2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Mutlu pazarlar arkadaşlar,
Benim bebeğimin yanağında kırmızı, ucu olmayan bir sivilce çıktı .peki sizlerden bebeğinin yüzünde kör sivilce çıkan oldu mu? Olduysa nasıl geçti? Kafama iyice taktım yarın doktora göstermek istiyorum, eşim de dokunma, bekle geçer diyor
benm bebeğimde biraç kere çıktı kendi kendine geçti cnm

Ben bi de naaptım belli değil,ev darma duman ben darma duman,ne oluyorda böyle geçiyor zaman,yeni yılda bana yeni bir ben lazımm
Benimde öyle. Eşim de yoktu gün boyunca. Evi topladım sadece biraz da çamaşır katladim ama hiç oturmadim. Nasıl oldu anlamadim. Ama bende 2 çocuk var. Buradan tek çocuklu annelere sesleneyim. Fırsat buldukça yatın dinlenin valla. Hele ki yürümeye başlamadan 😂😂

Temmuz anneleri bu uyku gerilemesi ne kadar sürüyor önceden gündüz uyumazdı ama gece güzel uyurdu bir veya iki kere kalkardı şimdi gündüzde uyumuyor gecede uyumuyor kucağımda uyuyor koyuyorum yatağa 10 dakika bile olmadan kalkıyor napicagimi şaşırdım keyfi de yok uykuyu alamadığı için be kadar sürer bu durum ne yapmam lazım
Canim daha once cevap vermistim ama bugun uyku gerilemesinde tam 18 gun oldu. Gece ilk defa 1 kere uyandi. Gece 9da yatirdim 11 de uyku ogunu verdim 4.45e kadar uyudu hatta ben uyuyamadim o kadar alismisim ki uyanmasina uykum kacti gece gece😂 sonra sabah 9a kadar tekrar uyudu. Acaba uyku gerilemesi duzeldi mi yoksa bir gunluk istisna mi bilemiyorum. Bu arada gunduz uykulari da baya kisaldi gunduz uyumak pek istemiyor yatinca 1 saat uyusa seviniyorum.

Aşıdan somra ağrı kesici verme diyor hemşire çünkü ağrı kesici etkisini kabiybettirir aşıdan en az 8 saat sonra ver diyolar
Ben onu doktora sordum canım
Calpol paranox gibi parasetamol ağrı kesicilerin zararı olmazmış
Ama dolven gibi immun baskilayici ağrı kesiciler bağışıklığı baskiladigi için asi sonrası önerilmiyormuş

Benimde öyle. Eşim de yoktu gün boyunca. Evi topladım sadece biraz da çamaşır katladim ama hiç oturmadim. Nasıl oldu anlamadim. Ama bende 2 çocuk var. Buradan tek çocuklu annelere sesleneyim. Fırsat buldukça yatın dinlenin valla. Hele ki yürümeye başlamadan 😂😂
Tek çocuk varken yüksek lisans yap diyor eşim :KK70: iki çocukla zor olurmuş.Yarın başvuracakmış benim adıma bakalım nasıl yapacağım :işsiz:

Varsa niyetin başla canim.sen 2.yi de hemen istiyorsun. 2 küçük bebekle herşey çok zor gerçekten.
Canım tezsiz yüksek lisans, uzaktan eğitim. Tezliyi yapmak çok zor olur benim için. Gel git zorlar. Bu dediğim ikinci dönem başlıyor, önümüzdeki yıl birinci dönem de bitiyor. İkinci çocukla çatışmaz inşallah :KK70: Uzman öğretmenlik için yapayım diyoruz

Canım tezsiz yüksek lisans, uzaktan eğitim. Tezliyi yapmak çok zor olur benim için. Gel git zorlar. Bu dediğim ikinci dönem başlıyor, önümüzdeki yıl birinci dönem de bitiyor. İkinci çocukla çatışmaz inşallah :KK70: Uzman öğretmenlik için yapayım diyoruz
Bir ara bende başvuracaktim ona. Sonra kaldı. Bu da biraz büyüsün diğeri de kreşe falan başlasın belki o zaman yaparım bende. Sınava falan gitmek gerekiyor. Bizim burda yok zaten.

Yaaaaa maşallaaaahhhhh kıyamammmmm
Yaa neden baba neden anne deiil bu bebeler beni dellendirecek :KK70:
Sabahtan akşama baba baba derse basında hemde ağlarken bir güzel soyluyo dudağı buzup buba diye yapcak bisey yok napalim kaderimiz bu 😂😂😂 ebemiz bugün şoklardaydı sar sar makara yaptık iğne olurken hiç ağlamadık 6 saat oldu suana kadar sorun yok 9 ayda gelin dedi sadece gelcek ay menenjit icin gitcez
Bizimki de yürümeye başladı 🤣🤣🤣 hatta sek sek oynayacakmış..
Ne güzel yakında ip de atlarsınız inşallah

Sar sar sar makarayı (ellerini tütün içe sar yapın )
Çöz çöz çöz makarayı( dışa doğru yapin)
Şöyle de böyle şap şap şap(önce sağ sonra sol hafif açıp el cirptirin)
Şöyle de böyle şap şap şap
Aslan geliyor kaplan geliyor tıp(sağ el sol omza sol el sağ omza )
Ağzını kıp kıp kıp (ağzına sus işareti yapin)
Bu bilek kol kasları için yaptimiz bir oyundu kızımla çok seviyoruz sizde deneyin kızlar
okulda çocuklara sesiz kalmaları için hikaye öncesi yaptırırdım Eylül şimdi sar kısmını kendi yapıyor 😊

Bir ara bende başvuracaktim ona. Sonra kaldı. Bu da biraz büyüsün diğeri de kreşe falan başlasın belki o zaman yaparım bende. Sınava falan gitmek gerekiyor. Bizim burda yok zaten.
Hangi ildesin bilmiyorum canım ama belki yakın şehirlerdeki üniv lerde vardır.Ben de yakın bir ildeki üniv ye başvuracağım. Sadece finallerde bir sınava okulda girmek gerekiyor dedi eşim ama tabi belli olmaz. Yakın olduğu için de sınava giderken gezmeye gitmiş gibi oluruz ☺️ İki bebekle zor olur doğru diyorsun, neyse 2-3 yıl sabret ya da zamanı gelince uzmanlık sınavına girersin

Sar sar sar makarayı (ellerini tütün içe sar yapın )
Çöz çöz çöz makarayı( dışa doğru yapin)
Şöyle de böyle şap şap şap(önce sağ sonra sol hafif açıp el cirptirin)
Şöyle de böyle şap şap şap
Aslan geliyor kaplan geliyor tıp(sağ el sol omza sol el sağ omza )
Ağzını kıp kıp kıp (ağzına sus işareti yapin)
Bu bilek kol kasları için yaptimiz bir oyundu kızımla çok seviyoruz sizde deneyin kızlar
okulda çocuklara sesiz kalmaları için hikaye öncesi yaptırırdım Eylül şimdi sar kısmını kendi yapıyor 😊
Ben bu şarkının alt kısmını değiştirerek söylüyorum
Aslan geliyor kaplan geliyor tıp,(işaret parmağı ile şişştt yapar gibi,tıp işareti)
Bağla kolları şıp( kollar çiçek olur, bağlanır)
Çok keyif alıyor oğlum :KK71:

Ben bu şarkının alt kısmını değiştirerek söylüyorum
Aslan geliyor kaplan geliyor tıp,(işaret parmağı ile şişştt yapar gibi,tıp işareti)
Bağla kolları şıp( kollar çiçek olur, bağlanır)
Çok keyif alıyor oğlum :KK71:
Farklı çeşitleri var canım onların hoşuma gitsin önemli olan o hem kaslari kuvvetlenir hem eğleniriz dr hareketleri gösterisinde kasmıştı kendini bende böyle yaparak onu unuturdum var bikac tane daha yazcam onlarida

Valla iki ve fazlası çocuklu anaları tebrik ediyorum ben bi tanesiyle pert oldum

X