2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Sizin bebeklerinizin de ust disleri damakta gorunuyor mu yani nasil anlatsam disler damagin icinde sekli falan gorunuyor ele de geliyor ama deriden cikmamis sekilde?
Kizlar soru sormustum ama arada kaynadi sanirim bir bakar misiniz rica etsem?

Gunduz kac defa ve kacar saat uyuyor? O etkiliyordur belki yatis saatini

Biz yeni yeni oturtturuo gibiyiz ama bu sefer dişler işi bozacak gibi

Mutlu pazarlar arkadaşlar,
Benim bebeğimin yanağında kırmızı, ucu olmayan bir sivilce çıktı .peki sizlerden bebeğinin yüzünde kör sivilce çıkan oldu mu? Olduysa nasıl geçti? Kafama iyice taktım yarın doktora göstermek istiyorum, eşim de dokunma, bekle geçer diyor

Bizde de olmuştu ben de kafama taktım baya sonra bir tane sivrisinek olduğunu anladık yani sinek ısırmış Birşey ısırmış olabilir mi? Ben sudocrem sürdüm kafama göre biraz kızarıklığı geçti.

3 defa 40ar dakika

Bizim hiç oturmadı ki
Benlm kiz gunde 4 uyku yapiyordu son 1 aydir gunduz 3 uyku uyutup 4.yu gece uykusuna bagladim ama dedigin gibi yatinca 40dk sonra uyaniyor ben israrla geri uyutuyorum alismasi icin. Son zamanlarda uyanmamaya basladi artik. herhalde bir gecis ve alisma surecidir sizinkisi de

Bizimki sivilce gibi ama ucu yok, kızarık, içinde iltihap var gibi. Çocuk doktoru ile randevumuz haftaya . Beklesek mi ya da yarın aile hekimine götürsem mi? En azından antibiyotikli krem verir diye düşündüm. Böyle şeylerde gittiğimde de doktorlar ilk çocuk mu diye dalga geçiyorlar benimle

Umarım geçer evet doktorlara garip geliyor bir de bize sorsalar . Ben öğretmenim bazen velilerin söyledikleri çok tuhaf gelirdi bana ama Şu an o kadar normal geliyor ki . Eminim biz de doktorlara tuhaf geliyoruz.

Umarım geçer evet doktorlara garip geliyor bir de bize sorsalar . Ben öğretmenim bazen velilerin söyledikleri çok tuhaf gelirdi bana ama Şu an o kadar normal geliyor ki . Eminim biz de doktorlara tuhaf geliyoruz.
Aynen . İki gündür sürekli oğlumun yüzüne dikkatlice bakıyorum , araştırıyorum. O da bana bakıp gülüyor Devlet okulunda o kadar değil de özel okul geçmişin varsa çok daha tuhaf gelir en iyisi yarın aile hekimine götüreyim ben. Eşim ‘büyür mü bu ‘ diye diye iyice endişelendiriyor beni

Pazar akşamı herkes nerde acabaa,gezip tozanlardan mısınız,benim gibi evde koşuşturup,yorulanlardan mısınız

Pazar akşamı herkes nerde acabaa,gezip tozanlardan mısınız,benim gibi evde koşuşturup,yorulanlardan mısınız
Bugün baba oğul vakit geçirdiler ben de evi alt üst süpürdüm sildim vs. Nasıl iyi geldi varya. Oğlumu uyuttum birazdan da keyif çayı içeceğim

Bizimki 5 buçuk aylık olunca yavaşlayarak bitti ama gerçekten çok büyük sabır gerektiriyor kafayı yicektim ben neredeyse

Her iki yanaktan sürekli bir iki i aydır çıkıyor kaybolur normal korkma canım dr da götürdüm bu arada pek umursamadı bile

Her iki yanaktan sürekli bir iki i aydır çıkıyor kaybolur normal korkma canım dr da götürdüm bu arada pek umursamadı bile
Teşekkür ederim Ya işte eşim korkutuyor büyür mü diye. Kafama göre krem de kullanmak istemiyorum. Bugün öğleden sonra aile hekimine bi gidelim bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…