2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Sabahtan akşama baba baba derse basında hemde ağlarken bir güzel soyluyo dudağı buzup buba diye yapcak bisey yok napalim kaderimiz bu 😂😂😂 ebemiz bugün şoklardaydı sar sar makara yaptık iğne olurken hiç ağlamadık 6 saat oldu suana kadar sorun yok 9 ayda gelin dedi sadece gelcek ay menenjit icin gitcez

Ne güzel yakında ip de atlarsınız inşallah
ay maşallah.. bizim ocağın 16sındaydı sanırım 6. ay aşımız :KK70: küçüğüz biz daha :KK70:
bizim 9. ayda meneetra (menenjit) aşımız var :KK43:
sonra 13. ayda son bexsero var...
daha 2 menenjitimi kaldı of of :KK43:

hahahahahah alttaki cevap kalp ben :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Sar sar sar makarayı (ellerini tütün içe sar yapın )
Çöz çöz çöz makarayı( dışa doğru yapin)
Şöyle de böyle şap şap şap(önce sağ sonra sol hafif açıp el cirptirin)
Şöyle de böyle şap şap şap
Aslan geliyor kaplan geliyor tıp(sağ el sol omza sol el sağ omza )
Ağzını kıp kıp kıp (ağzına sus işareti yapin)
Bu bilek kol kasları için yaptimiz bir oyundu kızımla çok seviyoruz sizde deneyin kızlar
okulda çocuklara sesiz kalmaları için hikaye öncesi yaptırırdım Eylül şimdi sar kısmını kendi yapıyor 😊
yaa bende bunu sırf eğlenc olsun diye yapanlardanım
demek iyi etkileri varmış :KK33:

Hangi ildesin bilmiyorum canım ama belki yakın şehirlerdeki üniv lerde vardır.Ben de yakın bir ildeki üniv ye başvuracağım. Sadece finallerde bir sınava okulda girmek gerekiyor dedi eşim ama tabi belli olmaz. Yakın olduğu için de sınava giderken gezmeye gitmiş gibi oluruz ☺️ İki bebekle zor olur doğru diyorsun, neyse 2-3 yıl sabret ya da zamanı gelince uzmanlık sınavına girersin
Şimdilik beklesin bakalım o zaman karar veririm artık😂
Ben bu şarkının alt kısmını değiştirerek söylüyorum
Aslan geliyor kaplan geliyor tıp,(işaret parmağı ile şişştt yapar gibi,tıp işareti)
Bağla kolları şıp( kollar çiçek olur, bağlanır)
Çok keyif alıyor oğlum :KK71:
Bende böyle yapıyorum çok gülüyor 😄 hele ablası da karşısında yapıyorsa nefesi kesilecek gülmekten 😂😂
Ceviz adam var birde o da güzel.
Valla iki ve fazlası çocuklu anaları tebrik ediyorum ben bi tanesiyle pert oldum
Canım benim bebek sakinde büyük yoruyor. Daha doğrusu şuan da ikisinin ihtiyaçları farklı olduğu için zor oluyor. İkisi aynı oyunları oynayabilecek yada aynı anda aynı şeyleri yiyebilecek duruma gelsin daha kolay olacak inşallah 🤲🤲😂 Biraz büyüsün oynamaya başlayın işin kolaylaşır seninde.

Şimdilik beklesin bakalım o zaman karar veririm artık😂

Bende böyle yapıyorum çok gülüyor 😄 hele ablası da karşısında yapıyorsa nefesi kesilecek gülmekten 😂😂
Ceviz adam var birde o da güzel.

Canım benim bebek sakinde büyük yoruyor. Daha doğrusu şuan da ikisinin ihtiyaçları farklı olduğu için zor oluyor. İkisi aynı oyunları oynayabilecek yada aynı anda aynı şeyleri yiyebilecek duruma gelsin daha kolay olacak inşallah 🤲🤲😂 Biraz büyüsün oynamaya başlayın işin kolaylaşır seninde.
Sizinkiler ortayı bulsun,beraber takılmaya başlayınca rahat edersiniz zannediyorum ki,eltiminde çocukları arası 3 yaş,ilk iki sene delirmişti,şimdi kızlar kendileri oynuyor takılıyor.

Sizinkiler ortayı bulsun,beraber takılmaya başlayınca rahat edersiniz zannediyorum ki,eltiminde çocukları arası 3 yaş,ilk iki sene delirmişti,şimdi kızlar kendileri oynuyor takılıyor.
Kaldı 1bucuk yıl o zaman😄 valla kendileri oynamasindan geçtim. Üçümüz birlikte oynayabilsek yetecek bana. İlk zamanlar daha zordu aslında. Bu zamana kadar İlgi hep kendisinde olunca beklemeyi bilemedi büyük olan. Şimdi alıştı artık. Kendi biraz oynuyor ben diğeri ile ilgilenirken. Bende alıştım ikisini idare etmeye🙈 kahveyi de soğumadan içmeye başlarsam bu iş tamam😂

Ben onu doktora sordum canım
Calpol paranox gibi parasetamol ağrı kesicilerin zararı olmazmış
Ama dolven gibi immun baskilayici ağrı kesiciler bağışıklığı baskiladigi için asi sonrası önerilmiyormuş
Artık her dr, herkes birşey diyor kafa karişiyor valla ama ben yinede tedbir amaçlı bira saat geçsin die beklerdim

Sar sar sar makarayı (ellerini tütün içe sar yapın )
Çöz çöz çöz makarayı( dışa doğru yapin)
Şöyle de böyle şap şap şap(önce sağ sonra sol hafif açıp el cirptirin)
Şöyle de böyle şap şap şap
Aslan geliyor kaplan geliyor tıp(sağ el sol omza sol el sağ omza )
Ağzını kıp kıp kıp (ağzına sus işareti yapin)
Bu bilek kol kasları için yaptimiz bir oyundu kızımla çok seviyoruz sizde deneyin kızlar
okulda çocuklara sesiz kalmaları için hikaye öncesi yaptırırdım Eylül şimdi sar kısmını kendi yapıyor 😊
Bizde ceviz adamı yapıyoruz çok eğleniyor helede vah vah vaha bir gülüyor 😂😂

bebeğim kaşık görünce kendinden geçiyor bu yüzden blw yapmaya karar verdim blw ile ilerleyenler var mı?
Biz yemekle ilgili herşey e atlıyoruz ben 9 ayi geçmeden düşünmüyorum canım biraz pimpirikliyim abartı seviyesinde hatta bana göre değil blw
Günaydın kızlar benim bebişim bu ara hep çığlık atıyor ses denemeleri yapıyor cirliyor sabah 5te uyanıp konuşuyor bidi bidi hiç susmuyor sizde de var mı bu durum
Oy oy yerim onu bizde hic susmuyoruz çok güzeller ya sanki şarkı söylüyor gibi oluyor bazen 😍
maymunuyla kavga bile ediyor ya ısırmayınca :KK48: okadar dislik aldik illa maymunu

Biz yemekle ilgili herşey e atlıyoruz ben 9 ayi geçmeden düşünmüyorum canım biraz pimpirikliyim abartı seviyesinde hatta bana göre değil blw

Oy oy yerim onu bizde hic susmuyoruz çok güzeller ya sanki şarkı söylüyor gibi oluyor bazen 😍
maymunuyla kavga bile ediyor ya ısırmayınca :KK48: okadar dislik aldik illa maymunu
Yemeğe uzanıyor verince de istemiyor kaşığa kafa çeviriyor aös eline salatalık verince bayılıyor diş kaşıyor. O yüzden blw denemeye karar verdim ben de korkuyorum

Merhaba güzel anneler.bende temmuz da anne oldum bebeğim 6.ayını doldurmak üzere.bu ayda hangi kaba motor becerileri öğrenmiş olması bekleniyor.ek gıdaya geçelim dedim lakin hiçbir şeye ağız açtıramadım sizde durumlar nasıl.

Merhaba güzel anneler.bende temmuz da anne oldum bebeğim 6.ayını doldurmak üzere.bu ayda hangi kaba motor becerileri öğrenmiş olması bekleniyor.ek gıdaya geçelim dedim lakin hiçbir şeye ağız açtıramadım sizde durumlar nasıl.
Merhaba canım. Eğer henüz yapmadıysan sizinle sofraya oturtabilirsin mama sandayesi ile akşam yemeklerinde. yemek yediğimizi görmesi faydalı oluyor. Doktorumuz önerdi.
6. Ayda yan dönebilmesi ve destekli oturabilmesi bekleniyor.
Fakat bazı çocukların gelişimi çok önde. Yani kıyaslama yaparken önde olanlara bakmamak lazım, hatta kıyas yapmamak lazım her çocuğun gelişimi farklı.

Ek gıdaya başladık biz. Kabağı buharda haşladım, burun kıvırdı yemedi, onu erteledim.3 gün patatesi suda haşlayıp, çatalla ezip zeytinyağı koydum içine. Çok güzel yedi. Kabağı dün tekrar denedim, suda haşladım bu sefer, çatalla ezip içine z.yağı koydum , onu da güzel yedi. Bugün ve yarın da kabak var. Sonra havuca geçeceğiz inşallah.
Karnı tok olunca yemiyor, hemen öbür tarafa dönüyor. O yüzden yarı açken yediriyorum. Zaten 1 tatlı kaşığı ya da 1 yk arası yiyebiliyor.
Mama sandalyesine hala karar veremedim . Kucağımda yedirmek zor oluyor. Bu aralar tek işim mama sandalyesi bakmak :işsiz:

X