2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
ay maşallah.. bizim ocağın 16sındaydı sanırım 6. ay aşımız küçüğüz biz daha
bizim 9. ayda meneetra (menenjit) aşımız var
sonra 13. ayda son bexsero var...
daha 2 menenjitimi kaldı of of

hahahahahah alttaki cevap kalp ben

yaa bende bunu sırf eğlenc olsun diye yapanlardanım
demek iyi etkileri varmış

Şimdilik beklesin bakalım o zaman karar veririm artık
Bende böyle yapıyorum çok gülüyor hele ablası da karşısında yapıyorsa nefesi kesilecek gülmekten
Ceviz adam var birde o da güzel.
Valla iki ve fazlası çocuklu anaları tebrik ediyorum ben bi tanesiyle pert oldum
Canım benim bebek sakinde büyük yoruyor. Daha doğrusu şuan da ikisinin ihtiyaçları farklı olduğu için zor oluyor. İkisi aynı oyunları oynayabilecek yada aynı anda aynı şeyleri yiyebilecek duruma gelsin daha kolay olacak inşallah Biraz büyüsün oynamaya başlayın işin kolaylaşır seninde.

Sizinkiler ortayı bulsun,beraber takılmaya başlayınca rahat edersiniz zannediyorum ki,eltiminde çocukları arası 3 yaş,ilk iki sene delirmişti,şimdi kızlar kendileri oynuyor takılıyor.

Sizinkiler ortayı bulsun,beraber takılmaya başlayınca rahat edersiniz zannediyorum ki,eltiminde çocukları arası 3 yaş,ilk iki sene delirmişti,şimdi kızlar kendileri oynuyor takılıyor.
Kaldı 1bucuk yıl o zaman valla kendileri oynamasindan geçtim. Üçümüz birlikte oynayabilsek yetecek bana. İlk zamanlar daha zordu aslında. Bu zamana kadar İlgi hep kendisinde olunca beklemeyi bilemedi büyük olan. Şimdi alıştı artık. Kendi biraz oynuyor ben diğeri ile ilgilenirken. Bende alıştım ikisini idare etmeye kahveyi de soğumadan içmeye başlarsam bu iş tamam

Artık her dr, herkes birşey diyor kafa karişiyor valla ama ben yinede tedbir amaçlı bira saat geçsin die beklerdim

Bizde ceviz adamı yapıyoruz çok eğleniyor helede vah vah vaha bir gülüyor

bebeğim kaşık görünce kendinden geçiyor bu yüzden blw yapmaya karar verdim blw ile ilerleyenler var mı?
Biz yemekle ilgili herşey e atlıyoruz ben 9 ayi geçmeden düşünmüyorum canım biraz pimpirikliyim abartı seviyesinde hatta bana göre değil blw
Günaydın kızlar benim bebişim bu ara hep çığlık atıyor ses denemeleri yapıyor cirliyor sabah 5te uyanıp konuşuyor bidi bidi hiç susmuyor sizde de var mı bu durum
Oy oy yerim onu bizde hic susmuyoruz çok güzeller ya sanki şarkı söylüyor gibi oluyor bazen
maymunuyla kavga bile ediyor ya ısırmayınca okadar dislik aldik illa maymunu

Yemeğe uzanıyor verince de istemiyor kaşığa kafa çeviriyor aös eline salatalık verince bayılıyor diş kaşıyor. O yüzden blw denemeye karar verdim ben de korkuyorum

Merhaba güzel anneler.bende temmuz da anne oldum bebeğim 6.ayını doldurmak üzere.bu ayda hangi kaba motor becerileri öğrenmiş olması bekleniyor.ek gıdaya geçelim dedim lakin hiçbir şeye ağız açtıramadım sizde durumlar nasıl.

Merhaba canım. Eğer henüz yapmadıysan sizinle sofraya oturtabilirsin mama sandayesi ile akşam yemeklerinde. yemek yediğimizi görmesi faydalı oluyor. Doktorumuz önerdi.
6. Ayda yan dönebilmesi ve destekli oturabilmesi bekleniyor.
Fakat bazı çocukların gelişimi çok önde. Yani kıyaslama yaparken önde olanlara bakmamak lazım, hatta kıyas yapmamak lazım her çocuğun gelişimi farklı.

Ek gıdaya başladık biz. Kabağı buharda haşladım, burun kıvırdı yemedi, onu erteledim.3 gün patatesi suda haşlayıp, çatalla ezip zeytinyağı koydum içine. Çok güzel yedi. Kabağı dün tekrar denedim, suda haşladım bu sefer, çatalla ezip içine z.yağı koydum , onu da güzel yedi. Bugün ve yarın da kabak var. Sonra havuca geçeceğiz inşallah.
Karnı tok olunca yemiyor, hemen öbür tarafa dönüyor. O yüzden yarı açken yediriyorum. Zaten 1 tatlı kaşığı ya da 1 yk arası yiyebiliyor.
Mama sandalyesine hala karar veremedim . Kucağımda yedirmek zor oluyor. Bu aralar tek işim mama sandalyesi bakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…