- 4 Şubat 2021
- 961
- 1.318
Yok canım normal doğum yaptım ama epiduralli, yani benim de sırttan kateter yerleştirildi acaba onla mı ilgiliSezaryenle mi doğum yaptın canım bele yapılan iğne yüzünden sezaryen doğum yapanların genelinde daha çok sırt ağrısı oluyormuş hem bebek hem ev mahvediyor valla
Döküntü başlayınca ben kesmiştim hemen canım bikaç gün içinde geçmişti bi süre daha bişey vermedim sadece beni emdi sonra ne olduysa kendiliğinden yeniden çıkmaya başladı ozaman doktora götürdüm durumu anlattım o da benim yediğim birşeyden kaynaklanmış olabileceğini düşündü yediğimin içtiğimin listesini yapmamı istedi şuan ek bişey vermiyorum ama tamamen geçmedi eskisi kadar çok yok ama yinede var yani.zaten doğumdan sonra yediğim içtiğim herşeye dikkat ettim sonuçta her yediğimiz süte geçiyor diye şimdide öyle ama neden hala böyle devam ediyor anlamadımMaşallah cnm
Doktor sebeb ne söyledi cnm
Yok canım henüz yaptırmadım.şimdilik ilacımızı kullanıyoruz bakalım daha da geçmezse tekrar götürücem.amin inşallah cümlemizeGeçmiş olsun canım alerji testi yaptırdınız mı neyin sebep olduğunu bilirsen ona göre devam edersin ek gıdaya ben hiç 3 gün kuralı falan uygulamadım direk bodoslama başladık ek gıdaya ama çok şükür alerjik bir durum yaşamadık Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin bizim tüp bebek olunca öncesi de sonrası da baya zor oldu ama bir gülümsemesi anne demesi dünyaya bedel
Geçmiş olsunBenim de sırtım ağrıyor hatta bugün sırf bu sebeple MR çektirdimanalık hastalığı herhalde
Cnm 2 yaşa kadarböyle devam etmesi normalmiş okuduğm kadarıylaDöküntü başlayınca ben kesmiştim hemen canım bikaç gün içinde geçmişti bi süre daha bişey vermedim sadece beni emdi sonra ne olduysa kendiliğinden yeniden çıkmaya başladı ozaman doktora götürdüm durumu anlattım o da benim yediğim birşeyden kaynaklanmış olabileceğini düşündü yediğimin içtiğimin listesini yapmamı istedi şuan ek bişey vermiyorum ama tamamen geçmedi eskisi kadar çok yok ama yinede var yani.zaten doğumdan sonra yediğim içtiğim herşeye dikkat ettim sonuçta her yediğimiz süte geçiyor diye şimdide öyle ama neden hala böyle devam ediyor anlamadım
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun
Cnm 2 yaşa kadarböyle devam etmesi normalmiş okuduğm kadarıyla
Aynen canım bakıcam artık duruma göre.tekrardan başlıcam zaten bişeyler vermeye bakalım bundan sonra nasıl olucakGeçmiş olsun
Cnm 2 yaşa kadarböyle devam etmesi normalmiş okuduğm kadarıyla
2 yaş var canımAynen öyle canım döküntüleri biraz azalsın tekrar başlıcam yoksa nereye kadar böyle devam edicemki bi süre sonra sütüm yeterli gelmicek
Aynen valla ilkinde çok sıkıntı çekmiştim ama tek çocuktu ozmn şimdikinin geç olması işime gelirçocuklarının arasında kaç yaş var canım
Soğan ver havuç ver eline ısırıp kaşısunCnmm tşk ederm sen naslsn
Ek gıda maşallah bizde ckk iyi.. Ek gıda konsunda neyseki şanslı.. Ee bi yerden şanslı olalım hep olumsuzlk nereye kdar
Ama diş tık yk.. Resmen kaşıntıdan cinnet geçiriyo.. Delirmiş gibi kafasını sağa sola sallıor
Sizde durumlar nasıl
Amin canım inşallah genellikle bele yapılan iğne ile alakalı geçmesi de 1-2 yılı buluyor diyorlarYok canım normal doğum yaptım ama epiduralli, yani benim de sırttan kateter yerleştirildi acaba onla mı ilgiliinşallah daha iyi oluruz hepimiz
Eşim ve ben olduktan sonra oğlum sonra da kızım oldu. İkisinde de 3 gün geçmeyen ateş vardı. Calpol dolven şeklinde ilerledik. 4. Gün daha hafifti. Öksürük hafif vardı. İştahsızlık bizde de oldu. Özellikle ek gıdayı baya reddettiler.Merhaba anneler , corona geçiren evlerde bebekleriniz nasıldı? Ateş, öksürük yok ama iştahsızlık var bebeğimde. Eşim de ben de corona olmuştuk
Az varmış canım ya o da çok küçük daha.bizimkilerin arasında 4 yaş var ona rağmen zorlandığım zamanlar oluyor2 yaş var canım
Of of ateşi çıktı 39 a önce iştahsızlıkla başlamıştı calpolle düşürdüm galibaEşim ve ben olduktan sonra oğlum sonra da kızım oldu. İkisinde de 3 gün geçmeyen ateş vardı. Calpol dolven şeklinde ilerledik. 4. Gün daha hafifti. Öksürük hafif vardı. İştahsızlık bizde de oldu. Özellikle ek gıdayı baya reddettiler.
Bebiş için doktora gittiniz mi ekstra bir şey vermez diye boşuna mikrobun içine girmeyelim dedim anneye parol bebeğe calpol veriyorlar ama düşüremezsem giderim heralde test yapmasınlar küçücük bebeğeEşim ve ben olduktan sonra oğlum sonra da kızım oldu. İkisinde de 3 gün geçmeyen ateş vardı. Calpol dolven şeklinde ilerledik. 4. Gün daha hafifti. Öksürük hafif vardı. İştahsızlık bizde de oldu. Özellikle ek gıdayı baya reddettiler.
Biz doktora gittik. İlk önce çocukları doktora gösterdik boğaz enfeksiyonu deyip antibiyotik yazdı. Calpol dolven devam et dedi ateşi çıktıkça. Sonra ben yetişkin acile goruneyim gelmişken dedim. Öyle pozitif olduğumuzu öğrendik. Ben bir kaç gün antibiyotik kullandım ama sonra bıraktım. Viral bir enfeksiyon bu sonuç olarak. Kendi kendine iyileşmesinden başka yol yok. Ama sen bebeğini takip et. Yolunda gitmeyen birşey varsa tabiki doktora götürmek daha iyi.Bebiş için doktora gittiniz mi ekstra bir şey vermez diye boşuna mikrobun içine girmeyelim dedim anneye parol bebeğe calpol veriyorlar ama düşüremezsem giderim heralde test yapmasınlar küçücük bebeğe
Teşekkür ederim cevap için aslında iki gün önce iştahsızlık için doktora gitmiştim her şeyine baktı bir sıkıntı göremedi doktor ben farketmiştim bir tuhaflık şimdi takip ediyim bakalım inşallah ateş biter dişler covid her şey üst üste geldi belki de üşüttü bilemiyorum kiBiz doktora gittik. İlk önce çocukları doktora gösterdik boğaz enfeksiyonu deyip antibiyotik yazdı. Calpol dolven devam et dedi ateşi çıktıkça. Sonra ben yetişkin acile goruneyim gelmişken dedim. Öyle pozitif olduğumuzu öğrendik. Ben bir kaç gün antibiyotik kullandım ama sonra bıraktım. Viral bir enfeksiyon bu sonuç olarak. Kendi kendine iyileşmesinden başka yol yok. Ama sen bebeğini takip et. Yolunda gitmeyen birşey varsa tabiki doktora götürmek daha iyi.
geçmiş olsun cnmMerhaba anneler , corona geçiren evlerde bebekleriniz nasıldı? Ateş, öksürük yok ama iştahsızlık var bebeğimde. Eşim de ben de corona olmuştuk
Teşekkür ederim geçmiştir inşallahgeçmiş olsun cnm