Kizlar soru sormustum ama arada kaynadi sanirim bir bakar misiniz rica etsem?Sizin bebeklerinizin de ust disleri damakta gorunuyor mu yani nasil anlatsam disler damagin icinde sekli falan gorunuyor ele de geliyor ama deriden cikmamis sekilde?
Gunduz kac defa ve kacar saat uyuyor? O etkiliyordur belki yatis saatiniKızlar bebeginiz kaçta uyuyor benimki hala düzen kuramadı hani bazen 8de uyuyor kırk dk sonra uyanıyor sonra 12ye kadar oturuyor oyun istiyor falan normal mi bu kadar çok uykusuz kalması sabahta 6da dimdik ayakta nasıl oluyor hani bebekler 12 saat uyurdu
Biz yeni yeni oturtturuo gibiyiz ama bu sefer dişler işi bozacak gibiKızlar bebeginiz kaçta uyuyor benimki hala düzen kuramadı hani bazen 8de uyuyor kırk dk sonra uyanıyor sonra 12ye kadar oturuyor oyun istiyor falan normal mi bu kadar çok uykusuz kalması sabahta 6da dimdik ayakta nasıl oluyor hani bebekler 12 saat uyurdu
Aşıdan somra ağrı kesici verme diyor hemşire çünkü ağrı kesici etkisini kabiybettirir aşıdan en az 8 saat sonra ver diyolarTşk cnm
Aşıdan hemen sonra calpol verdin mi
3 defa 40ar dakikaGunduz kac defa ve kacar saat uyuyor? O etkiliyordur belki yatis saatini
Bizim hiç oturmadı kiBiz yeni yeni oturtturuo gibiyiz ama bu sefer dişler işi bozacak gibi
Bizde de olmuştu ben de kafama taktım baya sonra bir tane sivrisinek olduğunu anladık yani sinek ısırmışMutlu pazarlar arkadaşlar,
Benim bebeğimin yanağında kırmızı, ucu olmayan bir sivilce çıktı .peki sizlerden bebeğinin yüzünde kör sivilce çıkan oldu mu? Olduysa nasıl geçti? Kafama iyice taktım yarın doktora göstermek istiyorum, eşim de dokunma, bekle geçer diyor
Benlm kiz gunde 4 uyku yapiyordu son 1 aydir gunduz 3 uyku uyutup 4.yu gece uykusuna bagladim ama dedigin gibi yatinca 40dk sonra uyaniyor ben israrla geri uyutuyorum alismasi icin. Son zamanlarda uyanmamaya basladi artik. herhalde bir gecis ve alisma surecidir sizinkisi de3 defa 40ar dakika
Bizim hiç oturmadı ki
Bizimki sivilce gibi ama ucu yok, kızarık, içinde iltihap var gibi. Çocuk doktoru ile randevumuz haftaya . Beklesek mi ya da yarın aile hekimine götürsem mi? En azından antibiyotikli krem verir diye düşündüm. Böyle şeylerde gittiğimde de doktorlar ilk çocuk mu diye dalga geçiyorlar benimleBizde de olmuştu ben de kafama taktım baya sonra bir tane sivrisinek olduğunu anladık yani sinek ısırmışBirşey ısırmış olabilir mi? Ben sudocrem sürdüm kafama göre biraz kızarıklığı geçti.
Umarım geçer evet doktorlara garip geliyor bir de bize sorsalar . Ben öğretmenim bazen velilerin söyledikleri çok tuhaf gelirdi bana ama Şu an o kadar normal geliyor ki . Eminim biz de doktorlara tuhaf geliyoruz.Bizimki sivilce gibi ama ucu yok, kızarık, içinde iltihap var gibi. Çocuk doktoru ile randevumuz haftaya . Beklesek mi ya da yarın aile hekimine götürsem mi? En azından antibiyotikli krem verir diye düşündüm. Böyle şeylerde gittiğimde de doktorlar ilk çocuk mu diye dalga geçiyorlar benimle
Aynen . İki gündür sürekli oğlumun yüzüne dikkatlice bakıyorum , araştırıyorum. O da bana bakıp gülüyorUmarım geçer evet doktorlara garip geliyor bir de bize sorsalar . Ben öğretmenim bazen velilerin söyledikleri çok tuhaf gelirdi bana ama Şu an o kadar normal geliyor ki . Eminim biz de doktorlara tuhaf geliyoruz.
Koşturup yorulanlardanPazar akşamı herkes nerde acabaa,gezip tozanlardan mısınız,benim gibi evde koşuşturup,yorulanlardan mısınız
Ben bi de naaptım belli değil,ev darma duman ben darma duman,ne oluyorda böyle geçiyor zaman,yeni yılda bana yeni bir ben lazımmKoşturup yorulanlardan
Bugün baba oğul vakit geçirdiler ben de evi alt üst süpürdüm sildim vs. Nasıl iyi geldi varya. Oğlumu uyuttum birazdan da keyif çayı içeceğimPazar akşamı herkes nerde acabaa,gezip tozanlardan mısınız,benim gibi evde koşuşturup,yorulanlardan mısınız
Bizimki 5 buçuk aylık olunca yavaşlayarak bitti ama gerçekten çok büyük sabır gerektiriyor kafayı yicektim ben neredeyseTemmuz anneleri bu uyku gerilemesi ne kadar sürüyor önceden gündüz uyumazdı ama gece güzel uyurdu bir veya iki kere kalkardı şimdi gündüzde uyumuyor gecede uyumuyor kucağımda uyuyor koyuyorum yatağa 10 dakika bile olmadan kalkıyor napicagimi şaşırdım keyfi de yok uykuyu alamadığı için be kadar sürer bu durum ne yapmam lazım
Aynen canım bizde de üstten iki kazma diş geliyorKizlar soru sormustum ama arada kaynadi sanirim bir bakar misiniz rica etsem?
Çok erken ama çıkan var galiba bizde henüz yok canımKizlar soru sormustum ama arada kaynadi sanirim bir bakar misiniz rica etsem?
Her iki yanaktan sürekli bir iki i aydır çıkıyor kaybolur normal korkma canım dr da götürdüm bu arada pek umursamadı bileMutlu pazarlar arkadaşlar,
Benim bebeğimin yanağında kırmızı, ucu olmayan bir sivilce çıktı .peki sizlerden bebeğinin yüzünde kör sivilce çıkan oldu mu? Olduysa nasıl geçti? Kafama iyice taktım yarın doktora göstermek istiyorum, eşim de dokunma, bekle geçer diyor
Teşekkür ederimHer iki yanaktan sürekli bir iki i aydır çıkıyor kaybolur normal korkma canım dr da götürdüm bu arada pek umursamadı bile