- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
selam canm iyiyiz.. sen nasılsın? büyük kızının psikolojik olarak süreci nasıl gidiyor ? düzelme ilerleme varmı inşallah?Kızlarr iyi geceler herkeze bebişlerle uzun süredir giremedim ama takip ediyorum sizi büyük kızım hastalandı atlattı miniğimiz ateşlendi serum takıldı sebebi idrar yolu enfeksiyonumuz kız bebişlerde daha sık çıkıyomuş bizde genetik sanırım annemde bende büyük kızımda ve miniğimdede işte neyse çok şükür ilaçlarımız bitti kontollerimiz yapıldı iyiyiz ayın 14 ünde son bi ultrason var böbreklere bakılacak
Merak ettiğim bi konu var blw usulü ek gıdaya geçen yada daha önce uygulayan yada gören yada araştıran geçicek olan annelerimiz varmı
Ya ben çok istiyorum ama cesaret edemiyorum bebişin eline ne versem ağzına sokuyo zaten yiyecek versem bütünüyle sokucak ağzına sonra parçalıcak vs çok korkuyorum ya bana gaz verebilcek birileri çıkarmı aranızda kuzum zayıfladı bide zaten zor kilo alıyoduk geçen hafta 7600 gr olmuşuz anca
geçmiş olsun iki tatlınada...
blw ben yapacam.. benm için zor bir süreç olacak çünkü çalışıyorum... o yüzden haftasonları ve akşamları yapabilirim
ama erken olduğunu düşünüyorum
ben önce herşeyin suyundan 3 gn kuralı ile gittim
sonra tadımlarla gidiyorum 3 gün kuralı ve karıştırarak
ayın 19undan snra biraz daha porsiyonları arttıracam...
blw geçmem biraz daha sürer.. 7. ayda felan geçerim diye düşünüorum
kız bebenin elindeki ekmekmi? allah korusun
İyi akşamlar arkadaşlar , iki gündür oğlum hasta. Öksürüyor, hapşırıyor, burnu bugün akmaya başladı. Sesi çatallaştı, iştahsız bir şey yemiyor içmiyor. Halsiz düştü yavrum. Çok üzülüyorum onu böyle görmeye
Yarın doktora götüreceğim de evde yapabileceğim şeyler nedir?
cnmmm giremedim dün.. yeni görüorumKeşke benim oğlan da emmeye böyle düşkün olsa 2-3 yaşına kadar emziririm ana öğünü anne sütü, günlük miktarın %30 u ek gıda şeklinde olmalıymış
Acile gittik canım biraz önce, Boğaz enfeksiyonu dedi. Antibiyotik ve Ateş düşürücü verdi . Birkaç güne geçer dedi. Odayı nemlendiriyorum sürekli. Burnunu da açık tutuyorum. Normalde yastıkta yatmıyor , bu hastalıktan dolayı yatağını eğimli hale getirdim. Düzelir inşallah
geçmiş olsun