2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Sağol canım.doğdundan beri aynı şampuanı aynı deterjanı kullanıyorum.kendimde ilaç sadece parol kullandım bu zamana kadar o da ağrım olurda dayanılmaz hale gelince yani.onun dışında yediğim içtiğim şeyler aynı farklı bişeyde yemedim zaten her yediğimiz süte geçiyor diye dikkat ediyorum.biz ek gıdaya geçtikten sonra oldu onda da yumurta yapıyor sandım ek gıdayı tamamen kestim ve 20 gün sonra yine başladı o yüzden doktorumuzda benim yediğimin içtiğimden kaynaklanabileceğini düşünerek liste tutmamı istedi :işsiz: biraz hafiflerse tekrar başlıcam bakalım

Sizede geçmiş olsun canım.ben bişey vermeye korkar oldum.zaten vermediğim halde böyle biree verirsem daha da kötüler diye endişeleniyorum :KK43:
Bizim dr umuzda bişey olmaz ver dedi alerji olursa şurubu dan verirsin dedi alerji testi yapılacak hastane varsa yaşadığın yerde götür istersen ne zamana kadar ek gıdayı vermiyceksin ki canım illla devam etceksin en azından bildiğin şeyden uzak durursun

Benimki alttakiler cikmis somdi usttekiler de cikacak ama kabiz gibi kendini kasiyor zorluyo...gunde 2-3kez kaka da yapiyo...doktoru da yedigin bisey de dokunmus olabilir dis dr olabilir dedi.agjstos gurubuna yani kendi gurubuma yazdim sadece 2arkadasin oyle kasiyormus kendini ....sizin de yaziniza denkgelince sorayim dedim cunku. Nor alde de asiri evhamli biriyim senaryo kurul duruyorum esim de israrla doktorluk bir durumu yok salgin var hastaneye goturemem diyor.doktoru da zaten cagirmadi gerek gormedi ama iste insan evham yapiyo neden boyle ikiniyo diye
Şöyle düşün canım bir yerin ağrırken büyükler bile oturmada tüvaltte bile ağrı çeker ve heleki sancılı olduğumuzu özel günlerde diş ağrısından da ikinıyordur

Ayy maşallah bizde daha bişey yok.ablası 5 ay 10günlüktü alt 2 dişini çıkardığında bu minnak 7 aylık oldu sadece diş etlerinde kabarma var bakalım ne kadar sürede patlıcak o da:KK64:
En güzeli ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi hem bişey yemeyip emmiyolsr hem ağlama hem huzursuzluk oluyor kilo kaybı ve anne olarak çok fazla bitkin ve yorgun oluyorsun kemdini toparlayıp öyle çıkarması en güzeli kızımda 8 aylıkken yeni yeni çıkmıştı mesela ama oğlan erkenci 6 aylık ta başladı

Günaydın :emir_bebek:bebisler nasıl hastalara geçmiş olsun ben bol bol meyve pekmez veriyorum cadıya
Yeni beslenme listesi yapcam inşallah ev sakinken 😊
Buarada baba diyen kızım sonunda anne dedi :halay:mama ham hop meme de diyoruz çenemiz birden açıldı geri geri emekleme ve dönerek gitmeye devam ek gıda az veriyordum emsin diye artık artırmaya başladım tabak boşalınca kıyamet kopuyor :kk77: hep açız bisey yiyen olsa yanında mama hammmm diyor
Disimiz hala yok bizde durum bu 😘😘😘
annemiiiiiiii :skandal::skandal::skandal:

38 dereceye kadar olan ateş diş belirtisi demişti bizim doktorumuz ve ishal de diş belirtisi diye biliyorum. Belki dişi çıkacaktır hasta değildir inşallah.
Bi gece ishal oldu sadece.Sonraki 2 gün kaka yapmadı, iştahı kesildiği için.
Biz de diş olabilir diye düşündük.Çünkü dudaklarını sıkıp inliyordu..
Şuan her şey normale döndü.Diş çıkarmasını bekliyoruz artık🙂

Teşekkür ederim cevap için size ve herkese🙏

Bizim dr umuzda bişey olmaz ver dedi alerji olursa şurubu dan verirsin dedi alerji testi yapılacak hastane varsa yaşadığın yerde götür istersen ne zamana kadar ek gıdayı vermiyceksin ki canım illla devam etceksin en azından bildiğin şeyden uzak durursun
Aynen öyle canım döküntüleri biraz azalsın tekrar başlıcam yoksa nereye kadar böyle devam edicemki bi süre sonra sütüm yeterli gelmicek
En güzeli ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi hem bişey yemeyip emmiyolsr hem ağlama hem huzursuzluk oluyor kilo kaybı ve anne olarak çok fazla bitkin ve yorgun oluyorsun kemdini toparlayıp öyle çıkarması en güzeli kızımda 8 aylıkken yeni yeni çıkmıştı mesela ama oğlan erkenci 6 aylık ta başladı
Aynen valla ilkinde çok sıkıntı çekmiştim ama tek çocuktu ozmn şimdikinin geç olması işime gelir 😊 çocuklarının arasında kaç yaş var canım

Nasılsın canım?nasıl gidiyo kızcenle hayat ek gıda,diş ne durumdasınız?😊
Cnmm tşk ederm sen naslsn
Ek gıda maşallah bizde ckk iyi.. Ek gıda konsunda neyseki şanslı.. Ee bi yerden şanslı olalım hep olumsuzlk nereye kdar :KK70:
Ama diş tık yk.. Resmen kaşıntıdan cinnet geçiriyo.. Delirmiş gibi kafasını sağa sola sallıor
Sizde durumlar nasıl

Selam güzel anneler ve bebişleri hayat nasıl gidiyor emeklemeler konuşmalar dişler ne durumda benim yaramaz komando gibi sürünüyor yattığı yerden kendi kalkıp oturuyor hatta bugün beşiğinde tutunup ayağa kalkmış çok korktum düşecek diye çenemiz de baya açıldı dede mama anne baba attı diyor ama dişleri tam bir canavara dönüştürdü alttan iki dişi çıktı şimdi de üstler kaşınıyor akşama kadar pert oluyorum baş etmek iyice zorlaştı günlük 2-3 saatlik uykuyla ayakta durmaya çalışıyorum ama herkes yaz sıcakları gelmeden diş çıkarması iyi yazın daha zor oluyormuş İzmir sıcağında diş çıkaracam diye erir giderdi diyorlar ben şimdi bile zorlanıyorum gece sırt ağrısı ile yatamıyorum Allah yardımcımız olsun anne olmak gerçekten zormuş

Cnmm tşk ederm sen naslsn
Ek gıda maşallah bizde ckk iyi.. Ek gıda konsunda neyseki şanslı.. Ee bi yerden şanslı olalım hep olumsuzlk nereye kdar :KK70:
Ama diş tık yk.. Resmen kaşıntıdan cinnet geçiriyo.. Delirmiş gibi kafasını sağa sola sallıor
Sizde durumlar nasıl
Şükür bizde iyiyiz canım.bizde de diş yok ama kaşıntısı çok aynı senin bebe gibi kafayı sağa sola sallıyor 😂 son günlerde geceleri uykusunda çok huzursuzlaştı gözü kapalı mızmızlanıyo sürekli.yakın heralde çıkarması diyorum ama bakalım nasip artık 🤷🏻‍♀️ ek gıdaya biz bi başladık vücudunda döküntüler başladı aslında 3 gün kuralıyla devam ediyordum ama nedense ne verirsem döküntü yaptı ek gıdayı kestik ilaç kullanıyoruz şuan sadece beni emmesine rağmen hala döküntüleri var.ne yapacağımı şaşırdım :110:

Selam güzel anneler ve bebişleri hayat nasıl gidiyor emeklemeler konuşmalar dişler ne durumda benim yaramaz komando gibi sürünüyor yattığı yerden kendi kalkıp oturuyor hatta bugün beşiğinde tutunup ayağa kalkmış çok korktum düşecek diye çenemiz de baya açıldı dede mama anne baba attı diyor ama dişleri tam bir canavara dönüştürdü alttan iki dişi çıktı şimdi de üstler kaşınıyor akşama kadar pert oluyorum baş etmek iyice zorlaştı günlük 2-3 saatlik uykuyla ayakta durmaya çalışıyorum ama herkes yaz sıcakları gelmeden diş çıkarması iyi yazın daha zor oluyormuş İzmir sıcağında diş çıkaracam diye erir giderdi diyorlar ben şimdi bile zorlanıyorum gece sırt ağrısı ile yatamıyorum Allah yardımcımız olsun anne olmak gerçekten zormuş
İyiyiz şükür canım siz nasılsınız?bizimde emekleme yok ama sürünüyoruz anne ve baba diyor gerçi ben o kelimeliri söylüyorum o da onu duyup ezberliyor sanırım 😊 dişimiz hiç yok ama kaşıntısı çok 😁 bakalım dişi çıkarken nasıl olucaz son günlerde özellikle geceleri huzursuz gözü kapalı mızmızlanıyor o sebeple bende uyuyamıyorum heralde dişinin gelmesi yakın diye düşünüyorum.ek gıdaya devam edemiyoruz döküntülerimiz var neyin sebep olduğunuda bilemiyoruz ilaç kullanıyoruz şuan sadece beni emiyor ama döküntüler hala var 🤷🏻‍♀️ bizde durumlar böyle işte canım.çocuk büyütmek kolay değil maalesef ama olsun Rabbim sağlık versin önemli olan o

Maşallah cnm

Şükür bizde iyiyiz canım.bizde de diş yok ama kaşıntısı çok aynı senin bebe gibi kafayı sağa sola sallıyor 😂 son günlerde geceleri uykusunda çok huzursuzlaştı gözü kapalı mızmızlanıyo sürekli.yakın heralde çıkarması diyorum ama bakalım nasip artık 🤷🏻‍♀️ ek gıdaya biz bi başladık vücudunda döküntüler başladı aslında 3 gün kuralıyla devam ediyordum ama nedense ne verirsem döküntü yaptı ek gıdayı kestik ilaç kullanıyoruz şuan sadece beni emmesine rağmen hala döküntüleri var.ne yapacağımı şaşırdım :110:
Doktor sebeb ne söyledi cnm

Günaydın :emir_bebek:bebisler nasıl hastalara geçmiş olsun ben bol bol meyve pekmez veriyorum cadıya
Yeni beslenme listesi yapcam inşallah ev sakinken 😊
Buarada baba diyen kızım sonunda anne dedi :halay:mama ham hop meme de diyoruz çenemiz birden açıldı geri geri emekleme ve dönerek gitmeye devam ek gıda az veriyordum emsin diye artık artırmaya başladım tabak boşalınca kıyamet kopuyor :kk77: hep açız bisey yiyen olsa yanında mama hammmm diyor
Disimiz hala yok bizde durum bu 😘😘😘
Hey maşallah 😄

İyiyiz şükür canım siz nasılsınız?bizimde emekleme yok ama sürünüyoruz anne ve baba diyor gerçi ben o kelimeliri söylüyorum o da onu duyup ezberliyor sanırım 😊 dişimiz hiç yok ama kaşıntısı çok 😁 bakalım dişi çıkarken nasıl olucaz son günlerde özellikle geceleri huzursuz gözü kapalı mızmızlanıyor o sebeple bende uyuyamıyorum heralde dişinin gelmesi yakın diye düşünüyorum.ek gıdaya devam edemiyoruz döküntülerimiz var neyin sebep olduğunuda bilemiyoruz ilaç kullanıyoruz şuan sadece beni emiyor ama döküntüler hala var 🤷🏻‍♀️ bizde durumlar böyle işte canım.çocuk büyütmek kolay değil maalesef ama olsun Rabbim sağlık versin önemli olan o
Geçmiş olsun canım alerji testi yaptırdınız mı neyin sebep olduğunu bilirsen ona göre devam edersin ek gıdaya ben hiç 3 gün kuralı falan uygulamadım direk bodoslama başladık ek gıdaya ama çok şükür alerjik bir durum yaşamadık Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin bizim tüp bebek olunca öncesi de sonrası da baya zor oldu ama bir gülümsemesi anne demesi dünyaya bedel

Benim de sırtım ağrıyor hatta bugün sırf bu sebeple MR çektirdim 😪 analık hastalığı herhalde

X