lik ıslak mendil aldım bir daha indirim takip etmek istemiyorjm diye
sen yaşıonmuGünaydınn